- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.041
Ben yaptirmadim henuz gerek olmadığı surecede yaptirmiyorum dedi dr. Ama ufak ufak kasilmalar basladigi icin onlem olarak pruluton depot igne verdi haftada bir gun vurulacak 2 hafta boyunca sonra kontrolde bakalim ne olacakDoktoruma karnımın sertleştiğini söyledim bende farkettim kasılmaların var dedi ama nts ye sokmadı adalat ve ciğer geliştirici verdi 2 hafta sonra çağırdı ntsye ilk defa ozaman gireceğim ciğer geliştirici yaptırmayan var mı
Valla cnm sanırım 2 nin altına düşmemeli.ben de bugün alttan baktırdım 3,5 çıktı iyi dedi. sınır kaç ne zaman korkmamız gerekiyor?
Yok cokta yatmadım sadece hareketlerime biraz daha dikkat ettim ve geceleri 1 tane progestan kapsül aldım alttan okadar ve kafaya takmadım hiç ilk ögrendiğim gün stress olmuştum ama sonra sakinleştirdim kendimi ne kadar stress yaparsanız bence okadar kötü oluyorYatarak mi uzadi ?masallah cok iyi.
Canım sana da hayırlı cumalar. yeni doktorun hayırlı olsun. Sen şimdiden kan stresine girme bence, her şeyin çözümü var şükür. Sen ve bebeklerin sağlıkla ilerlersiniz inşallah.GÜNAYDIN arkadaşlar, hayırlı cumalar ❤ Dün yeni bir hekimde takibe başladım akdeniz anemisi tasiyicisiyim bu yüzden tüm kan degerlerim düşük ilaç kullanıyorum ama hiç etkisi olmuyor de. 15 günde bir kontrole çağırdı ve 15 günde 1 de kan sayımı yaptirmami istedihedef 36. Hafta dedi doğumdan 1 gün önce hastahaneye yatırıp 3 ünite kan vereceğim sana dedi ancak değerlerin öncesinde düşerse önce yatırıp daha önce kan takviyesi yaparız dedi çok cnm sıkıldı.Onun dışında bebisler iyi çok şükür...
Canım sağlıkla kavuş bebeklerine allah yardımcın olsun.kurtuluyorsun ne güzelKızlar merhaba.beni birazdan sezaryene alacaklar tansiyonum düşmüyor ilaçlara rağmen.çok heyecanlıyım, korkuyorum.lütfen dualarınızı esirgemeyin benden.
Canim seker yükleme yaptirmadim ama aclik tokluk şekeri baktik 200 küsur leri gördüm. Diete rağmen düşmeyince insuline başladım şuan. Günde 3 kez yapıyorum. Kizimdada kullanmistim 6 sene önce günde 4 kez. Şükür kızımda bir sorun yok insallah bunlardada olmaz. İnsulin kullanmaltan korkma yeterki seker dengelensin. Son bir ay çok önemiymiş şekerin yüksek olmamali dedi doktorum. İnsulin kullanmaya geç baslatti endokrin ve öyle olunca bebekler büyüdükçe sekerim çok fazla yükseldi suan insukine ragmen 200 lerde. Yani ne kadar erken tedbir alinirsa o kadar iyiMerhaba arkadaşlar şeker yüklemem 165 çıkmış buna benzer değeri olan arkadaşlar arasından insülin kullanan var mı acaba?moralim 0 oldu şu an.zaten diyet yapıyordum birde bu dr da pimpiri bir adam zaten kesin iğne diyecek
Sağol arkadaşım yanıtın için dr haber bekliyorumCanim seker yükleme yaptirmadim ama aclik tokluk şekeri baktik 200 küsur leri gördüm. Diete rağmen düşmeyince insuline başladım şuan. Günde 3 kez yapıyorum. Kizimdada kullanmistim 6 sene önce günde 4 kez. Şükür kızımda bir sorun yok insallah bunlardada olmaz. İnsulin kullanmaltan korkma yeterki seker dengelensin. Son bir ay çok önemiymiş şekerin yüksek olmamali dedi doktorum. İnsulin kullanmaya geç baslatti endokrin ve öyle olunca bebekler büyüdükçe sekerim çok fazla yükseldi suan insukine ragmen 200 lerde. Yani ne kadar erken tedbir alinirsa o kadar iyi
dualrımız seninle, sağlıkla gelsin bebişler, müsait olduğunda yaz muhakkak,Kızlar merhaba.beni birazdan sezaryene alacaklar tansiyonum düşmüyor ilaçlara rağmen.çok heyecanlıyım, korkuyorum.lütfen dualarınızı esirgemeyin benden.
Benim dr'um 17sinde(mart) vuracağım dedi 4 tane yazmış benim haftamda senden erken hemde.kafam karıştıArkadaşlar ciğer geliştiricilerin bir zararı var mı bu hafta yaptırmamı söyledi doktorum
ben doktoruma sordum, 30 dan sonra yapacağız dedi, bence faydası muhakkak vardırArkadaşlar ciğer geliştiricilerin bir zararı var mı bu hafta yaptırmamı söyledi doktorum
Bende 2 tane yaptırıcamBenim dr'um 17sinde(mart) vuracağım dedi 4 tane yazmış benim haftamda senden erken hemde.kafam karıştı
Şimdi vuracak sonra 2 tane daha yapacak herhalde offff bilmiyorum şu şeker sıkıntısı da zaman hiç geçmiyor sanki diyorum ki en fazla 10 haftan daha kaldı sabretBende 2 tane yaptırıcam
Benim doktorum her hafta nst'ye bağlıyor. Normal mi bilmiyorum. Sizde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?