2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba canım, ben geçen yıl yumurtalık kistinden ameliyat oldum aynı sezaryen kesiği şeklinde kesiğim var. Sonda olayı şöyle zaten sen ayılamıyorsun doğru düzgün sonda çıkana kadar. Altına da emici bir çarşaf seriyorlar kanama için ameliyattan çıkmadan önce. Benim hastanede o şekilde olmuştu, ama sonda takmayan hastaneler de varmış. Değişiyor demek ki.

Yaklaştıkça insanın aklına türlü türlü şeyler takılıyor. Arkadaşıma sordum o da sezeryan olmuştu hatırlayamadı. Ben sana bir şey daha soracağım hatta üç :) Birincisi miden nasıl oldu? Yine geceleri sorun çıkarıyor mu? İkincisi ayaklarını uzatıp oturduğunda bebekleri kucağında bacaklarının üstünde hissediyor musun? Son olarak normal oturma pozisyonunda sandalyede filan yarım saat filan oturup kalktığında bacakların ayrılacak gibi oluyor mu? Ben böyle bir iki dk baskı ve acı hissediyorum kalktığımda bacaklarımı zor toparlayıp adım atmaya başlıyorum. Giderek zorlaşıyor

Ya evet benim aklıma takılan soruları bi bilsen... Midem malesef aynı, geceleri toplamda en fazla iki saat uyku uyuyorum ayaklarımı uzatıp oturduğumda bacaklarımın üzerinde değil de, alttaki bebek vajinaya yaklaşmış gibi çok aşağıdaymış gibi hissediyorum. Sen de bacaklarında gibi hissediyorsundur haftalarımız ilerledi normal bence. O yarım saate yakın oturup kalktığımda bana da oluyor sanki bacaklarkö ayaklarım kopacak gibi hissediyorum, bi süre masa vs ne varsa yakınımda ondan destek alıp bekleyip öyle hareket edebiliyorum. Sorma hiç, yaşadıklarımız hiç kolay değil. Sabrım çok azaldı, bebeklerimi düşünüp moral bile bulamıyorum bazen, psikolojik ve fiziksel olarak direnme gücüm azalmış gibi geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum

Bende 25.haftaya girdim.2hafta sonra dr kontrolüm var ciğer geliştirici iğne yapacağım dedi.proloton diye de bi iğne yazmış.erken değil mi acaba sizlerden okuyorum daha geç oluyorsunuz hep

Kizlar bende bi sey.sorcam.afedersiniz arkadan bi zorluk baski.hissediyorum bazen.sanki büyük tuvaletim.varmis.gibi.oluyo.sizde de oluyo mu

O zaman demek ki normal sınırlarda yani.biraz pimpirikli bir dr var beni geriyor bazen bişey var da söylemiyormu acaba diyorum.ama rahim boyu filan iyi dedi en son.proloton ne için peki ondan da oldunuz mu?
Yok ondam olmadim da progestan hap kullaniyorum.senin dedigin.igme de bu hap.gibi.daha etkilisi.rahim.kasilmasini oluyo.doktoruna sikayetlerini soylediginde mi verdi bu igneleri.erken dogum riski.mi.gordu acaba

Yok ondam olmadim da progestan hap kullaniyorum.senin dedigin.igme de bu hap.gibi.daha etkilisi.rahim.kasilmasini oluyo.doktoruna sikayetlerini soylediginde mi verdi bu igneleri.erken dogum riski.mi.gordu acaba
Hayatım inan ki hiçbir sıkıntım yok
Yürüyorum işimi gücümü görüyorum kilom vardı onları verdirdi bana hala var keza da insülin direnci vardı onu kırdık.e kiloları iyi bebeklerin rahim kapalı başka ne olabilir ki?biraz fazla önlemci işte buda beni çok geriyor

Kan pıhtılaşması var ama bende clexane ve coraspin kullanıyorum.belki bu yüzden daha çok önlem alıyor.bana açıklamıyor işte şu yüzden bu yüzden diye bu da benim aklıma binbir türlü senaryo getiriyor

Him bende de pihtilasma var igne kullaniyirum en bastan beri.ama.ciger gelistiriciyi rahim boyum.kisa.diye verdi.progestan da kasilma.ve lekelerim oluyordu..sennde sor.diger konrrolunde istersen cnm aciklasin neden kullandirdigini

Him bende de pihtilasma var igne kullaniyirum en bastan beri.ama.ciger gelistiriciyi rahim boyum.kisa.diye verdi.progestan da kasilma.ve lekelerim oluyordu..sennde sor.diger konrrolunde istersen cnm aciklasin neden kullandirdigini
Ben faktör 5 homozigotum yani en sıkıntılı olanı pıhtılaşmam en yüksek seviyede.doğumdan sonra 6 hafta daha iğne olacağım.progestan fitilde kullanıyorum hiç kanamam olmadı mesela verdi kullan dedi.sanırım ikiz gebeliklerde işini hiç şansa bırakmıyor.sorsam da anlatıp rahatlatan tiplerden değil yaa belki çok iyi bir doktor ama kimyamız pek tutmuyor galiba

Kızımda bilmiyordum kan pıhtılaşması filan ilk denemede hamile kaldım sağlıkla doğurdum.bunlarda da hiç uğraşmadık birde ikiz oldu yani eşimde bende şok.9 yıl sonra hemde.bunların hepsini anlatmama rağmen bir çok pıhtılaşma yaşayan gebeler ilk bebeklerde yaşamışlar sıkıntı 2.lerde çok az olurmuş ama ona rağmen yığınla vitamin iğne fitil ne varsa kullanıyorum yani hamile değilde hasta gibiyim.bebeklerimin tadına varamadım daha.geçen e bebeğe girdim elim bomboş çıkmışım.elim hiçbişeye gitmiyor bişey olur mu korkusundan.psikolojim bozuk bu aralar

Canim.onlemini almasi da.guzel doktorun aslinda.eger.ona devam edeceksen.guvenmelisin.icine sinmiyo.ise baska doktorlarin da.fikrini al.istersen cnm..ama.onceden bazi seylere.onlem.almak bence guzel.hayirlsi hakkimizda.bunlari.düşünüp cok.fazla stres olma

Sağol canım benim hepimiz için hayırlı olsun inşallah

Ben de o baskiyi cok hissediyorum. Ayaga kalkmak yatakta dönmek iskence resmen
Bugun doktordan sonra biraz dolasayim dinlenerek dedim ama kalc cok agridi cok zorlandım ölü gibi yatiyorum geldigimden beri..

Bence rahat ol doktorun alabileceği tüm önlemleri almış, sonuçta ikiz gebelik riskli gebelik kategorisinde, prulton igne ben de kullanıyorum rahim için. Benim kızım ciger geliştirici sayesinde 1600 dogmasına ragmen nefes aldı cok sükür 8 yasında hiç problemi yok. Doktorun yapılması gerekenleri yapıyor. Sakin ol az kalmış ilk hedef 28 inşallah en erken 37 de alrız kucagımıza.

Bana doğum için tarih bile verdi 29 mayıs ☺ o kadar hesaplı yani.bende herşeyi ona göre ayarlıyorum işte.ya hassasım ben biraz kurcaladıkça bitmiyor gibi etrafımda hiç ikiz doğuran ya da hamile yok danışacak akıl alacak.sizler iyi ki varsınız.anadolu yakasındayım ben bi toplansak aslında ne süper olur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…