- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.881
Kadıköyde. Sen?[/QUOTE
Maltepe'deyim bende
Demir ve kan eksikliğim kullandığım onca iğneye rağmen devam ediyormuşHamileliğim boyunca midem asla hap almadığı için içemediğim demir ilaçlarının acısını çekiyorum. Kalçalarım mosmor oldu artık ve doktor 10 tane günlük iğne daha verdi. Her şeye yine tamamım ama evim 5. katta ölüm gibi geliyor her gün o merdivenleri inip çıkmak, doktor da hareketlerine dikkat et dinlenme moduna geçmelisin diyor. Nasıl gidip gelicem her gün iğnelerimi yaptırmaya bilmiyorum
İnşallah fayda görürüm canım, ya gündüzleri yalnız olduğum için sağlık ocağına götürcek kimsem yok gidemiyorum. Mecbur akşamları eşimi bekliyorum o gelince klinik var evime yakın oraya götürüyor beni orda yaptırıyorum. Eve çağırmayı düşündüm ama çok fazla para istedi hemşireler uyuz oldum ben de öyle gidiyorum mecbur...insallah igneler fayda verir. Ama dedigin gibi her gun merdiven inip cikman da zararlı olur. Saglik ocaginda mi yaptiriyorsun igneleri?
İnşallah fayda görürüm canım, ya gündüzleri yalnız olduğum için sağlık ocağına götürcek kimsem yok gidemiyorum. Mecbur akşamları eşimi bekliyorum o gelince klinik var evime yakın oraya götürüyor beni orda yaptırıyorum. Eve çağırmayı düşündüm ama çok fazla para istedi hemşireler uyuz oldum ben de öyle gidiyorum mecbur...
Amin ya aynen öyle, hepimize kolaylık inşallah canım... ^_^Hmm ben de onu düşündüm belki eve gelirler diye.. Ama saglik sektoru degil ticaret mübarek..allah düşürmesin hastanelere diyelim, sana da kolaylik versin
Pruluton ciger gelistirici mi oluyorBen gecen hafta oldum.ciger gelistirici.igneyi cmm
Yok cnm.pruluton ignesi rahim.kasilmasini erken dogum u düşük riskini onlemek icin yapiliyo.ciger gelistirici.baskaPruluton ciger gelistirici mi oluyor
Ben kızımda anlamadım suyum azar azar boşalmış.o kadar sık tuvalete gidiyordum ki.ultrasonda anladı dr suyun mu geldi dedi yooo dedim kızım çocuk yarı yarıya susuz kalmış dedi.açılmama baktı hiç yoktu.o gün kızımı doğurdum.ama ben istisna bir durumum herkeste aynı olmaz telaş etmeYeni takıntılarımla yine buradayım.Sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum, sanki bi tanesi hareket etmiyor ben hissetmiyor gibiyim, sanki suyu azaldı ben bilmiyorum. Hep bi telaş halindeyim sanırım psikolojim bozuldu Sormak istediğim şu, ikinci doğumu olanlar ya da doğurmuş olanlar, suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz, miktarı ne kadar oluyor, akıntı gibi mi oluyor yoksa değişebiliyor mu?
Hmmm bende proluton yaptiriyorum da düşük riskine vermiştir diye sormamistim ondan merak ettim canimYok cnm.pruluton ignesi rahim.kasilmasini erken dogum u düşük riskini onlemek icin yapiliyo.ciger gelistirici.baska
Hadi ya, ben de açıkçası tuvalet konusundan dolayı merak edip sordum, çünkü o kadar sık kasıklarımda ağrıyla tuvalete gidiyorum ki, gittiğimde de çok az miktarda idrar oluyor ben de acaba bu amnion sıvısı mı idrar mı emin olamıyorum, suyum mu geliyor, normal bir durum mu bilemiyorum hiç. Ondan sormak istedim. Kontrolüm de taa iki hafta sonra. Bu haftalardan sonra iki haftaya randevu vermek çok geç geliyor bana, her hafta bakılmalı bence ikiz sonuçta bizim hamileliğimiz bir de. -_-Ben kızımda anlamadım suyum azar azar boşalmış.o kadar sık tuvalete gidiyordum ki.ultrasonda anladı dr suyun mu geldi dedi yooo dedim kızım çocuk yarı yarıya susuz kalmış dedi.açılmama baktı hiç yoktu.o gün kızımı doğurdum.ama ben istisna bir durumum herkeste aynı olmaz telaş etme
Canım bilemeyiz onu idrar mı amniyotik sıvı mı.ama pedler varmış şimdi amniyotik sıvı gelişinde renk değiştiren onları bir araştır derim.sen talep et randevu git sık sık.Hadi ya, ben de açıkçası tuvalet konusundan dolayı merak edip sordum, çünkü o kadar sık kasıklarımda ağrıyla tuvalete gidiyorum ki, gittiğimde de çok az miktarda idrar oluyor ben de acaba bu amnion sıvısı mı idrar mı emin olamıyorum, suyum mu geliyor, normal bir durum mu bilemiyorum hiç. Ondan sormak istedim. Kontrolüm de taa iki hafta sonra. Bu haftalardan sonra iki haftaya randevu vermek çok geç geliyor bana, her hafta bakılmalı bence ikiz sonuçta bizim hamileliğimiz bir de. -_-
O pedlere bakacağım hemen. Aynen kendi çağırmadı ama bu haftaya aldım ben yine de randevu. Riske atamam yani kendimi...Canım bilemeyiz onu idrar mı amniyotik sıvı mı.ama pedler varmış şimdi amniyotik sıvı gelişinde renk değiştiren onları bir araştır derim.sen talep et randevu git sık sık.
Çok haklısın iyi yapmışsın bazı doktorlar da rahat oluyorO pedlere bakacağım hemen. Aynen kendi çağırmadı ama bu haftaya aldım ben yine de randevu. Riske atamam yani kendimi...
Ya kızlar Hazal diye bi arkadaş yazmış hastanedeyim diye ne oldu haberiniz var mı merak ettim
Benimde eeken dogum riskim yok ama artik her hafta gidiyoruz kontrole. Once eşim dedi hatta biz tedirgin oluyoruz bu haftalarda her hafta mi gelsek diye doktorumda zaten artık herhafta gelmelisiniz dedi. Böylece erken dogumuu daha rahat önlermişizO pedlere bakacağım hemen. Aynen kendi çağırmadı ama bu haftaya aldım ben yine de randevu. Riske atamam yani kendimi...
Doktorum uğraşmamak için çağırmıyor her hafta benim bence, çok yoğun. Düşüncesizce geliyor bu tavrı. Sen şanslısın. Ben konuşacağım bu hafta bakalım.Benimde eeken dogum riskim yok ama artik her hafta gidiyoruz kontrole. Once eşim dedi hatta biz tedirgin oluyoruz bu haftalarda her hafta mi gelsek diye doktorumda zaten artık herhafta gelmelisiniz dedi. Böylece erken dogumuu daha rahat önlermişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?