- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.261
Kızlar bi şey sorcam. Ben her gün ya bugün sancım olur da doğum olursa diye bi endişe yaşıyorum. Geceleri de ateş basması ve sırılsıklam terlediğim için, doğum olursa temiz gitmeliyim psikolojisiyle her gün banyo yapıyorum. Acaba her gün banyo yapmanın bi zararı ya da erken doğuma etkisi olur mu ki sizce?
Aynen bende öyle 8 saat oturarak çalışıyorum nasa başı ayaklarımı uzatıyorum ama fayda eder mi bilmiyorum gerçi yrndan sonra bırakıyorum artık inşallahya ben çalışıyorum ve hep oturuyorum, masa başı benim işim, yandım desene, sadece bel ağrılarım çok arttı,
bende magnesyum kullaniyorum kabızlıga iyi mi geliyormus ben birgun magnesyum birgün kalsiyum iciyorum hergün ikitane maden suyu iciyorum dr öyle dedi simdilik kabizlik yok ama korkuyorum muz yemeyecanım bende muz ve süt kabız yapıyor , magnesyum kabızlığa iyi geliyor, önceleri ağrım olduğunda içiyordum şimdi hergün bir tane alıyorum, bundan dolayı sıkıntı yaşamıyorum,
bende ilk kan hapını icince kabız olmustum simdi alıstim bakalım ama muz yemeye korkar oldum tekrar kabız olurum diyeKabız oluyorum olmasına ama şunu da fark ettim kan demir ilaci var ya onu içince çıkamıyorum icmedigim günler rahatim ama tabi düzenli içmek gerekher şey birbirine öyle bağlı ki gerçekten artik ne yapacağımi şaşırıyorum. Muz ve kasar bir de pekmez bebisler icin iyi, bence tüket :)
Cok sagol canim. Bebeklerin önde olmasi kötü mü iyi mi bilemiyorum. Bir de dediğin gibi hem sancı çekeceğiz hem de sezeryan.... Geceleri bana da ateş basıyor. Ben de her gün duş alıyorum. Bir sıkıntı yaratir mi diye simdi anneme sordum. Sıcak olmadiktan sonra bir sorun olmaz dedi canim.
Aynisini yasiyorum ya cok terledigim icin sık banyo yapma ihtiyacı duyuyorum ama sıcak olmamaliymis sadece onun disinda da sık olmasa iyi olur demisti doktorum. Zaten banyo bile iskence gibi artik
Cnm ben banyoyu sordum doktora sıcak yapma sadece dedi hergün duş alabilirsin seni rahatlarır dedi:)Kızlar bi şey sorcam. Ben her gün ya bugün sancım olur da doğum olursa diye bi endişe yaşıyorum. Geceleri de ateş basması ve sırılsıklam terlediğim için, doğum olursa temiz gitmeliyim psikolojisiyle her gün banyo yapıyorum. Acaba her gün banyo yapmanın bi zararı ya da erken doğuma etkisi olur mu ki sizce?
Zor iş ikiz hamileligiKızlar ikiniz de sıcak olmamalı demişsiniz ben hep sıcacık suda yıkanıyordum valla O_O söylediğiniz iyi oldu bunu. Napıcaz böyle bilmiorumÖzellikle göğüslerim büyüdüğü için onların çevresi, boyun çevrem filan inanılmaz terliyor geceleri. Durmadan nevresim yıkayıp banyo yapmaktan gına geldi. Banyoda zaten Allah ne verdiyse o göbekle nasıl yıkanıyorum bilmiyorum, bacaklarımı yıkamak falan işkence. Bazen banyoda sinirleniyorum uzanamadığım yerlerim olunca kendi kendime bağırıp söyleniyorum da eşim geliyo napmaya çalışıyosun diye Gerçekten hem manevi olarak harika bi şey hamilelik ama bi yandan da çektiğimiz çilelerin hesabı yok.
Eki Görüntüle 1967704 Eki Görüntüle 1967705 Eki Görüntüle 1967706 Tatlış anneler ( artık anne adayları demek istemiyorum çünkü o canlar bizim vücudumuzda kalpleriyle yer aldığı anda anneyiz aslında biz ), ben kendi kendime evde bebeklerim için kapı süsü, çoraptan bebekler, hediyelik küçük kavanozlarda kar küreleri gibi böyle şeyler yaptım, sizinle de paylaşayım istedim ^_^
Cnm ben banyoyu sordum doktora sıcak yapma sadece dedi hergün duş alabilirsin seni rahatlarır dedi:)
Geceleri ateş basması normal zaten
Bide ha diyince gelmiyor bebekler Doğum dediğin sancı dediğin uzun sürer en azından 2 saatten önce doğurmazsın bende banyo ve ağda olayına acayip dikat eden biriyim kızımda son günlerde hergün dogurcam sanıyordum ama öyle kolay deilmiş :)
Eki Görüntüle 1967704 Eki Görüntüle 1967705 Eki Görüntüle 1967706 Tatlış anneler ( artık anne adayları demek istemiyorum çünkü o canlar bizim vücudumuzda kalpleriyle yer aldığı anda anneyiz aslında biz ), ben kendi kendime evde bebeklerim için kapı süsü, çoraptan bebekler, hediyelik küçük kavanozlarda kar küreleri gibi böyle şeyler yaptım, sizinle de paylaşayım istedim ^_^
Eki Görüntüle 1967712
Ben de bunlardan yaptim :)
Canım eline alsan yaparsın eminim yetenek yoksunu filan deme kendine :)) Teşekkür ederim bu arada :)Yaa hepsi harika olmus eline emegine saglikben yetenek yoksunu oldugum icin boyle seyler yapanlara cok ozeniyorum:) masallah canim
Ay seninkiler şahane görünüyor yaa ellerine sağlık, sabun mu onlar nasıl yaptın?Eki Görüntüle 1967712
Ben de bunlardan yaptim :)
Teşekkür ederim canım :)Bayıldım cok güzel olmuşlar ellerine sağlık :)
Nkdr zor biliyorum benim hala düşük riskim var elim yüreğimdeCanim dogrudur ama erken dogum tehlikesi olanlar icin farkli bu durum. Ben bir kez tehlike atlattim o yüzden sıcak banyo ve uzun sure ayakta durmam zaten yasak. Keske dedigin gibi olsa ben banyodan çıkmam onlari beklerim yani sikdi gelmesinler erkenden diye ne varsa yapiyorum :)
Canım eline alsan yaparsın eminim yetenek yoksunu filan deme kendine :)) Teşekkür ederim bu arada :)
Ay seninkiler şahane görünüyor yaa ellerine sağlık, sabun mu onlar nasıl yaptın?
Teşekkür ederim canım :)
Çok tatlılar canım, hatıra olsunlar ne güzel :)Teşekkürler :) sabun değil, ayni kalıp kullanılıyor ama kokulu taş diye geçiyor. Ben koku koymadım. Biblo gibi olsun istedim bebekleri. Diğerinden de çok az yaptım artan tozdan. Yakınlara vereceğim duvarlarına assınlar diye :)
Nkdr zor biliyorum benim hala düşük riskim var elim yüreğimdesen çok şükür baya bi ilerlemişsin bundan sonra felsefe allahın izini ile bşy olmaz ben acaba ögünleri görecekmiyim
Doktorum transfer sırası ikiz bebek risklidir eminmisin diyip durdu bende bukdr zor düşünmemiştim şimdi iyi anlıyorum nedemek istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?