- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.281
Ben de yeni yaptım hediyelikleri canım bi gece oturdum 30 tane yaptım, yeter heralde sadece en yakınlara vericem zaten. Taç hazır mı aldın? Ben nereye sorsam yok diyor onu da mı kendim yapsam acaba? Çikolatalar olabilir. Ben bi sırt çantası yaptım ona hastane çıkışları ve gecelikleri koydum. Bi de el çantası alıcam ona da bez, pompa, biberon vs koydum.Ben hediyelik islerini hic düşünmedim daha ya. Ancak lohusa gecelik pijamalarimi tac vs hallettim bavulu yapacağız bu hafta annemle. Ben isimlerinin yazili oldugu cikolatalardan siparis etmeyi düşünmüştüm ama tarih de belli degil nasil yapsam bilemedim 35. Haftama yetisecek sekilde yaptirayim en iyisi sanirim
Ben de yeni yaptım hediyelikleri canım bi gece oturdum 30 tane yaptım, yeter heralde sadece en yakınlara vericem zaten. Taç hazır mı aldın? Ben nereye sorsam yok diyor onu da mı kendim yapsam acaba? Çikolatalar olabilir. Ben bi sırt çantası yaptım ona hastane çıkışları ve gecelikleri koydum. Bi de el çantası alıcam ona da bez, pompa, biberon vs koydum.Ben hediyelik islerini hic düşünmedim daha ya. Ancak lohusa gecelik pijamalarimi tac vs hallettim bavulu yapacağız bu hafta annemle. Ben isimlerinin yazili oldugu cikolatalardan siparis etmeyi düşünmüştüm ama tarih de belli degil nasil yapsam bilemedim 35. Haftama yetisecek sekilde yaptirayim en iyisi sanirim
İki tane atmış pardonBen de yeni yaptım hediyelikleri canım bi gece oturdum 30 tane yaptım, yeter heralde sadece en yakınlara vericem zaten. Taç hazır mı aldın? Ben nereye sorsam yok diyor onu da mı kendim yapsam acaba? Çikolatalar olabilir. Ben bi sırt çantası yaptım ona hastane çıkışları ve gecelikleri koydum. Bi de el çantası alıcam ona da bez, pompa, biberon vs koydum.
Bana da oluyor hatta daha dün yazdım. Sanki orda atıyor pıt pıt, bana da sorun yok demişti. Vajinada attığı zaman hatta iğne batması gibi bi his oluyor benim. Sanırım alttaki bebeğimiz oraya baskı yapıyor artık.Kızlar birsey sorcam sizlere utanarak ilk gebeligim hic birsey bilmiyorum vajinada sanki pıt pıt birseyler atıp duruyor normal mi acabagecen hafta bebegin biri kasıkta atiyor normalmi diye sormustum dr normal demisti simdide bu çıktı
Alttaki bebeğin hıçkırığıda olabilir belkiBana da oluyor hatta daha dün yazdım. Sanki orda atıyor pıt pıt, bana da sorun yok demişti. Vajinada attığı zaman hatta iğne batması gibi bi his oluyor benim. Sanırım alttaki bebeğimiz oraya baskı yapıyor artık.
