2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
Canım gözün aydın, toparlanır onlar hemen inşallah sen kendine dikkat et. Bir kaç gün önce karnında olan minikler şimdi karşındalar, ne büyük mucize :) Allah bize de nasip etsin sağlıkla inşallah. Bana belden yani epidural yapmayı istemedi doktorum, nolur nolmaz dedi. Senin herhangi bir sorunun olmadı dimi?

Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
Hayirli olsun sağlıkla tez zamanda evinize donersiniz ins. Kacinci haftada dogum gerceklesti acaba?

didemce07 gözün aydın Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah, uzme kendini bol sütlü günlerin olsun yavruların toparlar...Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin❤

Allah ömürlü, sağlıklı, hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin canım. Dün duyduğumdan beri dua ettik annem de ben de. İnşallah en kısa zamanda minnoşların küvezden çıkarlar. Yine dualarım seninle, güle güle büyüt bebeklerini.

Geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut inşallah verdikleri ilaçlarla bu tehlikenin de üstesinden gelirsin. Dualarım seninle...

Masallah miniklere,Rabbim guzel omurler versin insallah.tez vakit anne koyunlarina kavussunlar insallah

Annem çok yakınımda oturmasına rağmen evde başka bekleyenleri de olduğunu söyleyip (babam, liseye giden üç tane kardeşim bi tane de 26 yaşında kız kardeşim ) bebekler doğunca yanımda kalamayacağını söylüyor. Zaten hamileliğim boyunca da yanımda kalan yardım eden kimse olmadı diyebilirim. Zoruma gitti tabi ama elden gelen bi şey yok...
İlk günden itibaren kalanım olmayacak yani yanımda, bakabilecek miyim, ameliyat dikişlerim iyileşmemiş olacak vs. çok endişeliyim. Başından beri tek bakan olmuş mudur ki bebeklerine?

Rabbim bi kolaylik verir inşallah canım moralini bozma sen

Canım ınstagramda çoğul gebelik kısmında bir sürü kişi var tek bakan baya tüyo vermişler tek bakanlar oraya bi bak istersen

Canım Allah yardımcın olsun ama bence sana çok zor olur. Eşinin tarafından birisi gelse bari birkaç gün. Yani kız kardeşin de küçük değilmiş bir kaç gün idare edebilirdi evi.

Canım Allah yardımcın olsun ama bence sana çok zor olur. Eşinin tarafından birisi gelse bari birkaç gün. Yani kız kardeşin de küçük değilmiş bir kaç gün idare edebilirdi evi.
Ben de aynısını düşünüyorum, herkese muhtaç olduğunda insan ne kadar yalnız olduğunu anlıyormuş. Söylediğim halde gelmek istemediler. Eşimin tarafında da yok kimsem malesef İnşallah baş edebilirim...

Canım benim yıllardır gurbetreyim bir takım ameliyatlarim oldu, taşındım evlendim hep birileri eksikti ya da çok yalnizdim insan çok kırılıyor ama gucleniyorda şimdi doğuma herkes gelmek yardım etmek istediğini söylüyor inan hiç kimse gelsin istemiyorum. Kendim daha planlı programlı hareket ederim diye düşünüyorum, herşeyde bir hayır vardır öyle düşün en azından gündüz gelir annem yanına en büyük yardımcımız Rabbimiz....

Durumunuz varsa kisa sureligine de olsa bakici tutsaniz? Hem kimseye minnet ediyormus gibi olmazsiniz.Bu arada kiz kardesinizin yasi da var.keske o yardimci olabilse..

merhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Durumunuz varsa kisa sureligine de olsa bakici tutsaniz? Hem kimseye minnet ediyormus gibi olmazsiniz.Bu arada kiz kardesinizin yasi da var.keske o yardimci olabilse..
Ne yazık ki bakıcı tutacak bir pozisyonda değilim şu anda Rezil İstanbul sağolsun 1300 tl kira verince hiç fırsatım olmuyor başka bir şeye... Gelmiyor kardeşim de malesef. Artık idare etmeye çalışacağım. Yine de teşekkür ederim

Ne güzel kendi kendine yetmişsin hep, dediğin gibi güçleniyor insan böyle böyle. Çok kırdılar beni, şimdi gelmek isterlerse ben istemeyeceğim bu kez. Daha önce iki ameliyat geçirdim bu yüzden sadece dikişlerimden ya da enfeksiyon riskinden korkuyorum. Ama yapacak bir şey yok, bebeklerime yetebilirim umarım.

Çok sevindim, hep yat dinlen. Oku bol bol kafan dağılır. Zamanında olsun inşallah doğumlarımız hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…