2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Amin canım inşallah sağlıkla sağ salim doğsun lar Allah'in izni ile gelirim üstesinden tek başıma ne zor günler geçirdim buda geçer yeterli sağlık olsun.Desteğin için çok teşekkür ederim.

Merhabalar genel olarak herkese teşekkür ediyorum. Sezaryan oldum iki gün dür acısını çekiyorum keşke normal olabilseydi dedim yani . Büyük bebeğimi arada küvezden alıp emzirebikiyorum. Küçük hala küvezde biraz daha kiIo almaya calisiyoruz. Sütüm gelmedi daha ama alıştırma yapıyoruz . İyiyiz çok şükür inşallah evimize de gideceğiz. Tavsiyem 30 haftadan sonra cok ayakta kalmayın. İş cok yapmayın. Dinlenin erken doğum olmasın.

Merhaba kızlar. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikiz anne adayıyım ve 7 haftalık hamileyim. Hem çok güzel bi duygu hemde insan korkuyor riskli olduğu için. İkiz gebelikte doğum erken mi oluyor ve normal yapan var mı acaba. Bir suru soru dusun dusun geçer mi zaman

Yok tatlım alakası yok, eşimle diyalogları çok iyi. Evdekilere daha çok önem veriyor sadece babam ve kardeşlerime. Onların yalnız yapamayacağını düşünüyor. Halbuki en küçük kardeşim 16 yaşında. Ben de artık gelmiyorum dediğinde üstelememeye karar verdim. Çünkü yıprandım çok. Gelmemeleri değil de, insanın en yakını bunu umursamaz bir tavırla yapınca daha da zoruna gidiyor. "Ben nasıl kalayım, evde bekleyenler var, biz de büyüttük tek başımıza, nolıcak bakarsın" sürekli bu cümleler. İyice sinirleri yıpranıyor insanın.

Çok çok iyi anlıyorum seni işte. Benim hamileliğimin başında ben de başka bi şehirdeydim ve kusmaktan mide kanamaları geçiriyordum. Annemi arayıp yalvardım nolur gel yalnızım burda kimsem yok diye, benim psikolojim bozuk yol gelemem falan gibi bahanelerle gelmedi tartıştı benimle. Bir hafta sonra çok daha uzun bir yola çıktılar ailece yaz tatili için. Kırgınlığım taa o zamandan kaldı benim. Ne kadar ağlamıştım anlatamam. Sonra baktım gurbette olmuyor, 5 dk uzaklıkta ev tuttuk ailelere, taşındık. Burda bile bahsettiğim gibi zor geliyor sağolsunlar benimle ilgilenmek. Kayınvalidem desen yardımıma gelmeyi geç hamileliğim boyunca toplasan 5 kere aramıştır nasılsın diye. Senin dediğin gibi çok üzüldüm çok ağladım insanlar gözünün içine bakıyor evladının hamile, üzülmesin, yorulmasın diye. Böyle dediğimde de "başkalarının evde bekleyenleri yoktur onlar ondan gidiyordur" deyip duruyor. Halbuki tüm anneanneler bi şeylerden fedakarlık yapıp kalıyor kızlarının yanında. İster anne, ister baba, ister eş, ister evlat. Bi yerde hep yalnız başımızayız ben çok iyi anladım onu.

Canım çok geçmiş olsun bu arada, bu yazdığını şimdi gördüm. Olmaz belki doğum hemen endişelenme. Senin kilonla alakası yok bebeklerin hem, çok kilo alıp bebekleri almamış olanlar da var. Sen haşlanmış yumurta kaşar peynir muz tüket bol bol. Doktorunun direkt epidural demesi bana ilginç geldi, ben de öyle istiyordum benim doktorum da direkt epidural yapmam genel anestezi yaparım. Bebeklerin nasıl geleceği belli değil, öyle görmeni istemiyorum dedi ve çok canımı sıktı. Nasıl gelebilir ki bebekler demeye de dilim varmadı

canım çok çok geçmiş olsun, bol bol dinlen, çok sevindim , bebişler inşallah zamanında ve sağlıkla gelirler,

Kizlar bu besiklerden 2 tane alsam nasil olur sizce.siz nasil besik kullanacaksınız bebeklere

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-09-10-16-48-1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bişey soracam tüp bebekle ikizlere hamileyim crınone vajınal jel kullanıyorum 12haftalık oldum iki gündür jel geliyor hemde koyu renk gibi beyaz siyah normalmi korktum valla kontrolüm haftaya erkenmi gitsem acaba

Kızlar bişey soracam tüp bebekle ikizlere hamileyim crınone vajınal jel kullanıyorum 12haftalık oldum iki gündür jel geliyor hemde koyu renk gibi beyaz siyah normalmi korktum valla kontrolüm haftaya erkenmi gitsem acaba
Hayirli olsun bebislerin canim bence bi git doktora canim.normalde.jel beyaz.di mi. Bi baksin doktor neden koyu diye

herkes aynı korkuyu ve sevinci yaşıyor sanırım ama hiç sıkıntı yapma illa erken doğacaklar diye bişey yok 40 doğum yapanlar var 39-40 da normal doğum yapanlar var çok şanslıyız böyle düşün :)

Kızlarr ağdaya gidicem ama korkuyorum doktorum yaptırabilirsin diyo ama her ağdada bin bir korku sizler ne yapıyorsunuz

Kızlarr ağdaya gidicem ama korkuyorum doktorum yaptırabilirsin diyo ama her ağdada bin bir korku sizler ne yapıyorsunuz
Ya ben gitmedim hiç ağdaya hamileliğimde. Evet en temiz yol ağda ama sağlıkçı arkadaşlarımla da konuştum Fransa'daki, normalde bile asla önerilmeyen bir yöntem kaldı ki hamilelikte hiç önermiyoruz dedi. Burdaki doktorlar ise sorun olmaz diyorlar. Ben yine de şansa bırakmak istemedim. Venüs traş bıçakları var banyo için kendinden kremli onlardan kullanıyorum ama o da gitgide zor oluyor göremiyorum karnımdan çünkü Bundan sonra napıcam bilmiyorum.

Ben de agda tercih etmedim. Dedigin gibi tras bicaklariyla halletmeye calisiyorum ama karindan dolayi cok zorlaniyorum ulasamiyorum bile

Ben de agda tercih etmedim. Dedigin gibi tras bicaklariyla halletmeye calisiyorum ama karindan dolayi cok zorlaniyorum ulasamiyorum bile
Sorma ya, kör topal Allah ne verdiyse yapıyoruz bi şeyler ama oluyordur umarım Eşinden yardım al diyenler var ama saçma gelicek belki de o konuda ben istemiyorum öyle bi pozisyonda yardım almak ya, hani aramızda asla lafı bile olmaz öyle şeylerin tereddüt bile etmez zorlandığımı bilse de, ben çekiniyorum. Sonuçta farklı bi durum gibi geliyor.

ustten bakti bulundugum hastanede,kendi yerinde alttan bakti cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…