2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım aynen ben de endişelenmiştim. Hafta olarak bişi demedi ama kilo ve boyları ilerde baya bence. Doktorum 38 de alıcam sezaryene diyor, nasıl olacak anlamadım hiç. Kiloları nasıl senin miniklerinin?

Canım aynen ben de endişelenmiştim. Hafta olarak bişi demedi ama kilo ve boyları ilerde baya bence. Doktorum 38 de alıcam sezaryene diyor, nasıl olacak anlamadım hiç. Kiloları nasıl senin miniklerinin?
29+2de oglum 1600küsur,kizimda 1548 gr di maşallah.senikilerin kilo nasıl.ne güzel doktorun 38 leri hedefliyor benimki hep ne kadar dururlarsa kâr ama maximum 36 diyor. Erken dogumu gösteren bir durumum yok ama hep yakın hedefler koyuyor. Mesela suan kihedefi 32 imiş. Onu görelim 35 i bekleriz diyor. Bugünleri gördük ya şükür. Hayırlısıyla Allah kucagimiza almayida nasip etsin hepimizin

Normal doğum düşünen var mı? Ya da doktoru normal doğum öneren? Benim gittiğim perinatalog normal doğuma alırız seni sancı gelince dedi. Sezeryan olmayacak mı dedim yoo dedi. Kendi doktorum da çok küçük bir hastanede çalışıyor, o sezaryandan başka bişey olmaz diyor ama hastane tam teşekküllü değil o yüzden orayı eledim gibi. Sizde durumlar nedir?

Benim kızım sezeryanla oldu. Bunlarda mecburen öyle olacak. Birde bem biraz cesaretsizim kizmdada korkmuştum normal doğumdan. Ama yapabileni tebrik ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Tabi ikizlerde bebeklerin pozisyonuda çok önemli.inşallah gönlüne göre olur

Maşallah Allahım daha da sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah. İçimden dualarımı hiç eksik etmiyorum bebeklerimizle ilgili ^_^ Benimkiler şu an 32 küsürler işte, oğlum 2250 kızım 2200 görünüyor. Doktorum evet hafta olarak hedefini büyük tuttu 38 de alırım diyor ama genelde suyu gelip ya da sancıyla gece gelip alınıyo ikiz gebelerim doğuma diyor. Ben de bi korkmadım değil açıkçası öyle deyince. Senin doktor da iyi bi yandan ilerlemeye bakıyor aslında ama daha temkinli sanırım. Eski doktorum da beni 36'da alırım max doğuma diyordu, bu da bir gün bile içerde kalsalar kar diyor. Bir de hesaplıyorum bebeklerim inşallah böyle devam ederlerse büyümeye daha 5,5 hafta var doğuma inşallah erken olmazsa. Ya taşıyamazsam bi şey olursa diye tuhaf tuhaf korkular başladı. Ne saçma psikolojiymiş şu hamilelik inan dengem şaştı :/

Benim su an gittigim doktor pozisyonlari olursa normal da.olur diyo rdu ilk baslarda.simdi sıkıntılı gecince hamileligim 36 lari gorursek sezeryan diyo canim.tabi hepsi nasip.insallah plansiz bir sekilde gelmezler vakti zamaninda gelirler saglikla

Günaydın kızlar sizlerde sanki vajinaya alttan vuruluyormuş gibi agrı oluyor mu? Dün biraz yordum kendimi ona baglıyorum ama gece de okdu.

