2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben de yeni yaptım hediyelikleri canım bi gece oturdum 30 tane yaptım, yeter heralde sadece en yakınlara vericem zaten. Taç hazır mı aldın? Ben nereye sorsam yok diyor onu da mı kendim yapsam acaba? Çikolatalar olabilir. Ben bi sırt çantası yaptım ona hastane çıkışları ve gecelikleri koydum. Bi de el çantası alıcam ona da bez, pompa, biberon vs koydum.

Kızlar birsey sorcam sizlere utanarak ilk gebeligim hic birsey bilmiyorum vajinada sanki pıt pıt birseyler atıp duruyor normal mi acabagecen hafta bebegin biri kasıkta atiyor normalmi diye sormustum dr normal demisti simdide bu çıktı

Ben de yeni yaptım hediyelikleri canım bi gece oturdum 30 tane yaptım, yeter heralde sadece en yakınlara vericem zaten. Taç hazır mı aldın? Ben nereye sorsam yok diyor onu da mı kendim yapsam acaba? Çikolatalar olabilir. Ben bi sırt çantası yaptım ona hastane çıkışları ve gecelikleri koydum. Bi de el çantası alıcam ona da bez, pompa, biberon vs koydum.

İki tane atmış pardon

Bana da oluyor hatta daha dün yazdım. Sanki orda atıyor pıt pıt, bana da sorun yok demişti. Vajinada attığı zaman hatta iğne batması gibi bi his oluyor benim. Sanırım alttaki bebeğimiz oraya baskı yapıyor artık.

Alttaki bebeğin hıçkırığıda olabilir belki

Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim

Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
Ben 1 numara bez aldım çok uygun bulunca ama hala bagajda duruyor ahahah.prematüre bezi nereden aldınız bende her ihtimale karşı almayı düşünüyorum

Alttaki bebeğin hıçkırığıda olabilir belki
O zaten varya inanılmaz bir şekilde hıçkırıyor. Ama üsttekinin hiç denk gelmedim hıçkırığına sadece hep aynı bebeğin hıçkırması normal mi acaba, ne saçma her şeyi takar oldum

O zaten varya inanılmaz bir şekilde hıçkırıyor. Ama üsttekinin hiç denk gelmedim hıçkırığına sadece hep aynı bebeğin hıçkırması normal mi acaba, ne saçma her şeyi takar oldum
Benim durumum şöyle bir tane kuşum erken diğeri geç döllenmiş.öyle olunca belki sizinki de erken döllenen ise hıçkırmayada erken başlamış olabilir.tamamen teori tabii

Ben de tek bebeğin hickirigini hissediyorum hep. Ama bu gün dr nasıl sert baktiysa yavrucaklar yavrucaklar bir garip bu gün henüz hıçkırmadı bizimki ya da ben hissedemedim...

Canım sıcak su iyi gelmez dikkat et,birde plastik tabure var normal yüksek onlardan aldı eşim oturarak yıkanıyor um çok sıkıntı olmuyor aklında olsun

Az kalmış cnm Bnm rabbim yardımcımız olsun iki bebek var düşününce zor olması normal aslında şanslısın çok sıcaklara gelmiyor son ayların benim son aylar temmuz agıstos heralde nefes alamam:)

Ayyy masallah kilolari cok iyi hep boyle gitsin darisi bizlerin basina

Benim durumum şöyle bir tane kuşum erken diğeri geç döllenmiş.öyle olunca belki sizinki de erken döllenen ise hıçkırmayada erken başlamış olabilir.tamamen teori tabii

Olabilir mantıklı benim de erken döllenen hıçkırıyor

Hangisinin erken döllendiğini nasıl bilebiliyorsunuz ki

Sagol cevabın icin canım rahatladım benimkiler yan yana yatıyordu ama dönmüste olabilirler tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…