2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben yaptirmadim henuz gerek olmadığı surecede yaptirmiyorum dedi dr. Ama ufak ufak kasilmalar basladigi icin onlem olarak pruluton depot igne verdi haftada bir gun vurulacak 2 hafta boyunca sonra kontrolde bakalim ne olacak

Yatarak mi uzadi ?masallah cok iyi.
Yok cokta yatmadım sadece hareketlerime biraz daha dikkat ettim ve geceleri 1 tane progestan kapsül aldım alttan okadar ve kafaya takmadım hiç ilk ögrendiğim gün stress olmuştum ama sonra sakinleştirdim kendimi ne kadar stress yaparsanız bence okadar kötü oluyor

GÜNAYDIN arkadaşlar, hayırlı cumalar ❤ Dün yeni bir hekimde takibe başladım akdeniz anemisi tasiyicisiyim bu yüzden tüm kan degerlerim düşük ilaç kullanıyorum ama hiç etkisi olmuyor de. 15 günde bir kontrole çağırdı ve 15 günde 1 de kan sayımı yaptirmami istedi hedef 36. Hafta dedi doğumdan 1 gün önce hastahaneye yatırıp 3 ünite kan vereceğim sana dedi ancak değerlerin öncesinde düşerse önce yatırıp daha önce kan takviyesi yaparız dedi çok cnm sıkıldı.Onun dışında bebisler iyi çok şükür...

Canım sana da hayırlı cumalar. yeni doktorun hayırlı olsun. Sen şimdiden kan stresine girme bence, her şeyin çözümü var şükür. Sen ve bebeklerin sağlıkla ilerlersiniz inşallah.

Merhaba arkadaşlar şeker yüklemem 165 çıkmış buna benzer değeri olan arkadaşlar arasından insülin kullanan var mı acaba?moralim 0 oldu şu an.zaten diyet yapıyordum birde bu dr da pimpiri bir adam zaten kesin iğne diyecek

Canim seker yükleme yaptirmadim ama aclik tokluk şekeri baktik 200 küsur leri gördüm. Diete rağmen düşmeyince insuline başladım şuan. Günde 3 kez yapıyorum. Kizimdada kullanmistim 6 sene önce günde 4 kez. Şükür kızımda bir sorun yok insallah bunlardada olmaz. İnsulin kullanmaltan korkma yeterki seker dengelensin. Son bir ay çok önemiymiş şekerin yüksek olmamali dedi doktorum. İnsulin kullanmaya geç baslatti endokrin ve öyle olunca bebekler büyüdükçe sekerim çok fazla yükseldi suan insukine ragmen 200 lerde. Yani ne kadar erken tedbir alinirsa o kadar iyi

Sağol arkadaşım yanıtın için dr haber bekliyorum

Arkadaşlar ciğer geliştiricilerin bir zararı var mı bu hafta yaptırmamı söyledi doktorum

Benim doktorum her hafta nst'ye bağlıyor. Normal mi bilmiyorum. Sizde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…