- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.941
Allah yardimcin olsun canim.istanbulun neresinden ?Ne yazık ki bakıcı tutacak bir pozisyonda değilim şu andaRezil İstanbul sağolsun 1300 tl kira verince hiç fırsatım olmuyor başka bir şeye... Gelmiyor kardeşim de malesef. Artık idare etmeye çalışacağım. Yine de teşekkür ederim
Ayh cok sevindim.merakla haberini bekliyordum.evde dinlen canim.pek kipirdama..Allah korumus..merhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Şükürler olsun. Hep dinlen evde, bundan sonra dolaşmak yok. Bebişler zamanında gelecek inşallah.merhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Masallah canim.hadi gozun aydin olsunmerhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Dun aksam drum bnm bulundugum hastaneye geldi,kendi muayenehanesinde yatis falan olmuyor..neyse gelip kontrol etti,rahim boyu cok cok kisalmis deyip kafasini salladi,kac dedim soylemedi,telaslandiran bi tip degil drum..gece iki defa nst ye baglandik,sanci cikti iki defa ama kanamam kesildi deyince sabah bi daha gelip bakti,taburcu etti,muayenesine geçtikten sonra bi daha cagirdi gelin dedi,detayli bakti,evinize gidin hersey yolunda simdilik dedi :) 3gunde 3defa bulundugum hastaneye kostu sagolsun beni esimi sarilarak bile rahatlatti,ben ondan memnunum Allahta ondan memnun kalsin insallh :)Masallah canim.hadi gozun aydin olsunbir daha yasatmasin rabbim..rahim boyun ilk ne kadardi daha mi.kisa.idi cnm
O ne guzel doktormus oyle masallah yapisin yakasina :)Dun aksam drum bnm bulundugum hastaneye geldi,kendi muayenehanesinde yatis falan olmuyor..neyse gelip kontrol etti,rahim boyu cok cok kisalmis deyip kafasini salladi,kac dedim soylemedi,telaslandiran bi tip degil drum..gece iki defa nst ye baglandik,sanci cikti iki defa ama kanamam kesildi deyince sabah bi daha gelip bakti,taburcu etti,muayenesine geçtikten sonra bi daha cagirdi gelin dedi,detayli bakti,evinize gidin hersey yolunda simdilik dedi :) 3gunde 3defa bulundugum hastaneye kostu sagolsun beni esimi sarilarak bile rahatlatti,ben ondan memnunum Allahta ondan memnun kalsin insallh :)
Cok sevindim gecmis olsun cokmerhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Cok sevindim gecmis olsun cokmerhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Annem çok yakınımda oturmasına rağmen evde başka bekleyenleri de olduğunu söyleyip (babam, liseye giden üç tane kardeşim bi tane de 26 yaşında kız kardeşim ) bebekler doğunca yanımda kalamayacağını söylüyor. Zaten hamileliğim boyunca da yanımda kalan yardım eden kimse olmadı diyebilirim. Zoruma gitti tabi ama elden gelen bi şey yok...
İlk günden itibaren kalanım olmayacak yani yanımda, bakabilecek miyim, ameliyat dikişlerim iyileşmemiş olacak vs. çok endişeliyim. Başından beri tek bakan olmuş mudur ki bebeklerine?
Ne guzel.canim.biraz olsun rahatmisinDun aksam drum bnm bulundugum hastaneye geldi,kendi muayenehanesinde yatis falan olmuyor..neyse gelip kontrol etti,rahim boyu cok cok kisalmis deyip kafasini salladi,kac dedim soylemedi,telaslandiran bi tip degil drum..gece iki defa nst ye baglandik,sanci cikti iki defa ama kanamam kesildi deyince sabah bi daha gelip bakti,taburcu etti,muayenesine geçtikten sonra bi daha cagirdi gelin dedi,detayli bakti,evinize gidin hersey yolunda simdilik dedi :) 3gunde 3defa bulundugum hastaneye kostu sagolsun beni esimi sarilarak bile rahatlatti,ben ondan memnunum Allahta ondan memnun kalsin insallh :)
Cnm benim de 1 hafta once 903 ve 950 idi lerBebislerim ikisi de bas asagi duruyor ama rahim boyu iyi diye rahatladik..Kilolari 1000 ile 1030du,boylari da 33 ile 34tu,sizinkiler nasildi bu haftada ?