Benim karaciğer enzimleri yüksek çıktı, demir eksikliğim de devam ediyor. 20 tane iğne bitirdim şimdi 10 tane daha verdi doktorum Doğuma az kaldı çünkü, dualarınızı esirgemeyin

Ya kizlar bisey sormak istiyorum ben simdi nasil cinsiyet tahmini yapicam ikk gebeligimde erkekdi tuylerim cok sık cikiyodu midem hic bulanmamasti hic hamile degildim sanki ama onun 4 aylikken kalbi durdu kaybetimm... bu ikizlerdeyse midem bulaniyo ama cikartmiyorum cok, tuylerim cok azaldi acaba ikiside kizmi yoksa ikizlerde hormanlara baglimi boyle oluyo cvo veririseniz tesekurederim:)

Kizlar sanci nasil bisey ? sabahtan beri kasigimda ara ara bicak batmasi gibi bisey oluyor kesiliyor.Korkuyorum Gecen hafta bir arkadas erken dogum riskiyle hastaneye yatti,nstye girmisti o hangi belirtiyle gitti acaba..kimdi hatirlamiyorum su an

Ben normal çok isterim ama henüz doktorumla konuşmadık ikizlerde hep sezeryan diyolar ama neden normal olmasın ki bebekler uygun pozisyondaysa

Kizlar sanci nasil bisey ? sabahtan beri kasigimda ara ara bicak batmasi gibi bisey oluyor kesiliyor.Korkuyorum Gecen hafta bir arkadas erken dogum riskiyle hastaneye yatti,nstye girmisti o hangi belirtiyle gitti acaba..kimdi hatirlamiyorum su an
ya benimde sabahtan beri sol kasığımda batma oluyor, özellikle ayağa kalkttığımda ağrı oluyor, birde göbek deliğimin orda bir ağrı var ama o hafifledi sanki, bende korkttum,
bu arada hafta sonu AVM de alış-veriş yaparken 4 yada 5 kişi yanıma gelip doğum yakın mı deyip durdular, benim karnım hep aşağıdaydı, karnım biraz büyük ama bu kadar çok söyleyen olunca moralim bozuldu, bugünde ağrım olunca acaba doğummu olacak diye korkttum

Canim ben de tam bilmiyorum sanci yi ama benim de gecen hafta gece cok kotu olmustu.karnim kasiklarim cok agirdi icerde bir sey bukuyorlar gibi.bacaklarim feci agirdi.ve soguk soguk.terledim.sabahinda doktora.gittim.o zaman.cok agrim yoktu ama gecenin yorgunlugu vardi ve karnim.gece oldugu gibi cok sertti.nst de hafif sanci cikmisti..bicak batmasi.gibi bir agri degildi.anlatabildim mi bilmiyorum ama.bgn de benim.bicak batmasi.gibi oluyo arada bi.kasik da.idrara sıkışık olunca oluyo o sekildr bir agri sanirim..normal sancinda bebek hem kasilip toplaniyo he agri oluyo..bnn benim yine karnimin alt tarafindan hafif agri var.ama.mesela dokununca da agriyo.o kisimlar.bunun nedeni karnimin buyumesi filan diye düşünüyorum

Korkma canim bana da.oyle diyorlar.ama 2 bebek taşıyoruz o yuzden buyuk karnimiz.ve alt tarafinda agrilar olabiliyo.tasimak.kolay degil.cok vesvese yapmak.istemiyorum ben..ama tedbirli de olmak lazim tabi.artik bu haftalardan sonra agrilar batmalar olcak.kasilma bile olcak yalanci kasilma dedikleri.

bu idrar meselesi bnde de oluyor dunden bu yana..normalde gunluk 3litreye yakin su icen ben su an her bardak icisimde korkuyorum,tuvalet sancisi ile kasik agrisi arasinda bisey..

Inan su hamilelikten sonra etrafta ne cok dengesiz varmis bn de yeni fark ettim..yakınıma bile usenirim cekinirim hamileligini sormaya hele ki yorum yapmaya,millet durakta arabada avmde tanidik tanimadik demeden soru yagmuruna tutuyor ustune bi de yorum yapiyor,millet mi cok merakli biz mi cok alınganiz acaba..
Bana da dun giyim magazasinda biri karniniz yamuk gibi dedi,hic cvp vermedim,ters ters baktim,tirsti bu defa bn falan hastanede ebeyim siz kime gidiyosunuz deyip lafi degistirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…