2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah yardimcin olsun canim.istanbulun neresinden ?

Ayh cok sevindim.merakla haberini bekliyordum.evde dinlen canim.pek kipirdama..Allah korumus..

Şükürler olsun. Hep dinlen evde, bundan sonra dolaşmak yok. Bebişler zamanında gelecek inşallah.

Masallah canim.hadi gozun aydin olsunbir daha yasatmasin rabbim..rahim boyun ilk ne kadardi daha mi.kisa.idi cnm

Masallah canim.hadi gozun aydin olsunbir daha yasatmasin rabbim..rahim boyun ilk ne kadardi daha mi.kisa.idi cnm
Dun aksam drum bnm bulundugum hastaneye geldi,kendi muayenehanesinde yatis falan olmuyor..neyse gelip kontrol etti,rahim boyu cok cok kisalmis deyip kafasini salladi,kac dedim soylemedi,telaslandiran bi tip degil drum..gece iki defa nst ye baglandik,sanci cikti iki defa ama kanamam kesildi deyince sabah bi daha gelip bakti,taburcu etti,muayenesine geçtikten sonra bi daha cagirdi gelin dedi,detayli bakti,evinize gidin hersey yolunda simdilik dedi :) 3gunde 3defa bulundugum hastaneye kostu sagolsun beni esimi sarilarak bile rahatlatti,ben ondan memnunum Allahta ondan memnun kalsin insallh :)

O ne guzel doktormus oyle masallah yapisin yakasina :)

Cok sevindim gecmis olsun cok

Cok sevindim gecmis olsun cok

Canim benim ya..Allah elbet kolayligini verir. Beklediginden rahat olur bir bakarsin. Biraz cesaretle de ilgili sanirim. En buyuk sıkıntı tabi ameliyat dikisi. Esin izin alir di mi? Annen iki uc gun falan da mi kalamayacak yani

Ne guzel.canim.biraz olsun rahatmisinrahim boyu 3 ise.guzel simdikik.cnm.onceden demek ki kısa olarak gorup tedirgin.oldu doktorun.dinlenince acaba uzuyo.mu.anlamadim.bende..cunku benim de en son 2.5 idi.doktor cok korkutmadi ama.kisa dikkat et dedi.. Senin rahim.boyumu.olcerken ustten mi bakti alttan mi.muayene etti cnm

Canim benim ya..Allah elbet kolayligini verir. Beklediginden rahat olur bir bakarsin. Biraz cesaretle de ilgili sanirim. En buyuk sıkıntı tabi ameliyat dikisi. Esin izin alir di mi? Annen iki uc gun falan da mi kalamayacak yani
Canım eşim izin alacak ama baba izni 3 gün müydü 5 gün müydü emin değilim, o destek olmaya çalışacak artık ne yapayım... Annem hiç kalamam evdekiler nolcak modunda, gündüz uğrarım bi iki saat diyor. Bir iki saat dışında dikişlerimle nasıl idare etmemi düşünüyor ilginç gerçekten. Ne zor şeymiş ya... İnsanlar gözünün içine bakıyo kızları hamileyken, bizde de böyle

Allah yardimcin olsun. Dedigin gibi biz de 1300 lira kira veriyoruz dogal olarak bakici alabilecek durumumuz yok su an. Kayimvalidem biraz izin alip gelip kalacak onun disinda annem gelecek. En azindan ilk ay insanin duruma alismasi icin biraz yardim almasi sart. Yemek olsun temizlik olsun. Sirf bebekler olsa ve dikis olmasa yaparsin da. Insallah sezaryen sikintisiz olur hemen ayaklanirsin bazilari oyle oluyor dua edecegim sana

Yetersin inan buna ve Rabbim dağına göre kar verir derler inşaallah uslu sağlıklı bebeklerimiz olur, canım benim dua ile...

Evet haklısın işte dikişlerim olmasa zaten istemem kimseyi. Allah razı olsun canım benim ^.^ yatılı kalacak en azından bir haftalık insanım olsaydı iyiydi. Senin kayınvaliden yatılı kalacak dimi? Sonrasında annen de yatılı mı gelmeyi düşünüyor?

Bence annen insafa gelir sen doğum yapınca, inşallah yanına gelir en azından ilk birkaç gün ameliyat sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…