- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.821
Canım hastaneye mi aldılar, dualarım seninle. İnşallah duracak endişelenme. Stres tetikler. Stresini azaltacak şeyler düşün.Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
Canım Allah yardımcın olsun insallah bir sorun yasamadan evinize dönersiniz. Eger biliyorsan inşirah suresini oku bol bol rahatlatir seni.Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
CAnım sakin ol gececek inşallah verecekleri ilaçlarla durdururlar sancıyı bol dua et, bizim dualarımızda seninle.Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
Hiç endişelenme, kalbini ferah tut canım. Durduracaklar tabii ki Allah'ın izniyle. Sen sakin ol yeterki. Tüm dualarım seninle. Allah yardımcınız olsun.Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
Allah yardımcınız olsun canım inşallah sancın duracakMerhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
cnm serum falan mi yapildi,durdu sancin ? bana hem serum hem igne hem ağızdan hap verildi ama rahim agzindaki mukus akmis 4mm acilmis dediBen gittim canım. Benim üst karında bi ağrı başladı ve üst taraf boşaldı kasıkIarım ağrıyordu adetmiş gibi belime doğru bi ağrı oldu karnım sertleşmişti. Doktor dokununca hemen anladı sancın var galiba demişdi
Insallah hersey yolunda gider canim sancin durdurulur bol dua et Allah yardimcin olsuncnm serum falan mi yapildi,durdu sancin ? bana hem serum hem igne hem ağızdan hap verildi ama rahim agzindaki mukus akmis 4mm acilmis dediablam bn de 5,5 aylikken olmustu,durduruldu,41.haftada dogum yaptim dedi ama cok korkuyorum,daha cok kucukler
Canım çok geçmiş olsun.Allahin izni ile inşallah birşey olmaz bak ablanda olmuş durdurulmuş,Dualarim senin ve yavruların iÇin.Rabbim korusun siziMerhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
teşekkür ederim sana da iyi gclr cnm..İnşallah canım dediğin gibi yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah.Dinlenmeye çalış şimdi iyi geceler diliyorum.
Bana doğum için tarih bile verdi 29 mayıs ☺ o kadar hesaplı yani.bende herşeyi ona göre ayarlıyorum işte.ya hassasım ben biraz kurcaladıkça bitmiyor gibi etrafımda hiç ikiz doğuran ya da hamile yok danışacak akıl alacak.sizler iyi ki varsınız.anadolu yakasındayım ben bi toplansak aslında ne süper olur ☺
Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
bana prolutonu 24. haftadan itibaren yazdı her hafta kullanıyorum canım.Bende 25.haftaya girdim.2hafta sonra dr kontrolüm var ciğer geliştirici iğne yapacağım dedi.proloton diye de bi iğne yazmış.erken değil mi acaba sizlerden okuyorum daha geç oluyorsunuz hep
ben de Anadolu yakasındayımBen de anadolu yakasindayimm, gercekten toplanmak cok guzel olurdu. Bebisler dogsun kendimize gelince bir düşünelim bunu:)
ben ilk bebeğimi 24. haftada kaybettim kan pıhtılaşması çıktı bende ikizlere hamile kalınca clexan ve coraspin başladık. seni çok iyi anlıyorum biz eşimle isim bile koyamıyoruz daha.Kızımda bilmiyordum kan pıhtılaşması filan ilk denemede hamile kaldım sağlıkla doğurdum.bunlarda da hiç uğraşmadık birde ikiz oldu yani eşimde bende şok.9 yıl sonra hemde.bunların hepsini anlatmama rağmen bir çok pıhtılaşma yaşayan gebeler ilk bebeklerde yaşamışlar sıkıntı 2.lerde çok az olurmuş ama ona rağmen yığınla vitamin iğne fitil ne varsa kullanıyorum yani hamile değilde hasta gibiyim.bebeklerimin tadına varamadım daha.geçen e bebeğe girdim elim bomboş çıkmışım.elim hiçbişeye gitmiyor bişey olur mu korkusundan.psikolojim bozuk bu aralar
ah be güzelim noldu öyle? durdururlar serumla ve iğneyle sıkma canını.Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
Şeker yüklemesinde hiç bişi yok, bi tane kutu kola gibi bi portakal suyuna benzer bişi içirdiler bana. Sonra da iki saatte bir kan aldılar. İnşallah bi şey çıkmaz sende de.kızlar bu sabah 50 gr şeker yüklemesi var tatlısız hafif kahvaltı yap gel dediler bakalım.
Doktorun geldi mi? Nasıl oldun, haber ver bize aklıma takıldın gece hep. İnşallah durdurmuşlardır sancını.Hepinize cok tesekkur ederim,sabah kendi drum gelecek,tek temennim dogum durduruldu demesibebeklerim cok minik daha..gunlerce kuvezde bekleyemem duanizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?