- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.321
Hadi ya, bana hiç dememişti doktorum ya da perinatoloğum. Merak ettim şimdi valla önce hangi miniğim döllenmiş diye :) Sanırım biraz daha şüşko olan öyle oluyor. Doktor da ne şom ağızlıymış öyle, maşallah bebeklerin sağlıkla doğsun inşallah.
Ohoo o da bişey mi ikiz gebelik anormalliktir dedi bana rahim tek gebelik için evrilmiştir umarım ikiz olarak devam etmez çok zorlanırız demişti.sonra baktı ikiz devam ediyoruz başa gelen çekilir ne yapalım dedi imkansızı başarıp onuda yaşatmışsın dedi.14kg verdim hamileliğimde allah seninde benimde yüzüme bakıyor işte dedi.süper biri benim dr.sağolsun sayesinde 1 gün hamile gibi hissedemedim hastalık psikolojisinden çıkamadım
İkiz gebelik riskli kategoride demek ki her zaman. Canım taç olayını da kendim yapayım bari fiyonk filan bi şeyler :)
Pompa ben almayı düşünmüyordum aslında yanıma ama bi arkadaş gerekli olabilir demişti. Evde de vardı önceden almıştım yanıma da alayım dedim. İnşallah gerek olmaz da emer miniklerim kolay kolay benden. Ama sonrasında da hem okuduğum hem çalıştığım için , bebekler de uzun süre emerse inşallah gerekli olacaktır pompa evde bırakmam için sütümü.
Ben 22.haftadaydım tatlım.kızımda 24+4 te yapılmış.bunlar ikiz diye 22 hafta iyidir demişti dr.senin kaçıncı haftan oluyorKızlar bişey daha soracam bugün fakülteye gittim ayrıntılı randevusu nü almak için 28 nisan a verdi randevuyu çok geç olmuyor mu siz kaçıncı haftada girdiniz ayrintiliya
Kızımda ki dr kaza geçirdi ben hamile kalır kalmaz izine ayrıldı hiç görüşemedik bu yeni doğum yapan arkadaşımın dr.adı sanı olan bayaa pahalı bir hekim hemde ama gel gör ki duyarsız işte.şimdi kendi dr geri döndü bende onunla devam edeceğim allah kısmet ederse.korkmaktan hiç yüzüm gülmedi kiCiddi olamazsin ya:) nasil dayandin canim o doktora sen? Ikize boyle diyorsa ucuz dorduze ne der acaba. Cok ilgincmis:/
Bebeğin hareketleri olabilir fakat pat diye ses olurmu bilmiyorum veya birşey düsüyormus gibi ama panik yapma bebegin hareketlerini daha net hissediyorsundurKızlar bişey soracam benim sol tarafimda sanki icimde bisey birden düşüyor gibi pat diye hareket etti iki kez bunun ne olduğunu bilen yada yaşayan var mi
.hafta bitmiş oluyorBen 22.haftadaydım tatlım.kızımda 24+4 te yapılmış.bunlar ikiz diye 22 hafta iyidir demişti dr.senin kaçıncı haftan oluyor
Ses olmuyorBebeğin hareketleri olabilir fakat pat diye ses olurmu bilmiyorum veya birşey düsüyormus gibi ama panik yapma bebegin hareketlerini daha net hissediyorsundur
Canim ben doktorumdan memnunum Ma dogum cok pahali cukurambar koru da..o yuzden bu hafya etlik lokman hekim de elif terzi var cok.duydum adini ona randevum.var.bakalim nasipse.orda dogum.düşünüyorum.arkadasim da.ona.gidiyo.cok memnun..tabi ilk basta hastanenin yeni dogan.ünitesi.kuvoz vs.bilgilerini alcam..bakalim .sen nereye gidiyorsun kontrollerineKızlar Ankara'da riskli gebelik Uzmanı doktoru tavsiyeniz var mı? Ayrıca ikiz gebelikler malum erken Doğumla sonuçlanıyor hangi hastaneyi tercih edeceksiniz Doğum için?
