2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Şeker yüklemesinde hiç bişi yok, bi tane kutu kola gibi bi portakal suyuna benzer bişi içirdiler bana. Sonra da iki saatte bir kan aldılar. İnşallah bi şey çıkmaz sende de.
ben daha önce yaptırmıştım biliyorum sen nasıl oldun mitril?

Tecrübeliymişsin beni korkutmuşlardı da o yüzden :) Benim nefes alamama sorunlarım başladı, nefes darlığı ve kalp çarpıntısı var çok kötü
kalp çarpıntısı baskı yüzünden mi oluyor? neyse az kaldı senin az daha dayan canım.

Kizlar ben bugün 30.hafta icin calisilabilir raporu aldım ise devam ediyorum. sanirim iyi olursam 34.Haftaya kadar calisacagim ancak dinlenmek icin bu süreçte 1 yada 2 günlük arada rapor alamazmiyim acaba?
tam olarak kaçıncı gününde aldın raporu, bende alacağım, 30+ da mı aldın yada 29+ da mı aldın

canım insallah birsey olmaz üzülme sakın bol bol dua et dualarım seninle

tam olarak kaçıncı gününde aldın raporu, bende alacağım, 30+ da mı aldın yada 29+ da mı aldın
29.hafta dolunca 30. Haftadan 34.hafta dolana kadar raporlu calisabiliyormusuz. 35.haftada (dogum olmazsa) izinliyiz. Ama aralarda dinlenmek icin ben bir iki gun rapor almak istiyorum yoksa cok zorlanicam acaba 30. Haftadan sonra calisabilir raporu alinca 1-2 gunluk rapor alinmiyormu?

35.hafta dolana kadar çalışabiliyorsun diye biliyorum, tek gebeliklerde 37.hafta, çoğulda iki hafta eklendiğinden , iki hafta erken bitiyor iznimiz

35.hafta dolana kadar çalışabiliyorsun diye biliyorum, tek gebeliklerde 37.hafta, çoğulda iki hafta eklendiğinden , iki hafta erken ayrılıyoruz

Anadolu yakalılar birleşiyor valla, Avrupa yakasında oturan yok mu kızlar, buluşma ayarlarız kendimizi toparladığımızda :) Hatta Facebook ya da Instagram'dan da bulalım birbirimizi isterim ben sorun olmayanlar için. Birbirimizi en iyi yine biz anlıyoruz.

bunu bende merak ediyorum bende çalışabilir raporunu bugün aldım işi bırakıcamız zamanda gidip rapor alıcaz değil mi birde aktarma işini nasıl yapacaklar

Ben şeker testini yaptırdım geldim 50 gr elmalı gazoz gibi çok da tatlı olmayan bişey içtim bir saat sonra da kan verdim bu kadar. Kimisi daha bekliyordu ikinci kan testi için anlamadım umarim ben yanlış anlamamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…