2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Günaydın kızlar sizlerde sanki vajinaya alttan vuruluyormuş gibi agrı oluyor mu? Dün biraz yordum kendimi ona baglıyorum ama gece de okdu.
canım benimde oldu bu gece herhslde normal

Sağolasın canım. Ben daha önce 24 haftada ölü doğum yaptım normal yolla. Hiç sezeryanım yok yani hangisi hayırlısı ise o olsun tabi. İkiz bebek bunlar kolay değil her günümüz acabalarla geçiyor. Zamanında kolay doğum olsun hepimize inşallah.

Bana da 50lik yapacağım dedi dr.perşembe sağlık ocağında kan testleri ile beraber yaptıracağım herkese hayırlı haberler

Kizlar sanci nasil bisey ? sabahtan beri kasigimda ara ara bicak batmasi gibi bisey oluyor kesiliyor.Korkuyorum Gecen hafta bir arkadas erken dogum riskiyle hastaneye yatti,nstye girmisti o hangi belirtiyle gitti acaba..kimdi hatirlamiyorum su an

Canim ben yatmistim ama ben sanci hissetmedim hic. Sadece hafif bi kanama olmustu :/

Benim erkek bebeğimin böbreğindeki büyüme devam ediyor ve çok üzülüyorum ya geçmezse ya bi şey olursa falan sürekli kuruyorum kafamda. Bir de erkek bebeğin olduğu yerde hep pıt pıt kalp atışı gibi bi his oluyor çok sık. Kız bebekte olmuyor hiç. Burda hıçkırık olabilir demişti bazı arkadaşlar. Acaba böbrekleriyle ilgili midir ki sorun?

Hıçkırık tatlım o.benim oğlumda üstte onun hareketleri çok net ve keskin.kız ise aşağıda onu iç karnımda hissediyorum seyirme çılgınlığı oluyor bazen o olduğunu anlıyorum
Böbrek genişlemesi ile doğan etrafımda kim varsa doğumdan sonra hiçbir sıkıntı yaşayan olmadı.içini ferah tut.dr ne diyor peki?

Doğumda gayet normal olcak bence allahın izini ile bşy olmaz inş ama anne yüreği görmeden bile tedirgin oluyor o ayrı

Kanama icin ne yapildi cnm,nsl gecti ? cunku kahve lekem de var.Dra gitmedim daha cok stres olucm diye,gunumu beklicm,persembe gunu gidicm.
Benim malesef 2 haftadır lekelenmem var progestan fitil ile proloton depot igne haftada bir vurunuyorum zaten böyle bi durumda başka yapacak bi tedavi şeklşde yokmuş malesef

Ya hıçkırığıyla böbreğinin genişlemesi arasında bağlantı var mı diye telaşlandım sadece. Doktorum yapacak hiç bi şey yok şu an, büyüme devam ediyor, Belli bir büyüklüğe gelirse korkarız takip edicez, doğunca da hemen ultrasona sokacaksın bebeğini dedi.
Ya inşallah sorun olmaz sonradan Etrafındaki bu şekilde doğum yapanlar hiç bi şey yapmadan kendiliğinden düzeldi mi ki bebeklerindeki bu durum?

Doğumda gayet normal olcak bence allahın izini ile bşy olmaz inş ama anne yüreği görmeden bile tedirgin oluyor o ayrı
İnşallah canım çok sağol.

Kanama icin ne yapildi cnm,nsl gecti ? cunku kahve lekem de var.Dra gitmedim daha cok stres olucm diye,gunumu beklicm,persembe gunu gidicm.

Canim gece 2 gibi gormustum hafif bir kanamaydi. Sonra uyumadim tekrar gittigimde yoktu kahveye cevirmisti o da azdi. Doktora gidince iste igne serum porgestanla tamamen gecmisti

Benim karaciğer enzimleri yüksek çıktı, demir eksikliğim de devam ediyor. 20 tane iğne bitirdim şimdi 10 tane daha verdi doktorum Doğuma az kaldı çünkü, dualarınızı esirgemeyin
Canım benimde yüksek cıkmıştı o yüzden bütün ilaçkarı kesdi yeni bi şurup yazdı onu içiyorum biraz düşme oldu yarın tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Ciğer enzimleri onemli sanırım

Kizlar sanci nasil bisey ? sabahtan beri kasigimda ara ara bicak batmasi gibi bisey oluyor kesiliyor.Korkuyorum Gecen hafta bir arkadas erken dogum riskiyle hastaneye yatti,nstye girmisti o hangi belirtiyle gitti acaba..kimdi hatirlamiyorum su an
Ben gittim canım. Benim üst karında bi ağrı başladı ve üst taraf boşaldı kasıkIarım ağrıyordu adetmiş gibi belime doğru bi ağrı oldu karnım sertleşmişti. Doktor dokununca hemen anladı sancın var galiba demişdi

Kizlar ben bugün 30.hafta icin calisilabilir raporu aldım ise devam ediyorum. sanirim iyi olursam 34.Haftaya kadar calisacagim ancak dinlenmek icin bu süreçte 1 yada 2 günlük arada rapor alamazmiyim acaba?

Merhaba arkadaşlar, aklıma bir şey takıldı. Şimdi ne olur ne olmaz diye ben hastane çantamızı hazırladım. Depend koydum külot şeklinde giyilenden. Doğumdan sonra kanama olacağından. Yalnız sezeryan olacağından sonda takılacak ve okuduğum kadarıyla 8 saat sonra ayağa kaldırıyorlamış hemşireler. E bu durumda sonda da o zaman çıkarılır. Peki sonda varken kanama olmuyor mu? Ped veya depend tarzı bir şey giymek gerek miyor mu? Kan olmaz mı her yer? Saçma bir şey sormuş olabilirim ama ilk doğumum olacak ve o ilk sezeryandan çıkışta ihtiyaç olan bir şey olur mu acaba bu konuda diye sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…