2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aynisini yasiyorum ya cok terledigim icin sık banyo yapma ihtiyacı duyuyorum ama sıcak olmamaliymis sadece onun disinda da sık olmasa iyi olur demisti doktorum. Zaten banyo bile iskence gibi artik

ya ben çalışıyorum ve hep oturuyorum, masa başı benim işim, yandım desene, sadece bel ağrılarım çok arttı,
Aynen bende öyle 8 saat oturarak çalışıyorum nasa başı ayaklarımı uzatıyorum ama fayda eder mi bilmiyorum gerçi yrndan sonra bırakıyorum artık inşallah

canım bende muz ve süt kabız yapıyor , magnesyum kabızlığa iyi geliyor, önceleri ağrım olduğunda içiyordum şimdi hergün bir tane alıyorum, bundan dolayı sıkıntı yaşamıyorum,
bende magnesyum kullaniyorum kabızlıga iyi mi geliyormus ben birgun magnesyum birgün kalsiyum iciyorum hergün ikitane maden suyu iciyorum dr öyle dedi simdilik kabizlik yok ama korkuyorum muz yemeye

bende ilk kan hapını icince kabız olmustum simdi alıstim bakalım ama muz yemeye korkar oldum tekrar kabız olurum diye

Aynisini yasiyorum ya cok terledigim icin sık banyo yapma ihtiyacı duyuyorum ama sıcak olmamaliymis sadece onun disinda da sık olmasa iyi olur demisti doktorum. Zaten banyo bile iskence gibi artik

Kızlar ikiniz de sıcak olmamalı demişsiniz ben hep sıcacık suda yıkanıyordum valla O_O söylediğiniz iyi oldu bunu. Napıcaz böyle bilmiorum Özellikle göğüslerim büyüdüğü için onların çevresi, boyun çevrem filan inanılmaz terliyor geceleri. Durmadan nevresim yıkayıp banyo yapmaktan gına geldi. Banyoda zaten Allah ne verdiyse o göbekle nasıl yıkanıyorum bilmiyorum, bacaklarımı yıkamak falan işkence. Bazen banyoda sinirleniyorum uzanamadığım yerlerim olunca kendi kendime bağırıp söyleniyorum da eşim geliyo napmaya çalışıyosun diye Gerçekten hem manevi olarak harika bi şey hamilelik ama bi yandan da çektiğimiz çilelerin hesabı yok.

Cnm ben banyoyu sordum doktora sıcak yapma sadece dedi hergün duş alabilirsin seni rahatlarır dedi:)
Geceleri ateş basması normal zaten
Bide ha diyince gelmiyor bebekler Doğum dediğin sancı dediğin uzun sürer en azından 2 saatten önce doğurmazsın bende banyo ve ağda olayına acayip dikat eden biriyim kızımda son günlerde hergün dogurcam sanıyordum ama öyle kolay deilmiş :)

Zor iş ikiz hamileligi
Kızımda zor deildi tek hamilelikte son 2-3 hafta zorlanıyor insan ikizlerde 25 olunca baya zor oluyor sanırım yinede bikerede iki tane doğurmanın zor yanları olcak tabi :) sağlıkla dogsunlar yeterki canımın ağrısını çekerim

Benim dr'um oturarak yıkanmayı önermeyiz biz gebelerde demişti.ılık bir duş yeterlidir sıklığının önemi yokmuş.içinizi ferah tutun arkadaşlar ne yazılmışsa o.eğer erken doğmayı yazmışsa allah ağda olur duş olur vs...bir vesile verir rabbim.zamanında doğacaklarsa da ne yaparsan yap bişeycik olmaz annem tevekkül et biraz der hep

Tatlış anneler ( artık anne adayları demek istemiyorum çünkü o canlar bizim vücudumuzda kalpleriyle yer aldığı anda anneyiz aslında biz ), ben kendi kendime evde bebeklerim için kapı süsü, çoraptan bebekler, hediyelik küçük kavanozlarda kar küreleri gibi böyle şeyler yaptım, sizinle de paylaşayım istedim ^_^

Yaa hepsi harika olmus eline emegine saglik ben yetenek yoksunu oldugum icin boyle seyler yapanlara cok ozeniyorum:) masallah canim

Canim dogrudur ama erken dogum tehlikesi olanlar icin farkli bu durum. Ben bir kez tehlike atlattim o yüzden sıcak banyo ve uzun sure ayakta durmam zaten yasak. Keske dedigin gibi olsa ben banyodan çıkmam onlari beklerim yani sikdi gelmesinler erkenden diye ne varsa yapiyorum :)

Bayıldım cok güzel olmuşlar ellerine sağlık :)

Yaa hepsi harika olmus eline emegine saglik ben yetenek yoksunu oldugum icin boyle seyler yapanlara cok ozeniyorum:) masallah canim
Canım eline alsan yaparsın eminim yetenek yoksunu filan deme kendine :)) Teşekkür ederim bu arada :)
Ay seninkiler şahane görünüyor yaa ellerine sağlık, sabun mu onlar nasıl yaptın?

Bayıldım cok güzel olmuşlar ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canım :)

Nkdr zor biliyorum benim hala düşük riskim var elim yüreğimde sen çok şükür baya bi ilerlemişsin bundan sonra felsefe allahın izini ile bşy olmaz ben acaba ögünleri görecekmiyim
Doktorum transfer sırası ikiz bebek risklidir eminmisin diyip durdu bende bukdr zor düşünmemiştim şimdi iyi anlıyorum nedemek istediğini

Teşekkürler :) sabun değil, ayni kalıp kullanılıyor ama kokulu taş diye geçiyor. Ben koku koymadım. Biblo gibi olsun istedim bebekleri. Diğerinden de çok az yaptım artan tozdan. Yakınlara vereceğim duvarlarına assınlar diye :)

Çok tatlılar canım, hatıra olsunlar ne güzel :)

Haklisin canim ben de hic dusuk tehlikesi olmamisti o yuzden kanama olunca geceyarisi bize büyük sok etkisi olmustu şükür durdu hemen ama zaten 30dan sonra anladim ki gercekten agirlasiyor insan benim gobegim de cok asagida o da cok zorluyor. Ne yapalim sabir diyoruz bekliyoruz

Ben hediyelik islerini hic düşünmedim daha ya. Ancak lohusa gecelik pijamalarimi tac vs hallettim bavulu yapacağız bu hafta annemle. Ben isimlerinin yazili oldugu cikolatalardan siparis etmeyi düşünmüştüm ama tarih de belli degil nasil yapsam bilemedim 35. Haftama yetisecek sekilde yaptirayim en iyisi sanirim

İkizler tüp bebekle olduğu zaman mı riskli gebelik oluyor? Yüksek riskli gebelik demişti bana ilk doktorum ama sebebini sormak aklıma gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…