- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.781
canım benimde oldu bu gece herhslde normalGünaydın kızlar sizlerde sanki vajinaya alttan vuruluyormuş gibi agrı oluyor mu? Dün biraz yordum kendimi ona baglıyorum ama gece de okdu.
Canım benim komşumun kızı tek yumurta ikizlerine hamileymiş normal dogum yapmıs bende şasirmıstım normal oluyor mu diye ama oluyormuşAcaba eski topiklerde var mı normal doğum yapan? Bakmak lazım. Bence de niye olmasın?
Ay benim gibi tek yumurta ikizleriCanım benim komşumun kızı tek yumurta ikizlerine hamileymiş normal dogum yapmıs bende şasirmıstım normal oluyor mu diye ama oluyormuş
Sağolasın canım. Ben daha önce 24 haftada ölü doğum yaptım normal yolla. Hiç sezeryanım yok yani hangisi hayırlısı ise o olsun tabi. İkiz bebek bunlar kolay değil her günümüz acabalarla geçiyor. Zamanında kolay doğum olsun hepimize inşallah.Benim kızım sezeryanla oldu. Bunlarda mecburen öyle olacak. Birde bem biraz cesaretsizim kizmdada korkmuştum normal doğumdan. Ama yapabileni tebrik ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Tabi ikizlerde bebeklerin pozisyonuda çok önemli.inşallah gönlüne göre olur
Var2016 topiginde okumustum sanirim bririniAcaba eski topiklerde var mı normal doğum yapan? Bakmak lazım. Bence de niye olmasın?
Şimdi diyeceksiniz bu kız da her şeyi soruyor ama bi şey daha var, bebekleri haftasından ilerde giden var mı? Kilo ve boy olarak?
Kizlar sanci nasil bisey ? sabahtan beri kasigimda ara ara bicak batmasi gibi bisey oluyor kesiliyor.KorkuyorumGecen hafta bir arkadas erken dogum riskiyle hastaneye yatti,nstye girmisti o hangi belirtiyle gitti acaba..kimdi hatirlamiyorum su an
Canim ben yatmistim ama ben sanci hissetmedim hic. Sadece hafif bi kanama olmustu :/
Hıçkırık tatlım o.benim oğlumda üstte onun hareketleri çok net ve keskin.kız ise aşağıda onu iç karnımda hissediyorum seyirme çılgınlığı oluyor bazen o olduğunu anlıyorumBenim erkek bebeğimin böbreğindeki büyüme devam ediyor ve çok üzülüyorum ya geçmezse ya bi şey olursa falan sürekli kuruyorum kafamda. Bir de erkek bebeğin olduğu yerde hep pıt pıt kalp atışı gibi bi his oluyor çok sık. Kız bebekte olmuyor hiç. Burda hıçkırık olabilir demişti bazı arkadaşlar. Acaba böbrekleriyle ilgili midir ki sorun?
Doğumda gayet normal olcak bence allahın izini ile bşy olmaz inş ama anne yüreği görmeden bile tedirgin oluyor o ayrıBenim erkek bebeğimin böbreğindeki büyüme devam ediyor ve çok üzülüyorum ya geçmezse ya bi şey olursa falan sürekli kuruyorum kafamda. Bir de erkek bebeğin olduğu yerde hep pıt pıt kalp atışı gibi bi his oluyor çok sık. Kız bebekte olmuyor hiç. Burda hıçkırık olabilir demişti bazı arkadaşlar. Acaba böbrekleriyle ilgili midir ki sorun?
Benim malesef 2 haftadır lekelenmem var progestan fitil ile proloton depot igne haftada bir vurunuyorum zaten böyle bi durumda başka yapacak bi tedavi şeklşde yokmuş malesefKanama icin ne yapildi cnm,nsl gecti ? cunku kahve lekem de var.Dra gitmedim daha cok stres olucm diye,gunumu beklicm,persembe gunu gidicm.
Ya hıçkırığıyla böbreğinin genişlemesi arasında bağlantı var mı diye telaşlandım sadece. Doktorum yapacak hiç bi şey yok şu an, büyüme devam ediyor, Belli bir büyüklüğe gelirse korkarız takip edicez, doğunca da hemen ultrasona sokacaksın bebeğini dedi.Hıçkırık tatlım o.benim oğlumda üstte onun hareketleri çok net ve keskin.kız ise aşağıda onu iç karnımda hissediyorum seyirme çılgınlığı oluyor bazen o olduğunu anlıyorum
Böbrek genişlemesi ile doğan etrafımda kim varsa doğumdan sonra hiçbir sıkıntı yaşayan olmadı.içini ferah tut.dr ne diyor peki?
İnşallah canım çok sağol.Doğumda gayet normal olcak bence allahın izini ile bşy olmaz inş ama anne yüreği görmeden bile tedirgin oluyor o ayrı
Ya hıçkırığıyla böbreğinin genişlemesi arasında bağlantı var mı diye telaşlandım sadece. Doktorum yapacak hiç bi şey yok şu an, büyüme devam ediyor, Belli bir büyüklüğe gelirse korkarız takip edicez, doğunca da hemen ultrasona sokacaksın bebeğini dedi.
Ya inşallah sorun olmaz sonradanEtrafındaki bu şekilde doğum yapanlar hiç bi şey yapmadan kendiliğinden düzeldi mi ki bebeklerindeki bu durum?
Eltimin iki bebeğinde de aynı şey dedi dr.lar ne ultrasona girdiler ne bişey ilk 1 ayda normale dönüyor dedi bana.kızımda var bemimde böbrekte büyüme.drum hiç bi sıkıntı yok dedi.içini ferah tut
İnşallah canım çok sağol.
Kanama icin ne yapildi cnm,nsl gecti ? cunku kahve lekem de var.Dra gitmedim daha cok stres olucm diye,gunumu beklicm,persembe gunu gidicm.
Canım benimde yüksek cıkmıştı o yüzden bütün ilaçkarı kesdi yeni bi şurup yazdı onu içiyorum biraz düşme oldu yarın tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Ciğer enzimleri onemli sanırımBenim karaciğer enzimleri yüksek çıktı, demir eksikliğim de devam ediyor. 20 tane iğne bitirdim şimdi 10 tane daha verdi doktorumDoğuma az kaldı çünkü, dualarınızı esirgemeyin
Ben gittim canım. Benim üst karında bi ağrı başladı ve üst taraf boşaldı kasıkIarım ağrıyordu adetmiş gibi belime doğru bi ağrı oldu karnım sertleşmişti. Doktor dokununca hemen anladı sancın var galiba demişdiKizlar sanci nasil bisey ? sabahtan beri kasigimda ara ara bicak batmasi gibi bisey oluyor kesiliyor.KorkuyorumGecen hafta bir arkadas erken dogum riskiyle hastaneye yatti,nstye girmisti o hangi belirtiyle gitti acaba..kimdi hatirlamiyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?