2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bence annen insafa gelir sen doğum yapınca, inşallah yanına gelir en azından ilk birkaç gün ameliyat sonrası.
Hiç sanmıyorum İnsafa gelse hamileliğimde gelirdi, yalvara yalvara getirttim annemi hep yanıma. İnşallah dediğin gibi olur

Kayinvalidem uzakta oturdugundan yatili kalacak. Annem yakinimfa arabagla gider gelir ama en basta sanirim kalir biraz o da. Her sey duzen kurmaya bagli. Insallah bizlerin psikolojisi duzgun olur rahat oluruz bebislerin de uykusu bol olur. Guzelce emip uyurlar:)

Torunları dogsun o bırakıp gidemez sen sıkma canını kendini hiç uzme lütfen ben artık kim bana nasıl davranırsa ona öyle karşılık veriyorum insanın kaç kez muhtacligi olur ki hayatta... (acaba eşinden falan mı çekiniyor kadın aklıma o geldi )

canım cok sevindim gözün aydın günunde dogar insallah miniklerimiz acılarını yasatmasin rabbim

Benimkilerin ikiside basasagi. Ama erken dogum riskim yok şükür
Yani bazen rahim agzina kafa atiyor gibi anlik irkiliyorum.Doktorum bir sey demedi ama netten bakinca tekil gebeliklerde erken dogum belirtisi deyip istirahat onermisler hep..benim ikizlerde caprazlama duruyor..

Yani bazen rahim agzina kafa atiyor gibi anlik irkiliyorum.Doktorum bir sey demedi ama netten bakinca tekil gebeliklerde erken dogum belirtisi deyip istirahat onermisler hep..benim ikizlerde caprazlama duruyor..
Eğer sorun olsaydi doktorun muhakkak dikkatli olman için uyarirdi bence. Benin rahim boyu masallah 4.6 gibi bisey düşün yani. Bende saniyordumki bebekler çok aşağıda hissettiğim gibi değilmiş sukur. Yani hareketler bizi yanıltabiliyor

Benim de cok fazla oluyor o. Birinin ayaklari Birinin basi asagida ve bazen canim bile aciyor ayakta kalirsam. Rahim boyum en son doktorum hastaneye yatirdiginda 31 mm çıkmıştı. Hep yatmami söyledi bana. Zaten cok zorlaniyorum. Kisiden kisiye degisiyor bence bu durum herkeste olacak diye bir sey yok risk. Cok yorulmamak ve mümkünse uzanmak lazim ikiz gebelikte. Ben 26 ya kadar gayet gezdim disarlarda evde is yapmasam da. Doktorum yatman lazim dedi. Biz erken gelmeyecekler diye sartlayalim kendimizi..

Oh gözünaydın bol bol yat dinlen hiç yorma kendini 36'dan önce gelmek yok uslu dursunlar.

Masallah canim senin rahim boyun cok iyi.benim 24.haftam da 3 cm..o da korkutuyor insani..

Ben 6.haftadan beri yatiyorum zaten :s yok kanamaydi,yok bobrek tasiydi kumuydu derken..24.haftama kadar 3 cm serviksim insallah hic kisalmaz :s

Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum belden oldu. Ancak bebeklercm küvezde onları öyle görmek cok kötü. Maalesef Biri cok zayıf 1550 diğeri 2300 inşallah biran önce çıkarlar
Gecmisolsun canım, gözünüz aydın olsun küçük dediğin bebisin toparlayacak en kısa zamanda sağlıkla sıkma canını

Ben de aynı durumdayım ve bu durumdan çok moralim bozuk.bende ailemden ayrı gurbette yaşıyorum hamileliğimin başından beri çok zor günler yaşamama rağmen annem gelmedi yanıma. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin başka anneler gözlerine bakıyor evlatlarının bu döneminde bizimkilerde sorumluluktan nasıl kaçarım diye bakıyor.en sonunda Dr hiç kalkmadan yatacaksın dediğinde ağlayarak aradım durumu anlattım 1 hafta sonra geldi ama yine gidecek zaten zor geçiyor gunler en çok ihtiyaç duyduğun yanında yok.Allah yardımcımız olsun inşallah

Gecmis olsun canım çok sevindim gözün aydın yat dinlen bol bol bebişlerin için büyüt hayırlısıyla.

ikiz gebelik çok zor çok riskli.yaninda birini istemenden daha doğal birşey yok. Dilerim sende sonrasinda çok rahat edesinAllah kuluna cekemeyecegi yükü vermezmiş inşallah seninde bebeklerin rahat ve huzurlu olurlar seni yormazlarda kimseye ihtiyaç duymazsın.

Kızlar bugün kontrole gittik nst de sancim çıktı yine yatmaya devam,muaynede rahim 9mm açılmış dedi drum. geçen muaynede 61 den 60 kiloya düşmüştüm 1 haftada bu muaynede 59 olmuşum bebekler 1370ve 1524gr erken doğum olursa diye protein ağırlıklı beslen kilo alsınlar biraz dedi.ikiside ayaklar aşağıda sezeryan olur dedi.belden uyustutacaksın genel çocukları etkiler dedi şimdilik bizden haberler böyle sancin aratmadığı suyun gelmediği sürece bekliycez dedi ama çok huzursuz oldum yine.bebekler için okumuştum kaşar peyniri, muz,nesquikli süt kilo yapıyor diye başka öneriniz varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…