- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.901
Canım iyisindir umarım yazmamışsın birdaha dualarimizdasin hayırlı haberlerini bekliyoruzteşekkür ederim sana da iyi gclr cnm..
Sağolasın ama sonucu hemen alamayacağım çünkü hastaneye 2 hafta sonra gideceğim perinatalogtan randevu alamadımCanim bende tok gitmistim.50 lik ictim. 1 saat sonra kan verdim. Cikan sonuc bormal degil ise veya kilo ya da aile de sıkıntı varsa diger uygulamalari da yapiyorlar sanirim cnm.50 lik de sikinti ccikmaz ise seninki de tamamlanmis oluyo.gecmis olsun
Ohh çok şükür iyisiniz.dr güvenin inşallah durdururlar ve zamanında doğar bebekleriniz.allah sağlık sıhhat versin Ayetel Kürsi okudum sizin için.Hepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Canım dua ediyorum dünden beri, inşallah düzelecek. Ertelemek için iğne vs. yapmadılar mı?Hepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Canım dualarım sizinle inşallah bebişler sağlıkla beklerler vakitlerini sende mümkün olduğunca stres yapmamaya çalışHepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Cok gecmis olsum canim.az daha dayansin minikler.sancin ve acilman durduysa hemen almasalar bari..Hepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
İyi olmaniza çok sevindim.olumlu düşünelim öyle olsun inşallah. Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun.Hepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Allah yardımcınız olsun. İnsallah bebekleriniz sağlıkla vaktinde doğarlar.Hepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Hayırlısı ile bebişlerine kavuşuyorsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Anneler bugün sezaryanla doğumum var saat 5 de bana dua edin heycandan ölcem korkuyorumda inşallah herşey yolunda gider. 34. Haftada yım açılma ve sancıdan yatırdı doktor. Sizin için de dua edicem inşallah herkesin sağlıkla doğumları olur
Canım dualarımız seninle.Hepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Allah hayirli sağlıklı uzun omurler versin evlatlarına. İnşallah tez zamanda cikarlar. Ciger geliştirici yaptirmismiydin. Kuvezdr kalma sureleri azalıyor ya ondan soruyorum. Belki hemen gelirler yaninaÖncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
gözünaydın canım, merak etme hızlıca toparlanırlar. çok sevindim senin adına, darısı bizlerin başına :)Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
Çok şükür insallah dayanacaklar canım hiç ümidini kaybetme Rabbim bu zorlu sürecin sonunda zamanında verecek kucağına yavrularını dualarımız sendeHepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
Canım sağlıklı olsunlar zayıflığına bakma zayıf olan daha hızlı toparlıyor kilo alıyor inşallah hemencecik toplanır kuzuların.nasıldi epidural bel ağrın oldu muÖncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin biran önce sağlıkla evinize dönmeniz dileğiğleÖncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, sağlıkla büyüsünler, inş biran önce çıkarlar küvezdenÖncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
canım dualarımız seninle, hastanede kontrol altında olman daha iyi, inşallah zamanında gelir bebişler, ümidini sakın yitirme, sürekli konuş onlarla, sen stres olursan onlara daha fazla yansır ama elde olmadığınıda biliyorum, ara ara yaz bizeHepinize cok tesekkur ederim,maalesef hala hastanede yatiyorum,kanamam lekeye donustu ama alttaki bebisim kafayi dayamis rahim kanalina,rahim boyu kisalmis dediyrn bi daha bakilcak devam ederse alicam dedi Umidimi yitirmek istemiyorum..tek istegim dua dua dua...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?