- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.841
ben daha önce yaptırmıştım biliyorumŞeker yüklemesinde hiç bişi yok, bi tane kutu kola gibi bi portakal suyuna benzer bişi içirdiler bana. Sonra da iki saatte bir kan aldılar. İnşallah bi şey çıkmaz sende de.
canım çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun, bol bol dinlen ve dua et, dualarımız sizlerleMerhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
Tecrübeliymişsin beni korkutmuşlardı da o yüzden :) Benim nefes alamama sorunlarım başladı, nefes darlığı ve kalp çarpıntısı var çok kötüben daha önce yaptırmıştım biliyorumsen nasıl oldun mitril?
Cok gecmis olsun korkmayin ins allahin izniyle hersey yoluna girer sakin olup dua edin, dualarimiz sizinle... guzel haberler verin bize ins.Merhaba kizlar,sancim var,yatiyorum hastanede nolur dua edin durdurulsun
kalp çarpıntısı baskı yüzünden mi oluyor? neyse az kaldı senin az daha dayan canım.Tecrübeliymişsin beni korkutmuşlardı da o yüzden :) Benim nefes alamama sorunlarım başladı, nefes darlığı ve kalp çarpıntısı var çok kötü
Hiç bilmiyorum neden olduğunu, ikiz olduğu için doktora ne desem normal diyor. Allah dayanma gücü versin hepimize valla.kalp çarpıntısı baskı yüzünden mi oluyor? neyse az kaldı senin az daha dayan canım.
tam olarak kaçıncı gününde aldın raporu, bende alacağım, 30+ da mı aldın yada 29+ da mı aldınKizlar ben bugün 30.hafta icin calisilabilir raporu aldım ise devam ediyorum. sanirim iyi olursam 34.Haftaya kadar calisacagim ancak dinlenmek icin bu süreçte 1 yada 2 günlük arada rapor alamazmiyim acaba?
canım insallah birsey olmaz üzülme sakın bol bol dua et dualarım seninlecnm serum falan mi yapildi,durdu sancin ? bana hem serum hem igne hem ağızdan hap verildi ama rahim agzindaki mukus akmis 4mm acilmis dediablam bn de 5,5 aylikken olmustu,durduruldu,41.haftada dogum yaptim dedi ama cok korkuyorum,daha cok kucukler
29.hafta dolunca 30. Haftadan 34.hafta dolana kadar raporlu calisabiliyormusuz. 35.haftada (dogum olmazsa) izinliyiz. Ama aralarda dinlenmek icin ben bir iki gun rapor almak istiyorum yoksa cok zorlanicam acaba 30. Haftadan sonra calisabilir raporu alinca 1-2 gunluk rapor alinmiyormu?tam olarak kaçıncı gününde aldın raporu, bende alacağım, 30+ da mı aldın yada 29+ da mı aldın
Amin canım.Hiç bilmiyorum neden olduğunu, ikiz olduğu için doktora ne desem normal diyor. Allah dayanma gücü versin hepimize valla.
35.hafta dolana kadar çalışabiliyorsun diye biliyorum, tek gebeliklerde 37.hafta, çoğulda iki hafta eklendiğinden , iki hafta erken bitiyor iznimiz29.hafta dolunca 30. Haftadan 34.hafta dolana kadar raporlu calisabiliyormusuz. 35.haftada (dogum olmazsa) izinliyiz. Ama aralarda dinlenmek icin ben bir iki gun rapor almak istiyorum yoksa cok zorlanicam acaba 30. Haftadan sonra calisabilir raporu alinca 1-2 gunluk rapor alinmiyormu?
Herhangi bir erken doğum şüphesi ile mi verdi peki canım sana bişey söyledi mi doktorun?bana prolutonu 24. haftadan itibaren yazdı her hafta kullanıyorum canım.
Hayırlı haberlerkızlar bu sabah 50 gr şeker yüklemesi var tatlısız hafif kahvaltı yap gel dediler bakalım.
Nerede oturuyorsun anadolu yakasında?ben de Anadolu yakasındayım
35.hafta dolana kadar çalışabiliyorsun diye biliyorum, tek gebeliklerde 37.hafta, çoğulda iki hafta eklendiğinden , iki hafta erken ayrılıyoruz29.hafta dolunca 30. Haftadan 34.hafta dolana kadar raporlu calisabiliyormusuz. 35.haftada (dogum olmazsa) izinliyiz. Ama aralarda dinlenmek icin ben bir iki gun rapor almak istiyorum yoksa cok zorlanicam acaba 30. Haftadan sonra calisabilir raporu alinca 1-2 gunluk rapor alinmiyormu?
ben de çok kasilma oldu rahimdeki açılma kısalma falan yoktu ama. Veren perinatalog.Herhangi bir erken doğum şüphesi ile mi verdi peki canım sana bişey söyledi mi doktorun?
Kadıköyde. Sen?Nerede oturuyorsun anadolu yakasında?
bunu bende merak ediyorum bende çalışabilir raporunu bugün aldım işi bırakıcamız zamanda gidip rapor alıcaz değil mi birde aktarma işini nasıl yapacaklar29.hafta dolunca 30. Haftadan 34.hafta dolana kadar raporlu calisabiliyormusuz. 35.haftada (dogum olmazsa) izinliyiz. Ama aralarda dinlenmek icin ben bir iki gun rapor almak istiyorum yoksa cok zorlanicam acaba 30. Haftadan sonra calisabilir raporu alinca 1-2 gunluk rapor alinmiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?