2017 de İkiz Annesi Olucaklar

50gr nasil bilmiyorum ama benimki 75 gr di ve 3 kez kan verdim saat araliklariyla

Evet canım serum, ciğer geliştirici, purlaton iğne, hap la durmuşdu benim 1 cm acılma vardı. Ama 3 hafta dayandım bugün yine sancıyla geldim 5 de sezaryana giriyorum hayırlısıya

Canim Allah saglikla tamamina erdirsin ne guzel bugun bebislerine kavusuyorsun. Insallah hep birlikte evinize donersiniz dualarim seninle

Canım sağlıkla küvözsüz doğsun miniklerin inşallah. Hiç heyecanlanma, dua ediyorum ben de size hep. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Slm kizlar demin doktorum aradi maalesef hamilelik sekerim yüksek cikmis bende persembe tekrar saat araliklarla kan alinacakmis bakilacak morelim cok bozuk benim gibi olan varmi bilgi verirmisiniz ne yapmam gerekiyor bebeklere bir zarari olmusmudur allahim yardimcimiz olsun inanin suan ne yapacagimi bilmiyorum

bunu bende merak ediyorum bende çalışabilir raporunu bugün aldım işi bırakıcamız zamanda gidip rapor alıcaz değil mi birde aktarma işini nasıl yapacaklar
O heralde dogumdan sonra olur ama nasil olcagi ile ilgili bilgim yok ayni haftadayiz o zaman sizinlede herkese hayirli ve gününde doğumlar nasip olsun inş

allah yardımcın olsun, dualarım sizlerle, sağlıkla gelsin bebişler

Sakin ol heyecan yapma.herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.dualarım seninle olacak.sağlıkla doğsunlar inşallah bebişler.Allah yardımcın olsun.

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun

Canim bende tok gitmistim.50 lik ictim. 1 saat sonra kan verdim. Cikan sonuc bormal degil ise veya kilo ya da aile de sıkıntı varsa diger uygulamalari da yapiyorlar sanirim cnm.50 lik de sikinti ccikmaz ise seninki de tamamlanmis oluyo.gecmis olsun

Benim kizimdada sekerim çıkmıştı insulin kullandim gunde 4 doz, bunlarda da çıktı sekerim ama yuklemr yaptirmadim açlık ve tokluk sekeri bakıp takip ettim. 200 kusurlerde sekerim diet yapıyorum ama düşmedi. Günde üç kez insulin basliyorum yine. Rahat ol bebeklerin kilosunda aşırı bir artış yoksa sıkıntı etme. Kızım masallah gayet sağlıklı doğdu bunlarda da bir sorun görünmüyor. Takip çok önemli bu islerde ozellikle son bir ay sekerinin dengelenmesi şart. Geçmiş olsun

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin canimmmm tebrik ederim.dualarimiz seninle.sende bize dua ett

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah simdiden hayırlı olsun, dualarım seninle

Bende Bakalim nasil olacak persembe günü belli olur insallah cok yüksek degildir ona göre dikkat etmem gereken seyler söylenir insallah igne falan kullanmak zorunda kalmam hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…