- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.961
Hiç sanmıyorumBence annen insafa gelir sen doğum yapınca, inşallah yanına gelir en azından ilk birkaç gün ameliyat sonrası.
Evet haklısın işte dikişlerim olmasa zaten istemem kimseyi. Allah razı olsun canım benim ^.^ yatılı kalacak en azından bir haftalık insanım olsaydı iyiydi. Senin kayınvaliden yatılı kalacak dimi? Sonrasında annen de yatılı mı gelmeyi düşünüyor?
Torunları dogsun o bırakıp gidemez sen sıkma canınıCanım eşim izin alacak ama baba izni 3 gün müydü 5 gün müydü emin değilim, o destek olmaya çalışacak artık ne yapayım... Annem hiç kalamam evdekiler nolcak modunda, gündüz uğrarım bi iki saat diyor. Bir iki saat dışında dikişlerimle nasıl idare etmemi düşünüyor ilginç gerçekten. Ne zor şeymiş ya... İnsanlar gözünün içine bakıyo kızları hamileyken, bizde de böyle
İnşallah canım bu dönemde yanında olur.Hiç sanmıyorumİnsafa gelse hamileliğimde gelirdi, yalvara yalvara getirttim annemi hep yanıma. İnşallah dediğin gibi olur
Kagithanedeyim canimAmin canım. Zeytinburnu'ndayım ben. Sen?
Benim minigin biri de bas asagida.bu erken dogum belirtisi degildir insallah dimi,bilginiz var mi?Benimkiler de baş aşağı :) kiloları noldu yarın öğreneceğim.
canım cok sevindim gözün aydın günunde dogar insallah miniklerimiz acılarını yasatmasin rabbimmerhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bilmiyorum ki.Benim minigin biri de bas asagida.bu erken dogum belirtisi degildir insallah dimi,bilginiz var mi?
Benimkilerin ikiside basasagi. Ama erken dogum riskim yok şükürBenim minigin biri de bas asagida.bu erken dogum belirtisi degildir insallah dimi,bilginiz var mi?
Yani bazen rahim agzina kafa atiyor gibi anlik irkiliyorum.Doktorum bir sey demedi ama netten bakinca tekil gebeliklerde erken dogum belirtisi deyip istirahat onermisler hep..benim ikizlerde caprazlama duruyor..Benimkilerin ikiside basasagi. Ama erken dogum riskim yok şükür
Eğer sorun olsaydi doktorun muhakkak dikkatli olman için uyarirdi bence. Benin rahim boyu masallah 4.6 gibi bisey düşün yani. Bende saniyordumki bebekler çok aşağıda hissettiğim gibi değilmiş sukur. Yani hareketler bizi yanıltabiliyorYani bazen rahim agzina kafa atiyor gibi anlik irkiliyorum.Doktorum bir sey demedi ama netten bakinca tekil gebeliklerde erken dogum belirtisi deyip istirahat onermisler hep..benim ikizlerde caprazlama duruyor..
Yani bazen rahim agzina kafa atiyor gibi anlik irkiliyorum.Doktorum bir sey demedi ama netten bakinca tekil gebeliklerde erken dogum belirtisi deyip istirahat onermisler hep..benim ikizlerde caprazlama duruyor..
Oh gözünaydın bol bol yat dinlen hiç yorma kendini 36'dan önce gelmek yok uslu dursunlar.merhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Masallah canim senin rahim boyun cok iyi.benim 24.haftam da 3 cm..o da korkutuyor insani..Eğer sorun olsaydi doktorun muhakkak dikkatli olman için uyarirdi bence. Benin rahim boyu masallah 4.6 gibi bisey düşün yani. Bende saniyordumki bebekler çok aşağıda hissettiğim gibi değilmiş sukur. Yani hareketler bizi yanıltabiliyor
Ben 6.haftadan beri yatiyorum zaten :s yok kanamaydi,yok bobrek tasiydi kumuydu derken..24.haftama kadar 3 cm serviksim insallah hic kisalmaz :sBenim de cok fazla oluyor o. Birinin ayaklari Birinin basi asagida ve bazen canim bile aciyor ayakta kalirsam. Rahim boyum en son doktorum hastaneye yatirdiginda 31 mm çıkmıştı. Hep yatmami söyledi bana. Zaten cok zorlaniyorum. Kisiden kisiye degisiyor bence bu durum herkeste olacak diye bir sey yok risk. Cok yorulmamak ve mümkünse uzanmak lazim ikiz gebelikte. Ben 26 ya kadar gayet gezdim disarlarda evde is yapmasam da. Doktorum yatman lazim dedi. Biz erken gelmeyecekler diye sartlayalim kendimizi..
Gecmisolsun canım, gözünüz aydın olsun küçük dediğin bebisin toparlayacak en kısa zamanda sağlıkla sıkma canınıÖncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
Ben de aynı durumdayım ve bu durumdan çok moralim bozuk.bende ailemden ayrı gurbette yaşıyorum hamileliğimin başından beri çok zor günler yaşamama rağmen annem gelmedi yanıma. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin başka anneler gözlerine bakıyor evlatlarının bu döneminde bizimkilerde sorumluluktan nasıl kaçarım diye bakıyor.en sonunda Dr hiç kalkmadan yatacaksın dediğinde ağlayarak aradım durumu anlattım 1 hafta sonra geldi ama yine gidecek zaten zor geçiyor gunler en çok ihtiyaç duyduğun yanında yok.Allah yardımcımız olsun inşallahAnnem çok yakınımda oturmasına rağmen evde başka bekleyenleri de olduğunu söyleyip (babam, liseye giden üç tane kardeşim bi tane de 26 yaşında kız kardeşim ) bebekler doğunca yanımda kalamayacağını söylüyor. Zaten hamileliğim boyunca da yanımda kalan yardım eden kimse olmadı diyebilirim. Zoruma gitti tabi ama elden gelen bi şey yok...
İlk günden itibaren kalanım olmayacak yani yanımda, bakabilecek miyim, ameliyat dikişlerim iyileşmemiş olacak vs. çok endişeliyim. Başından beri tek bakan olmuş mudur ki bebeklerine?
Gecmis olsun canım çok sevindim gözün aydın yat dinlen bol bol bebişlerin için büyüt hayırlısıyla.merhaba kizlar,cok sukur taburcu oldum,kanamam durdu,rahim agzi da kapanmis,rahim boyu da 3.4e cikmisti,bin sukur Allaha..omrumden omur gitti ama olsun dayancaz daha insallah..Is gormezlik raporu alarak ise gitmeyi de biraktim,doguma kadar evdeyim artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
ikiz gebelik çok zor çok riskli.yaninda birini istemenden daha doğal birşey yok. Dilerim sende sonrasinda çok rahat edesinAllah kuluna cekemeyecegi yükü vermezmiş inşallah seninde bebeklerin rahat ve huzurlu olurlar seni yormazlarda kimseye ihtiyaç duymazsın.Ben de aynı durumdayım ve bu durumdan çok moralim bozuk.bende ailemden ayrı gurbette yaşıyorum hamileliğimin başından beri çok zor günler yaşamama rağmen annem gelmedi yanıma. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin başka anneler gözlerine bakıyor evlatlarının bu döneminde bizimkilerde sorumluluktan nasıl kaçarım diye bakıyor.en sonunda Dr hiç kalkmadan yatacaksın dediğinde ağlayarak aradım durumu anlattım 1 hafta sonra geldi ama yine gidecek zaten zor geçiyor gunler en çok ihtiyaç duyduğun yanında yok.Allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?