2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Demir ve kan eksikliğim kullandığım onca iğneye rağmen devam ediyormuş Hamileliğim boyunca midem asla hap almadığı için içemediğim demir ilaçlarının acısını çekiyorum. Kalçalarım mosmor oldu artık ve doktor 10 tane günlük iğne daha verdi. Her şeye yine tamamım ama evim 5. katta ölüm gibi geliyor her gün o merdivenleri inip çıkmak, doktor da hareketlerine dikkat et dinlenme moduna geçmelisin diyor. Nasıl gidip gelicem her gün iğnelerimi yaptırmaya bilmiyorum

insallah igneler fayda verir. Ama dedigin gibi her gun merdiven inip cikman da zararlı olur. Saglik ocaginda mi yaptiriyorsun igneleri?

insallah igneler fayda verir. Ama dedigin gibi her gun merdiven inip cikman da zararlı olur. Saglik ocaginda mi yaptiriyorsun igneleri?
İnşallah fayda görürüm canım, ya gündüzleri yalnız olduğum için sağlık ocağına götürcek kimsem yok gidemiyorum. Mecbur akşamları eşimi bekliyorum o gelince klinik var evime yakın oraya götürüyor beni orda yaptırıyorum. Eve çağırmayı düşündüm ama çok fazla para istedi hemşireler uyuz oldum ben de öyle gidiyorum mecbur...

Hmm ben de onu düşündüm belki eve gelirler diye.. Ama saglik sektoru degil ticaret mübarek..allah düşürmesin hastanelere diyelim, sana da kolaylik versin

Yeni takıntılarımla yine buradayım. Sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum, sanki bi tanesi hareket etmiyor ben hissetmiyor gibiyim, sanki suyu azaldı ben bilmiyorum. Hep bi telaş halindeyim sanırım psikolojim bozuldu Sormak istediğim şu, ikinci doğumu olanlar ya da doğurmuş olanlar, suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz, miktarı ne kadar oluyor, akıntı gibi mi oluyor yoksa değişebiliyor mu?

Ben kızımda anlamadım suyum azar azar boşalmış.o kadar sık tuvalete gidiyordum ki.ultrasonda anladı dr suyun mu geldi dedi yooo dedim kızım çocuk yarı yarıya susuz kalmış dedi.açılmama baktı hiç yoktu.o gün kızımı doğurdum.ama ben istisna bir durumum herkeste aynı olmaz telaş etme

Hadi ya, ben de açıkçası tuvalet konusundan dolayı merak edip sordum, çünkü o kadar sık kasıklarımda ağrıyla tuvalete gidiyorum ki, gittiğimde de çok az miktarda idrar oluyor ben de acaba bu amnion sıvısı mı idrar mı emin olamıyorum, suyum mu geliyor, normal bir durum mu bilemiyorum hiç. Ondan sormak istedim. Kontrolüm de taa iki hafta sonra. Bu haftalardan sonra iki haftaya randevu vermek çok geç geliyor bana, her hafta bakılmalı bence ikiz sonuçta bizim hamileliğimiz bir de. -_-

Canım bilemeyiz onu idrar mı amniyotik sıvı mı.ama pedler varmış şimdi amniyotik sıvı gelişinde renk değiştiren onları bir araştır derim.sen talep et randevu git sık sık.

Canım bilemeyiz onu idrar mı amniyotik sıvı mı.ama pedler varmış şimdi amniyotik sıvı gelişinde renk değiştiren onları bir araştır derim.sen talep et randevu git sık sık.
O pedlere bakacağım hemen. Aynen kendi çağırmadı ama bu haftaya aldım ben yine de randevu. Riske atamam yani kendimi...

O pedlere bakacağım hemen. Aynen kendi çağırmadı ama bu haftaya aldım ben yine de randevu. Riske atamam yani kendimi...
Benimde eeken dogum riskim yok ama artik her hafta gidiyoruz kontrole. Once eşim dedi hatta biz tedirgin oluyoruz bu haftalarda her hafta mi gelsek diye doktorumda zaten artık herhafta gelmelisiniz dedi. Böylece erken dogumuu daha rahat önlermişiz

Doktorum uğraşmamak için çağırmıyor her hafta benim bence, çok yoğun. Düşüncesizce geliyor bu tavrı. Sen şanslısın. Ben konuşacağım bu hafta bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…