- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.721
Bak canım benim cuma günü başıma ne geldi.dr kültür için çubukla örnek alıyordu birden bi acı hissettim ve kanama oldu bayaa ama ödem mi var dedi dr.baktı etti iyice korkma bu kan bebeklerden gelmiyor dedi.cuma oldu hadise cumartesi az bi kan geldi sonra geçti.sabah kalktım tuvalete bi girdim peçetede kan aklım gitti 8de aradım konuştuk korkma dedi rahim kapalı bebeklerle alakalı değil bu tmm dedim.örneği alırken çok kuruydu içerisi resmen yırtılma gibi bişey hissettim yani.böyle bir durum olabilir içini ferah tut.kanama sürekli ve ağrı ile destekli olursa sıkıntı bencesari kahve arasi bi renge döndü.İnsallah devami gelmez
Hiç korkma bence, şu an yapacak bir şey yok çünkü. Stres yapman sana ve bebeklere zarar. Eminim sorun olmadığına. Kanamanın bir sürü bir sürü sebebi olabilir. Bir de şöyle bi şey var sadece duyduğumdan söylüyorum. Yan yattığımızda bebeklerimiz çat çut kaymıyorlar misal sağa sola hani birden aniden. Sağa ve sola döndüğünde farklı bir his gelmiyorsa karnına rahat ol. İşte muayene olmadan sadece rahatlatmaya çalışıyorum ama gerçekten öyle düşündüğüm içinDrumu aradim fitili 2ye cikar yrn gel dedi.
Dedigini bn de yapiyorum,tesaduf mu bilmiyorum ama ne zmn onlarla ilgili konussak cok hareketliler,hele direkt onlarla konusunca acayip tepki var :) simdi iste konustuk ikimizde onlarla,altta olan gececi o oynamadi henuz,ustteki oynadi.Alttakine bisey oldu diye korkuyorum iste.kac kasik cikolata da yedim yok
Canım bisey olacağını sanmıyorum yani Allah korusun bebek ölümü gibi. Ama erken doğumu tetiklersin çünkü boşalma esnasında rahim kasılıp gevşeme hareketlerini yapar iliski ozellikle bu sebepten önerilmez. Yoksa sadece o kadar birleşmeden bisey olcak olsa alttan rahim boyu ölçülürken de olurdu ayni risk . Icin rahat olsun ama malum her kanama ciddiye alınmalı. Tavsiyem Ya acile git 6ada kendi doktoruna gidinceye kadar maksimum istirahatla geçir gününü. Bir dahada yaramazlık yapmayın benceKizlar cok uzgunum
Kendime cok kizginim su an,yazmak istedim.
Yazacaklarimdan dolayi oncelikle ozur dilerim6ay boyunca ne ben ne esim cinsel anlamda bi yakinlasmaya girmedik,hep lekelerim oldugu icin korkuyorduk zaten dr da 5aya kadar da hep iliski yasak dedi.Neyse gecen aydan beri bi lekem yoktu,dr da yasak demeyince, dun bisey yaptik ve kanamam var.Dr um bugun yok yrn gidicem tmm ama teselli istiyorum bebek oyle hemen ölecek dusecek kadar kapida olmaz bildigim..Birlesme de afedersiniz tam anlamiyla olmadi ve uzun sürmedi en fazla 2dk. Ama zorlandim acaba zorlandim diye mi oldu diyorum.. off cok kotuyum.Bu kadar bekle bekle son 2ay kala kalk boyle bisey yap.Ki hic de istekle olmuyor sadece esime karsi vicdan yaptim bian ben teklif ettim adamcagiz degil. Altta olan bebisime zarar mi geldi diyorum ama dr alttan muayene ederken bazen soruyordum bisey olmasin bebeklere,hayir rahim agzinda degillerki plesantanin icinde rahimdeler diyordu..bn mi kendimi kandiriyorum su an
Canim benim de öyle olmustu korkma sen inşallah bisey olmaz serumla progestanla durdu cok şükürDrumu aradim fitili 2ye cikar yrn gel dedi.