Benimkiler de baş aşağı :) kiloları noldu yarın öğreneceğim.Bebislerim ikisi de bas asagi duruyor ama rahim boyu iyi diye rahatladik..Kilolari 1000 ile 1030du,boylari da 33 ile 34tu,sizinkiler nasildi bu haftada ?
Amin canım. Zeytinburnu'ndayım ben. Sen?Allah yardimcin olsun canim.istanbulun neresinden ?
Canım eşim izin alacak ama baba izni 3 gün müydü 5 gün müydü emin değilim, o destek olmaya çalışacak artık ne yapayım... Annem hiç kalamam evdekiler nolcak modunda, gündüz uğrarım bi iki saat diyor. Bir iki saat dışında dikişlerimle nasıl idare etmemi düşünüyor ilginç gerçekten. Ne zor şeymiş ya... İnsanlar gözünün içine bakıyo kızları hamileyken, bizde de böyleCanim benim ya..Allah elbet kolayligini verir. Beklediginden rahat olur bir bakarsin. Biraz cesaretle de ilgili sanirim. En buyuk sıkıntı tabi ameliyat dikisi. Esin izin alir di mi? Annen iki uc gun falan da mi kalamayacak yani
Canım eşim izin alacak ama baba izni 3 gün müydü 5 gün müydü emin değilim, o destek olmaya çalışacak artık ne yapayım... Annem hiç kalamam evdekiler nolcak modunda, gündüz uğrarım bi iki saat diyor. Bir iki saat dışında dikişlerimle nasıl idare etmemi düşünüyor ilginç gerçekten. Ne zor şeymiş ya... İnsanlar gözünün içine bakıyo kızları hamileyken, bizde de böyle
Yetersin inan buna ve Rabbim dağına göre kar verir derler inşaallah uslu sağlıklı bebeklerimiz olur, canım benim dua ile...Ne güzel kendi kendine yetmişsin hep, dediğin gibi güçleniyor insan böyle böyle. Çok kırdılar beni, şimdi gelmek isterlerse ben istemeyeceğim bu kez. Daha önce iki ameliyat geçirdim bu yüzden sadece dikişlerimden ya da enfeksiyon riskinden korkuyorum. Ama yapacak bir şey yok, bebeklerime yetebilirim umarım.
Evet haklısın işte dikişlerim olmasa zaten istemem kimseyi. Allah razı olsun canım benim ^.^ yatılı kalacak en azından bir haftalık insanım olsaydı iyiydi. Senin kayınvaliden yatılı kalacak dimi? Sonrasında annen de yatılı mı gelmeyi düşünüyor?Allah yardimcin olsun. Dedigin gibi biz de 1300 lira kira veriyoruz dogal olarak bakici alabilecek durumumuz yok su an. Kayimvalidem biraz izin alip gelip kalacak onun disinda annem gelecek. En azindan ilk ay insanin duruma alismasi icin biraz yardim almasi sart. Yemek olsun temizlik olsun. Sirf bebekler olsa ve dikis olmasa yaparsin da. Insallah sezaryen sikintisiz olur hemen ayaklanirsin bazilari oyle oluyor dua edecegim sana
Bence annen insafa gelir sen doğum yapınca, inşallah yanına gelir en azından ilk birkaç gün ameliyat sonrası.Canım eşim izin alacak ama baba izni 3 gün müydü 5 gün müydü emin değilim, o destek olmaya çalışacak artık ne yapayım... Annem hiç kalamam evdekiler nolcak modunda, gündüz uğrarım bi iki saat diyor. Bir iki saat dışında dikişlerimle nasıl idare etmemi düşünüyor ilginç gerçekten. Ne zor şeymiş ya... İnsanlar gözünün içine bakıyo kızları hamileyken, bizde de böyle
İnşallah amin canım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)Yetersin inan buna ve Rabbim dağına göre kar verir derler inşaallah uslu sağlıklı bebeklerimiz olur, canım benim dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?