- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.021
Cok dusukmus canim.ihmal etme sakin igneleriniBen de hiç duymadım valla benim gibi deterjan aşerenen son tahlilde hemoglobin olarak bakmış doktorum, o da 8 görünüyor.
Benim ki daha bomba.seninkilere decavit glifor jodid osteocare oceanplus bemiks c coraspinimom omega vitamin hapı, ferrum fort demir hapı, günde iki kez magnezyum diasporal, kan pıhtılaşması sorunu için clexan ve coraspin. Maşallahım var dimi
Bişey olmayacak allahın izniyle.ben 2 dr sordum ikiside önemsemedi bile.hatta kızım 100g önde oğlandan boy olarak da 2cm ama üzülme sıkıntı yok dediler.sende sıkma canını bizim durum aynı biliyorsunSlm kızlar yarın detaylı ultrasonum var 3 hafta önce sorun yoktu ama kontrol için bir daha cagırdı. Oglımın kotdonunda bir damar eksik, eşim sehir dışında yalnız gidicem dua edin kötü birsey cıkmasın.
Evet canım kasılmalar için :) halimize bak :)) sen kaç haftalıksın?:)) senden duyunca vay be ben de bu kadar mi kullaniyorum dedim :) bunlara ilave progestan kullaniyorum ben..diasporal kasilma icin dimi? Bana da nidicart verdi 10 mg gunde 4 defa
oy maşallahBenim ki daha bomba.seninkilere decavit glifor jodid osteocare oceanplus bemiks c coraspin
Ben de 24 haftaligim daha canim.ciger gelistirici yapti mi yapacak mi doktorun?Evet canım kasılmalar için :) halimize bak :)) sen kaç haftalıksın?
Progestanı unuttum ahahahahahaoy maşallah
Perinatalogum karşı ama doktorum 28. Haftada yapmak istiyor. İki arada bir derede kaldım benBen de 24 haftaligim daha canim.ciger gelistirici yapti mi yapacak mi doktorun?
Canim ben yaptırdım şükür bisey yok hem kanamam da yakın olmustu dikiş atarsa diye gitmiştim yaptirdimKızlarr ağdaya gidicem ama korkuyorum doktorum yaptırabilirsin diyo ama her ağdada bin bir korku sizler ne yapıyorsunuz
Ben gittim bugün doktordan önce jilete hiç başlamak istemediğim için her seferinde korkuyla yaptırıyorumYa ben gitmedim hiç ağdaya hamileliğimde. Evet en temiz yol ağda ama sağlıkçı arkadaşlarımla da konuştum Fransa'daki, normalde bile asla önerilmeyen bir yöntem kaldı ki hamilelikte hiç önermiyoruz dedi. Burdaki doktorlar ise sorun olmaz diyorlar. Ben yine de şansa bırakmak istemedim. Venüs traş bıçakları var banyo için kendinden kremli onlardan kullanıyorum ama o da gitgide zor oluyor göremiyorum karnımdan çünküBundan sonra napıcam bilmiyorum.
Benim 8 haftada kanamam oldu kısa bir süre kullandım kesildikten birkaç gün daha devam edip bıraktım daha sonra ilk saNcim olduğunda 12 haftalarda kisa bi süre daha kullandım bıraktım.Dr. ne kadar kullanman gerektiğini söyler mutlakakaç ay kullandın canım neye göre kesiliyor
Sabun köpüğü koklayan duydum yiyesim geliyor diyordu :)Ben de hiç duymadım valla benim gibi deterjan aşerenen son tahlilde hemoglobin olarak bakmış doktorum, o da 8 görünüyor.
Canim kızımda amonyaklı cif asermistim ama yiyememistim bendeBen de hiç duymadım valla benim gibi deterjan aşerenen son tahlilde hemoglobin olarak bakmış doktorum, o da 8 görünüyor.
Ya bi şey olmaz büyük ihtimalle korkutmak için demedim de benim içim rahat etmedi napimBen gittim bugün doktordan önce jilete hiç başlamak istemediğim için her seferinde korkuyla yaptırıyorum
Hadi yaa, benimki de yeşil limon kokulu cif sunlight diye bi deterjan var, o. Reklam gibi oldu ama ölüyorum kokusuna ya. Demek ki cif'te bi şey varCanim kızımda amonyaklı cif asermistim ama yiyememistim bende
Yatarak mi uzadi ?masallah cok iyi.Kızlar slm bugün randevum vardı doktorda gecen hafta rahim boyu 30 mm di bugün tekrar ölçtü 34,5 mm olmuş yükseliyor cok sükür doktorum korkulacak birşey yok dedi sizce nasıl iyimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?