- 8 Eylül 2014
- 91
- 157
- 23
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.061
Kızlar merhaba.beni birazdan sezaryene alacaklar tansiyonum düşmüyor ilaçlara rağmen.çok heyecanlıyım, korkuyorum.lütfen dualarınızı esirgemeyin benden.
Şimdiye kadar hiç nst ye baglanmadimhala 3 haftaya 1 gidiyorum. Bu sali tekrar gideceğim bakalım ne olacak.
Bu arada agdadan ciktim simdi oturuyorum. Önceden hic bu kadar eziyetli ve acili olmazdiama sanirim bir daha yaptirmayacagim
Canım 13 de çok ileri bir hafta değil ikizlerde oluyor o haftalarda da, benim de sürmüştü 16'ya kadar filan. Doktorun ne diyor, ona mıtlaka bilgi ver.Kızlar 7. Hafta kanamam oldu 13 haftayı bitirdik hala lekelenmem var normalmi ve böyle daha sürecekmi
Ya bebeklerinize ayakkabı aldınız mı? Saçma mı, giyebiliyorlar mı bilmediğimden soruyorumGerekli olur da almamış olurum diye endişelendim.
İyi oldu bunu söylemen, olmaz diye düşünüyordum ben de aslında ama alanlar da biliyorum tereddüt etmiştim. Bir kaç ayları geçsin alırız :) Bir de bizlerinkiler yaz bebekleri olacaklar o yüzden çok kalın şeyler almadım ben, hatta çok fazla kıyafet de almadım açıkçası çok çabuk büyüyorlar diye. Sen naptın?Ben cok hevesliydim aslinda ama ablam aldi ve giydiremedi. Gereksiz gibi geldi sonradan. Biraz buyuyunce alirim diye düşündüm
Ben kızımda belki 10 çift almışım ama hiç giyemedi 6 aylıkken tombikti kızım Yen'i Yen'i giydirebildim .. ayakkabı çok almamak lazımm kışa geliyorsa batik tarzı rahat oluyor ama yazlık ayakkabılar giyilmiyor şimdi o minik giyemediğini ayakkabılar aksesuar olarak evimin köşelerinde ve arabamda :)Ya bebeklerinize ayakkabı aldınız mı? Saçma mı, giyebiliyorlar mı bilmediğimden soruyorumGerekli olur da almamış olurum diye endişelendim.
Doktorum normal olabilir diyor ama düşük riskin var kanama alanı oldukça diyor sürekli ya günlük ped yada orkid ile geziyorum hep adet gibi hisediyorum kendimiCanım 13 de çok ileri bir hafta değil ikizlerde oluyor o haftalarda da, benim de sürmüştü 16'ya kadar filan. Doktorun ne diyor, ona mıtlaka bilgi ver.
Göreceksin inşallah. Zor şu an biliyorum ama pozitif düşün. Ben bu haftalara hep ya bişi olursa, kendimi her şeye hazırlamalıyım modunda geldim. Allah izin verirse hiç bi şey olmayacak senin de. Regl gibi gezme olayını da çok iyi anlıyorum. Güya hamilelikte regl olmuyoruz, ben başından beri akıntılar yüzünden günlük pedle geziyorum. Hiç de bi rahatlık yok yani :/Ben kızımda belki 10 çift almışım ama hiç giyemedi 6 aylıkken tombikti kızım Yen'i Yen'i giydirebildim .. ayakkabı çok almamak lazımm kışa geliyorsa batik tarzı rahat oluyor ama yazlık ayakkabılar giyilmiyor şimdi o minik giyemediğini ayakkabılar aksesuar olarak evimin köşelerinde ve arabamda :)
Doktorum normal olabilir diyor ama düşük riskin var kanama alanı oldukça diyor sürekli ya günlük ped yada orkid ile geziyorum hep adet gibi hisediyorum kendimihaftaya serrklaj olcak nette kanama alanı varken riskli diyor.. 30. Haftaları görebilecekmiyim acaba
Eski doktorundan memnunduysan ona dön tabi canım.Dr'umla konuştum endokrin uzmanı bul birtane dedi ben karar veremem bu aşamada dedi.bende sinir oldum zaten bir iyi bi kötü aramız anlayışsız hamile psikolojisinden zerrece anlamayan bi adam.kızımda doğumumu yaptıran dr hastaneye geri dönmüş geçenlerde uğradım ne yapsam kızlar bir akıl verin eski doktoruma mı döneyim.