Ben yenidoğan koydum sadece ama yeter inşallah.Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
Ben 1 numara bez aldım çok uygun bulunca ama hala bagajda duruyor ahahah.prematüre bezi nereden aldınız bende her ihtimale karşı almayı düşünüyorumKizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
O zaten varya inanılmaz bir şekilde hıçkırıyor. Ama üsttekinin hiç denk gelmedim hıçkırığına sadece hep aynı bebeğin hıçkırması normal mi acaba, ne saçma her şeyi takar oldumAlttaki bebeğin hıçkırığıda olabilir belki
Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
Benim durumum şöyle bir tane kuşum erken diğeri geç döllenmiş.öyle olunca belki sizinki de erken döllenen ise hıçkırmayada erken başlamış olabilir.tamamen teori tabiiO zaten varya inanılmaz bir şekilde hıçkırıyor. Ama üsttekinin hiç denk gelmedim hıçkırığına sadece hep aynı bebeğin hıçkırması normal mi acaba, ne saçma her şeyi takar oldum
O zaten varya inanılmaz bir şekilde hıçkırıyor. Ama üsttekinin hiç denk gelmedim hıçkırığına sadece hep aynı bebeğin hıçkırması normal mi acaba, ne saçma her şeyi takar oldum
Benim durumum şöyle bir tane kuşum erken diğeri geç döllenmiş.öyle olunca belki sizinki de erken döllenen ise hıçkırmayada erken başlamış olabilir.tamamen teori tabii
Canım sıcak su iyi gelmez dikkat et,birde plastik tabure var normal yüksek onlardan aldı eşim oturarak yıkanıyor um çok sıkıntı olmuyor aklında olsunKızlar ikiniz de sıcak olmamalı demişsiniz ben hep sıcacık suda yıkanıyordum valla O_O söylediğiniz iyi oldu bunu. Napıcaz böyle bilmiorumÖzellikle göğüslerim büyüdüğü için onların çevresi, boyun çevrem filan inanılmaz terliyor geceleri. Durmadan nevresim yıkayıp banyo yapmaktan gına geldi. Banyoda zaten Allah ne verdiyse o göbekle nasıl yıkanıyorum bilmiyorum, bacaklarımı yıkamak falan işkence. Bazen banyoda sinirleniyorum uzanamadığım yerlerim olunca kendi kendime bağırıp söyleniyorum da eşim geliyo napmaya çalışıyosun diye Gerçekten hem manevi olarak harika bi şey hamilelik ama bi yandan da çektiğimiz çilelerin hesabı yok.
Az kalmış cnm Bnm rabbim yardımcımız olsun iki bebek var düşününce zor olması normal aslında şanslısın çok sıcaklara gelmiyor son ayların benim son aylar temmuz agıstos heralde nefes alamam:)Haklisin canim ben de hic dusuk tehlikesi olmamisti o yuzden kanama olunca geceyarisi bize büyük sok etkisi olmustuşükür durdu hemen ama zaten 30dan sonra anladim ki gercekten agirlasiyor insan benim gobegim de cok asagida o da cok zorluyor. Ne yapalim sabir diyoruz bekliyoruz
Ayyy masallah kilolari cok iyi hep boyle gitsin darisi bizlerin basinaBen 31+4. haftadayim. 2şer kilo olmuşlar. Bu aralar abartmıştım ben muz ve kaşar peynirini çok tüketmiştim. Bunlar gerçekten de bebeklere kilo aldırıyormuş gördüm. Kendileri gelişsin insallah sag salim hepimiz kucağımıza alalim yavrularımızı. Hiç kolay bir süreç degil. Bir de bana oturma pozisyonunu önermiyorum dedi dr. Tamam hareketsizligi de önermiyorum biraz yürü ama genelde yan yatma pozisyonunda dinlen dedi.
Nkdr zor biliyorum benim hala düşük riskim var elim yüreğimdesen çok şükür baya bi ilerlemişsin bundan sonra felsefe allahın izini ile bşy olmaz ben acaba ögünleri görecekmiyim
Doktorum transfer sırası ikiz bebek risklidir eminmisin diyip durdu bende bukdr zor düşünmemiştim şimdi iyi anlıyorum nedemek istediğini
Benim durumum şöyle bir tane kuşum erken diğeri geç döllenmiş.öyle olunca belki sizinki de erken döllenen ise hıçkırmayada erken başlamış olabilir.tamamen teori tabii
Olabilir mantıklı benim de erken döllenen hıçkırıyor
Sagol cevabın icin canım rahatladım benimkiler yan yana yatıyordu ama dönmüste olabilirler tabiBana da oluyor hatta daha dün yazdım. Sanki orda atıyor pıt pıt, bana da sorun yok demişti. Vajinada attığı zaman hatta iğne batması gibi bi his oluyor benim. Sanırım alttaki bebeğimiz oraya baskı yapıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?