Dedigini bn de yapiyorum,tesaduf mu bilmiyorum ama ne zmn onlarla ilgili konussak cok hareketliler,hele direkt onlarla konusunca acayip tepki var :) simdi iste konustuk ikimizde onlarla,altta olan gececi o oynamadi henuz,ustteki oynadi.Alttakine bisey oldu diye korkuyorum iste.kac kasik cikolata da yedim yok
Ne güzel işte demek ki iç karnın geniş gobeğin nasıl olsa sonlara doğru iyice çıkıcak benimde öyle tek olan kişilerden kuçuktu ve seviniyorudum sonra birden çıktıki hala aşırı büyük değil bebeklerin duruşu ve iç karın genişliği etkencanım kac aydan sonra büyüdü göbegin benim 5 aylık ama fazla yok komsunun 3.5 aylık göbegi var kayınvalide onun seninkinden büyuk ikiz olmasına ragmen dedi sinir oldum kiloluda degilim
Banada iç karnın geniş diyorlarda ne bileyim isteNe güzel işte demek ki iç karnın geniş gobeğin nasıl olsa sonlara doğru iyice çıkıcak benimde öyle tek olan kişilerden kuçuktu ve seviniyorudum sonra birden çıktıki hala aşırı büyük değil bebeklerin duruşu ve iç karın genişliği etken
Cnm banada doktor aynılarını söyledi senin herşeyin normal ama biz riske atmayalım dedi bende sürekli erken dogurcam stresi yaşamak istemiyorum netten okuyunca olumsuz yorumlarda çok olumlu yorumlarda .. tam zamanında yapılınca %98 başarıya ulaşan bi işlemmiş ...
Ben doktora herşeyi sordum sonrasında yatmam gerekecekmi onu sormadım:) hani işe nezaman başlayabilirim acaba
Hiç birşey olmaz inşaallah canım rahim kalpten sonra en sert bağ dokulu olan kas yapısından oluşuyor hatta bilim adamları böylesi sert bir kas dokusunun bu kadar esnemesini mucizevi buluyorlar, rahim ağzında olmuştur basit bir kanama tahristen dolayı bebislerine hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tür stres yapma yat ayaklarını kaldır dinlen canım benimDrumu aradim fitili 2ye cikar yrn gel dedi.
Ya iyi sürekli yatmak gerekmiyor ozaman sevindim:)10 günlük rapor veriyorlar ama ben raporlu olduğum sürece hep gezdim :)
Annem de bana diyor hiç karnın büyük değil diye bi de ikiz ay ne bileyim anne şimdiden kocaman bi göbek istemiyorum sonra ne yapacam diyorumAynen öyle canım, hayır sana ne benim karnımdan be diyeceksin de diyemiyorsun işte. :)
Canım senin haftalarında ben de öyleydim. Birden coştu benimkiler. Yer vermez o düşüncesiz dangozlar biliyorum >:/ Diyeceksin aslında direkt hamileyim oturabilir miyim diye birisine. Benim yapmışlığım varBelli olmuyorsa bizim suçumuz mu o haftalarda yani...
Canım benim son 7 aydan sonra çok büyüdü karnım. Benim de ilk başlarda aynı tepkiler sinirimi bozuyordu. Maşallah falan demek zaten yok, ay işte nasıl ikiz bu, yok normal hamilelerin bile karnı daha büyüyo bu aylarda falan filan. Homini gırtlak yiyordur normal hamileler diyordum ben de. Yani iki ucu pisli değnek anlayacağın. O haftalarda niye karnın bu kadar küçük mıhabbeti çektim, bu haftalarda da niye bu kadar büyük diyorlar. -_-
İkizler hassas canım eşime ben desem eşim yaklaşmaz bana korkusundan zaten tedaviyle oldu biraz daha karnım büyüyüce başka yerde yatacakmis korkuyor karnıma vurmaktanHepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedidemek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam
Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tutHepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedidemek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam
Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tutHepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedidemek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam
Ben iki sallanmayan beşik karyola bir dolap aldım birde şifonyer yaptıracağımKizlar bebislerinize nasipse nasil besik veya oda yapmayi düşünüyorsunuz.fikir verebilir misiniz.çok kararsızım.2 ayri park besik bir dolap mi.yoksa bebek odasi mi mantikli.hic bilemiyorum
Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tuttuHepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedidemek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam
Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tuttuHepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedidemek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?