Valla bende öyle düşünüyorum 9 sene sonra bile bana sen çok istirahat etmiştin zaten ikizler temponu yükseltir diyen bir kadın var ötekide herşey sen ve bebeğin için diyor ikiz olduğunu bile unutuyor kafayı yedirtiyor bana.şeker sonucumu alıp pazartesi eski dr gideyim hakkımda hayırlısı ne ise o olsun artık.ruhen yordu beni adamEski doktorundan memnunduysan ona dön tabi canım.
İyi oldu bunu söylemen, olmaz diye düşünüyordum ben de aslında ama alanlar da biliyorum tereddüt etmiştim. Bir kaç ayları geçsin alırız :) Bir de bizlerinkiler yaz bebekleri olacaklar o yüzden çok kalın şeyler almadım ben, hatta çok fazla kıyafet de almadım açıkçası çok çabuk büyüyorlar diye. Sen naptın?
Sanırım genelde ikiz hamileler böyle geçiriyor hamileliğini bir kerede iki bebek dogurcaz negüzel geliyor kulaga ama çok stresli işmiş gerçekten ... şöyle 2-3 hafta daha geçse biraz daha rahatlıycam sanırım sağol cnm desteğin içinGöreceksin inşallah. Zor şu an biliyorum ama pozitif düşün. Ben bu haftalara hep ya bişi olursa, kendimi her şeye hazırlamalıyım modunda geldim. Allah izin verirse hiç bi şey olmayacak senin de. Regl gibi gezme olayını da çok iyi anlıyorum. Güya hamilelikte regl olmuyoruz, ben başından beri akıntılar yüzünden günlük pedle geziyorum. Hiç de bi rahatlık yok yani :/
Masallah canimMerhaba kızlar kontrolumuz şükür iyi gecti. Oglum 600 gr kızım 550 gr olmuş. Sorun yok dedi.
kendini iyi hissedeceğin, güvendiğin doktora git canım en önemlisi bu.Valla bende öyle düşünüyorum 9 sene sonra bile bana sen çok istirahat etmiştin zaten ikizler temponu yükseltir diyen bir kadın var ötekide herşey sen ve bebeğin için diyor ikiz olduğunu bile unutuyor kafayı yedirtiyor bana.şeker sonucumu alıp pazartesi eski dr gideyim hakkımda hayırlısı ne ise o olsun artık.ruhen yordu beni adam
Canim doktorunu degistor tabi memnun değilsen. Ama seker icin kesinlikle endokrine gitmen lazim. Kadin doğum hicbisey yapamıyor yetkisi yok. Sen zaman kaybetmeden endokrinden randevu al. Çok zor sıra alınıyor hep yoğunlarValla bende öyle düşünüyorum 9 sene sonra bile bana sen çok istirahat etmiştin zaten ikizler temponu yükseltir diyen bir kadın var ötekide herşey sen ve bebeğin için diyor ikiz olduğunu bile unutuyor kafayı yedirtiyor bana.şeker sonucumu alıp pazartesi eski dr gideyim hakkımda hayırlısı ne ise o olsun artık.ruhen yordu beni adam
Çok sevindim hadi gözün aydın canımMerhaba kızlar kontrolumuz şükür iyi gecti. Oglum 600 gr kızım 550 gr olmuş. Sorun yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?