2017 de İkiz Annesi Olucaklar

sari kahve arasi bi renge döndü.İnsallah devami gelmez
Bak canım benim cuma günü başıma ne geldi.dr kültür için çubukla örnek alıyordu birden bi acı hissettim ve kanama oldu bayaa ama ödem mi var dedi dr.baktı etti iyice korkma bu kan bebeklerden gelmiyor dedi.cuma oldu hadise cumartesi az bi kan geldi sonra geçti.sabah kalktım tuvalete bi girdim peçetede kan aklım gitti 8de aradım konuştuk korkma dedi rahim kapalı bebeklerle alakalı değil bu tmm dedim.örneği alırken çok kuruydu içerisi resmen yırtılma gibi bişey hissettim yani.böyle bir durum olabilir içini ferah tut.kanama sürekli ve ağrı ile destekli olursa sıkıntı bence

Hiç korkma bence, şu an yapacak bir şey yok çünkü. Stres yapman sana ve bebeklere zarar. Eminim sorun olmadığına. Kanamanın bir sürü bir sürü sebebi olabilir. Bir de şöyle bi şey var sadece duyduğumdan söylüyorum. Yan yattığımızda bebeklerimiz çat çut kaymıyorlar misal sağa sola hani birden aniden. Sağa ve sola döndüğünde farklı bir his gelmiyorsa karnına rahat ol. İşte muayene olmadan sadece rahatlatmaya çalışıyorum ama gerçekten öyle düşündüğüm için ben bir ilişki sonrası kanamam yoktu ama uzun süre aynı senin gibi alttakini hissetmemiştim. Korkudan öldüm napsam oynamadı. En son üzdüm kendimi ağlamaya başladım. Sana yemin ederim o anda pıt pıt vurmaya başladı minik sıpam :) Annelerinin üzülmelerini istemiyorlar :) Seninkiler de çok iyi eminim, hiç stres olup üzme onları.

Canım bisey olacağını sanmıyorum yani Allah korusun bebek ölümü gibi. Ama erken doğumu tetiklersin çünkü boşalma esnasında rahim kasılıp gevşeme hareketlerini yapar iliski ozellikle bu sebepten önerilmez. Yoksa sadece o kadar birleşmeden bisey olcak olsa alttan rahim boyu ölçülürken de olurdu ayni risk . Icin rahat olsun ama malum her kanama ciddiye alınmalı. Tavsiyem Ya acile git 6ada kendi doktoruna gidinceye kadar maksimum istirahatla geçir gününü. Bir dahada yaramazlık yapmayın bence

Canim benim de öyle olmustu korkma sen inşallah bisey olmaz serumla progestanla durdu cok şükür

canım kac aydan sonra büyüdü göbegin benim 5 aylık ama fazla yok komsunun 3.5 aylık göbegi var kayınvalide onun seninkinden büyuk ikiz olmasına ragmen dedi sinir oldum kiloluda degilim
Ne güzel işte demek ki iç karnın geniş gobeğin nasıl olsa sonlara doğru iyice çıkıcak benimde öyle tek olan kişilerden kuçuktu ve seviniyorudum sonra birden çıktıki hala aşırı büyük değil bebeklerin duruşu ve iç karın genişliği etken

Banada iç karnın geniş diyorlarda ne bileyim iste demek ki sonlara dogru karın büyüyecek

10 günlük rapor veriyorlar ama ben raporlu olduğum sürece hep gezdim :)

Hiç birşey olmaz inşaallah canım rahim kalpten sonra en sert bağ dokulu olan kas yapısından oluşuyor hatta bilim adamları böylesi sert bir kas dokusunun bu kadar esnemesini mucizevi buluyorlar, rahim ağzında olmuştur basit bir kanama tahristen dolayı bebislerine hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tür stres yapma yat ayaklarını kaldır dinlen canım benim

Kizlar bebislerinize nasipse nasil besik veya oda yapmayi düşünüyorsunuz.fikir verebilir misiniz.çok kararsızım.2 ayri park besik bir dolap mi.yoksa bebek odasi mi mantikli.hic bilemiyorum

Annem de bana diyor hiç karnın büyük değil diye bi de ikiz ay ne bileyim anne şimdiden kocaman bi göbek istemiyorum sonra ne yapacam diyorum

Hepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedi demek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam

Benim bu sabah hamileliğin başından beri ilk defa yanaklarıma bi allık geldi, sabahtan beri kıpkırmızı. Anlam veremedim, endişelenecek bi durum mu bilemediğimden size de sorayım dedim, böyle olan oldu mu hiç?

Hepinize cok tesekkur ederim..simdi daha iyiyim sadece hafif kasikta agrim var.Kardesimle konustum doguma gitmeden onceki gun bile beraber olduk dedi demek ki benimkiler nazli..Bir daha tovbeler olsun doguma kadar yanasmam
İkizler hassas canım eşime ben desem eşim yaklaşmaz bana korkusundan zaten tedaviyle oldu biraz daha karnım büyüyüce başka yerde yatacakmis korkuyor karnıma vurmaktan

Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tut

Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tut

Kizlar bebislerinize nasipse nasil besik veya oda yapmayi düşünüyorsunuz.fikir verebilir misiniz.çok kararsızım.2 ayri park besik bir dolap mi.yoksa bebek odasi mi mantikli.hic bilemiyorum
Ben iki sallanmayan beşik karyola bir dolap aldım birde şifonyer yaptıracağım

Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tuttu

Canım korkma iyilerdir minnaklar bizde doktor yasak dememesine rağmen hiç birlikte olmadık bende arada vicdan yapıyorum bişey olmaz diyorum ama eşim riske atmayalım diyor yinede ben bişey olucanı zannetmem sende içini ferah tuttu

Kızlar ben 7. Hafta yoğun kanama geçirmiştim şimdi 12 haftalığım ver iki haftadır sürekli kahve kanamalarım var hergün 1 günlük ped dolusu geliyor doktor normal dedi ama bu son 3-4 gündür dahada arttı sizdede böyle oldumu kanama sonrası nkdr lekelenmeleriniz sürdü ve nkdr geliyordu ara arada göbek deliğimin 2-3 parmak altında sızı şeklinde adet agrısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…