2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benimde kahverengi lekeler geliyordu 13.haftada gecti canım belki senin geç biter

Kızlaar yanakaları birden kıpkırmızı olan yok heralde? Yazdım ama kaçtı belki gözden. Bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı ve geçmedi, Heidi gibi aynı

Kızlaar yanakaları birden kıpkırmızı olan yok heralde? Yazdım ama kaçtı belki gözden. Bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı ve geçmedi, Heidi gibi aynı
bnm de sabahlari uyanirken ozellikle cok oluyor,beyaz tenliyim yanaklar kizarinca oyle bnm cok hosum gidiyor :) dert etme sende,kan dolasiminin hizlanmasi ile ilgilidir.

Kızlar akşamdan beri zonklama şeklinde bel ağrım var belimin sağ tarafı arada kasığımada giriyor özellikle ayağa kalktığımda fazla ayakta kalmaktan olabilir mi tehlikeli bi durum varmıdır

Şimdi diyeceksiniz bu kız da her şeyi soruyor ama bi şey daha var, bebekleri haftasından ilerde giden var mı? Kilo ve boy olarak?

Kızlar akşamdan beri zonklama şeklinde bel ağrım var belimin sağ tarafı arada kasığımada giriyor özellikle ayağa kalktığımda fazla ayakta kalmaktan olabilir mi tehlikeli bi durum varmıdır
Canım bu haftalarda normal, benim de sık sık oluyor. Ayağa kalkmamaya çalış yat dinlen. Doktorum normal demişti bana, kaç kilo taşıyoruz sonuçta ekstradan. Endişelenme.

Slm kızlar ben yatmaktan sıkıldım yarın ise gidiyim dedim cok şükür kanamam yok biraz biraz ev isimi de yapıyorum korkuyorum ama agir bi isim yok benim bi sıkıntı olur mu ki ya isim evime yürüyerek 5dk ve de satış icin ayaga kalkcam sadece normalde hep oturcam en fazla 20dk ayakta olcam bisi olmaz dimi ya cok daraldim gitmek istedim ise

Senin haftalarında bende bir kanama geçirdim plesentanin asagida olmasindan dolayı ogunden sonrada bir daha işe gitmedim raporluyum. Riske atamadım. Yinede sen bilirsin ama evde yat dinlen canım yorma kendini. Şimdi olmasa 5 hafta sonra o 5dk lik yol bile fazla gelecek emin ol.

Bnce git sıkıntı yoksa..Bn 30da izne ayrilcam simdiden dusunuyorum vakit nasil gececek diye..

Şimdi diyeceksiniz bu kız da her şeyi soruyor ama bi şey daha var, bebekleri haftasından ilerde giden var mı? Kilo ve boy olarak?
Evet canım benimde maşallah önde gidiyor hep. 29 artıları sayarken kızım 30,oglumda 31 artılarda oluyor. Bu iyibirsey doktoruma göre hem çok fazlada değilmiş yani dozunda bir ilerde gitme. Ben seker hastasıyım çok ilerde olmasida korkuturdu açıkçası

Canim benim bebegin esi rahimden biraz disarda ve idrar kesesine sıkışmış ti 1hafta önce gittim es ondeligi yok dedi kanamam vardi ama kabizliktan sonra oluyodu hep simdi kabizlik yok kanama da yok rahime dikiş atacakti cok acilma yok ama önlem amacli ben acil degilse dursun demiştim oda yapılmadı carsamba gel kontrole dedi durum bu benim suan kanamam yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…