- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.301
Canim tanıdığım avukat arkadasim var yanımda kira sozlesme suresi bitene kadar cikmama hakkiniz varmis kafalarina gore cikaramazlarmis ama detayli gorusmek lazim yinede dediKizlar alakasiz olcak ama bir sey sorcam.hukuki islerden anlayan var mi.biz kiraciyiz.ev sahibi evi satmis.haberimiz yokbankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis..kira sozlesmemizin bitmesine 2 ay var.ama ev satilmis.ben bu halde nasil tasincam bi hakkimiz var mi budurumda bilginiz var mi
Perinatalog söylemişti kızım oğlumdan daha önde erken döllenme olabilir demişti.bende öyle öğrendim yani.birde ultrasonda ilk haftalarda biri hep daha ufaktı hatta doktor eriyip gidecek diye önceden konuşmuştu öyle olmadı şükürHangisinin erken döllendiğini nasıl bilebiliyorsunuz ki
İkizler tüp bebekle olduğu zaman mı riskli gebelik oluyor? Yüksek riskli gebelik demişti bana ilk doktorum ama sebebini sormak aklıma gelmemişti.
Ben de yeni yaptım hediyelikleri canım bi gece oturdum 30 tane yaptım, yeter heralde sadece en yakınlara vericem zaten. Taç hazır mı aldın? Ben nereye sorsam yok diyor onu da mı kendim yapsam acaba? Çikolatalar olabilir. Ben bi sırt çantası yaptım ona hastane çıkışları ve gecelikleri koydum. Bi de el çantası alıcam ona da bez, pompa, biberon vs koydum.
Ben 1 numara bez aldım çok uygun bulunca ama hala bagajda duruyor ahahah.prematüre bezi nereden aldınız bende her ihtimale karşı almayı düşünüyorum
O zaten varya inanılmaz bir şekilde hıçkırıyor. Ama üsttekinin hiç denk gelmedim hıçkırığına sadece hep aynı bebeğin hıçkırması normal mi acaba, ne saçma her şeyi takar oldum
Az kalmış cnm Bnm rabbim yardımcımız olsun iki bebek var düşününce zor olması normal aslında şanslısın çok sıcaklara gelmiyor son ayların benim son aylar temmuz agıstos heralde nefes alamam:)
Hepsiburada dan aldim cnm.indirimde idi primaBen 1 numara bez aldım çok uygun bulunca ama hala bagajda duruyor ahahah.prematüre bezi nereden aldınız bende her ihtimale karşı almayı düşünüyorum
Sagol cnm sordugun icin.ama.soyle bir durum var ev sahibi.evi kredi ile almis odeyemeyince banka haciz koymus.ev yani bankanin eline gecmis.tabi bizim bunlardan haberimiz yok.bankada ev olduğu icin sozlesmeyi.tanimiyo banka malesef..15 gun.sure verdi sadeceCanim tanıdığım avukat arkadasim var yanımda kira sozlesme suresi bitene kadar cikmama hakkiniz varmis kafalarina gore cikaramazlarmis ama detayli gorusmek lazim yinede dedi
Kanun maddesine baktik evet icradan satilmis ise tahliye isteyebiliyor 15 gun icersinde malesef vardir bi hayir doğum yaklasmadan tasinirsaniz yeni ev yeni bebekler hakkinizda hayirlisi olsun insSagol cnm sordugun icin.ama.soyle bir durum var ev sahibi.evi kredi ile almis odeyemeyince banka haciz koymus.ev yani bankanin eline gecmis.tabi bizim bunlardan haberimiz yok.bankada ev olduğu icin sozlesmeyi.tanimiyo banka malesef..15 gun.sure verdi sadece
Oyle cnm bir kac gun e ev bulup halletmemiz lazimKanun maddesine baktik evet icradan satilmis ise tahliye isteyebiliyor 15 gun icersinde malesef vardir bi hayir doğum yaklasmadan tasinirsaniz yeni ev yeni bebekler hakkinizda hayirlisi olsun ins
Canim.sen.hareket edince.mi.oluyo oylee.yoksa oldugu.yerde mi.bebisin hareketleri dir belki.tam anlayamadim.nasil.olduğunuKızlar bişey soracam benim sol tarafimda sanki icimde bisey birden düşüyor gibi pat diye hareket etti iki kez bunun ne olduğunu bilen yada yaşayan var mi
Otururken oluyor birden bişey düşüyor gibiCanim.sen.hareket edince.mi.oluyo oylee.yoksa oldugu.yerde mi.bebisin hareketleri dir belki.tam anlayamadim.nasil.olduğunu
Cnm benimkiler de ters poziyonda.sagdaki ayaklar asagida.soldaki kafa asagidaBugün doktor o taraftaki bebek için ters bu dedi
Demekki önceki gün o içimden bişey düştü gibi hissettim bebeği o anda dönmüş galiba yoksa ikisi de makat pozisyonundaydiCnm benimkiler de ters poziyonda.sagdaki ayaklar asagida.soldaki kafa asagida
Hii olabilir canimDemekki önceki gün o içimden bişey düştü gibi hissettim bebeği o anda dönmüş galiba yoksa ikisi de makat pozisyonundaydi
Perinatalog söylemişti kızım oğlumdan daha önde erken döllenme olabilir demişti.bende öyle öğrendim yani.birde ultrasonda ilk haftalarda biri hep daha ufaktı hatta doktor eriyip gidecek diye önceden konuşmuştu öyle olmadı şükür
Bizimkiler normal oldu ama doktorum risk grubunda ikiz gebelik her zaman icin sadece daha yakin takip gereklidir demisti canim.belki tup bebek icin daha dikkatli olunmalidir bilemiyorum
İkiz gebelik riskli kategoride demek ki her zaman. Canım taç olayını da kendim yapayım bari fiyonk filan bi şeyler :)Tac hazir canim beyaz incili bi tac gorup almistim baya oluyor. Bir tane de h&m in boyle cicekli taclari oluyor oyle bir sey aldim gecen gün. Pompa biberon gercekten lazim oluyor mu? Pompayi hastaneden kiralarim gerekirse diye düşündüm ben henuz almadim pompa. Bir arkadasla konustum da gerek olmadigini söyledi bebekler ememiyorsa sadece gerekiyormus. Emme reflekslerinin iyi olacagini umut etmek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?