2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet aynen benimki de hemen yapayim dicek ama insan rahatsiz olur esin bile olsa ne bileyim:)

Merhaba,gözün aydın öncelikle Allah tamamına erdirsin.ikiz gebelik normal gebeliğe göre daha farklı ilerliyor genelde ama illa erken doğacak,sıkıntı olacak diye bir şey yok her hamilelik birbirinden farklı normal dogum yapanda var, insallah seninde sorunsuz sıkıntısiz gönlünce olur herşey tekrar hayırlı olsun :)

birakamadiklari emzikde bebek değil sonuçta. 38 yasimdayim bugune kadar hep basarmisim bir basima ya ihtiyaç duymamisim birsekilde halleder diye dusunuyor yine herhalde .Kendilerinden ödun vermiyorlar bizimkiler.Neyse takılıp takılıp stresle bebeklerimizi üzmeyelim. Yaşayıp görelim ne olacak.Allah buyuk vardir bir yolu,kolaylığı elbet.sağlıklı stressiz günler diliyorum arkadaşım

Canım benim ben de sana öyle kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bekliyorum bakalım inşallah gelmezler acele edipte. Genel olmazmı diye sorduğumda zaten küçükler genel çocukları etkiliyor geç kendilerine geliyorlar dedi.her Dr farklı düşünüyor bilemedim zaten felaket tellalı gibiler resmen içim şişti ya.

Kızlar bişey soracam tüp bebekle ikizlere hamileyim crınone vajınal jel kullanıyorum 12haftalık oldum iki gündür jel geliyor hemde koyu renk gibi beyaz siyah normalmi korktum valla kontrolüm haftaya erkenmi gitsem acaba
Bende kullandım o haftalarda kesik kesik kahge rengi geliyor jel normal diye biliyorum

Canim sancini kesmek icin bir tedavi uygulanmiyor mu? Sanci kesilirse acilma da durur insallah.bol su icmende fayda var.balik yagi hapi da kilo aldiriyormus,doktorum demisti.ceviz badem kaju kofte yiyebilirsin.bu arada sancini sen hissediyor musun?

Canim sancini kesmek icin bir tedavi uygulanmiyor mu? Sanci kesilirse acilma da durur insallah.bol su icmende fayda var.balik yagi hapi da kilo aldiriyormus,doktorum demisti.ceviz badem kaju kofte yiyebilirsin.bu arada sancini sen hissediyor musun?
Kasılmalarım için 8 saatte bir adalat kullanıyorum gunde3 kez daha fazlada veremem dedi.prepar diye bi ilaç varmış şuan piyasada yokmus zaten.beslenmene dikkat et bol bol protein al yat dinlen dedi.hastaneye yatırsam serum verecekler sadece yatağa bağlı olacaksın dedi bende istemiyorum hastaneyi.kasılmalarım oluyor sertlesiyor karnim onu hissediyorum ama agri sizi çok aşırı yok

Evt en etkilisi prepar.10 mm alti acilma normal sayiliyor.bence dinlenirseniz sizi 3 -4 hafta idare eder insallah..

imom omega vitamin hapı, ferrum fort demir hapı, günde iki kez magnezyum diasporal, kan pıhtılaşması sorunu için clexan ve coraspin. Maşallahım var dimi
:)) senden duyunca vay be ben de bu kadar mi kullaniyorum dedim :) bunlara ilave progestan kullaniyorum ben..diasporal kasilma icin dimi? Bana da nidicart verdi 10 mg gunde 4 defa

Canım deli gibi bulaşık deterjanı koklamak istiyor. Engel olamıyorum ya Sanırım demir eksikliğimden kaynaklı, 12 iğne bitti demir ve kan seviyem istenen düzeyde değil hala Daha 8 iğnem daha var. İnşallah deterjan yemeden atlatırım bu süreci. Nefis kokuyor resmen burnuma burnuma O_O

Ilahi ilk defa duyuyorum :) toprak yenirmis genelde:) bir arkadasim kahvenin telvesini yerdi,yetmezdi bizimkileri de yerdi :) demirin kac ki?

Ilahi ilk defa duyuyorum :) toprak yenirmis genelde:) bir arkadasim kahvenin telvesini yerdi,yetmezdi bizimkileri de yerdi :) demirin kac ki?
Ben de hiç duymadım valla benim gibi deterjan aşeren en son tahlilde hemoglobin olarak bakmış doktorum, o da 8 görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…