Baskent ünv de iki tane doktor var biri sertaç biride yeni doçent oldu adını bilmiyorum ama prof. Hulusi bey onları öneriyor. Gelinimiz de oraya gidiyor. Gem acil bir durumda devlet hastanesine gic ihtiyaç duymuyorsun başkent ünv acile gitmen yeterli. Doktorunu ariyorsun para ödemeyi bırak neredeyse kimlik sormuyorlar. Mükemmel bir ilgi varmışKızlar Ankara'da riskli gebelik Uzmanı doktoru tavsiyeniz var mı? Ayrıca ikiz gebelikler malum erken Doğumla sonuçlanıyor hangi hastaneyi tercih edeceksiniz Doğum için?
Acil bi durumda heo zubeydeye gidiyorum ben ama.hic memnun degilim ordan yaa.baskent hastanesine gideyim bende oyle durumda olmadi.Baskent ünv de iki tane doktor var biri sertaç biride yeni doçent oldu adını bilmiyorum ama prof. Hulusi bey onları öneriyor. Gelinimiz de oraya gidiyor. Gem acil bir durumda devlet hastanesine gic ihtiyaç duymuyorsun başkent ünv acile gitmen yeterli. Doktorunu ariyorsun para ödemeyi bırak neredeyse kimlik sormuyorlar. Mükemmel bir ilgi varmış
Canım lokman hekimde bizzat çalıştım ve kesinlikle sana oranın yeni doğanını tavsiye etmem. Çalışanlar çok tecrübesiz daha yeni mezun kişiler çalışıyor genelde. Az kisiye çok is yaptırma politikasindalar. Elif terzi doktor olarak çok iyi ama riskli gebeliklerde yeterli olabileceğini sanmıyorum.Canim ben doktorumdan memnunum Ma dogum cok pahali cukurambar koru da..o yuzden bu hafya etlik lokman hekim de elif terzi var cok.duydum adini ona randevum.var.bakalim nasipse.orda dogum.düşünüyorum.arkadasim da.ona.gidiyo.cok memnun..tabi ilk basta hastanenin yeni dogan.ünitesi.kuvoz vs.bilgilerini alcam..bakalim .sen nereye gidiyorsun kontrollerine
Him oyle miiii ayy napcam yaa bilemedim simdi.tercihim ilk bayan doktor.olmasi.canim.yaaa.baska var.mi bildigin hastane veya doktor.ben de ankara yi pek bilmiyorum burali degilim.o yuzden hep arayis.icindeyim yaaaCanım lokman hekimde bizzat çalıştım ve kesinlikle sana oranın yeni doğanını tavsiye etmem. Çalışanlar çok tecrübesiz daha yeni mezun kişiler çalışıyor genelde. Az kisiye çok is yaptırma politikasindalar. Elif terzi doktor olarak çok iyi ama riskli gebeliklerde yeterli olabileceğini sanmıyorum.
Ben genelde kadin doğumda en iyi doktorlarin erkeklerden çıktığını düşünüyorum.Hastane ve kuvez olarakta tabiki baskent ünv hastanesi diyebilirim. Ama illaki bayan.istersen de lütfen.önceliğin hastanenin tecrübesi olsun. Lokman hekim kesinlikle tercihlerin arasinda olmamali. Eğer bir bayan önerisi olursa yazarim burdan sanaHim oyle miiii ayy napcam yaa bilemedim simdi.tercihim ilk bayan doktor.olmasi.canim.yaaa.baska var.mi bildigin hastane veya doktor.ben de ankara yi pek bilmiyorum burali degilim.o yuzden hep arayis.icindeyim yaaa
Tamam canim.tesekkurler..baskent de aklimda olsun..oraya randevu tlf ile mi alıyoruz dedigin.doktorlaraBen genelde kadin doğumda en iyi doktorlarin erkeklerden çıktığını düşünüyorum.Hastane ve kuvez olarakta tabiki baskent ünv hastanesi diyebilirim. Ama illaki bayan.istersen de lütfen.önceliğin hastanenin tecrübesi olsun. Lokman hekim kesinlikle tercihlerin arasinda olmamali. Eğer bir bayan önerisi olursa yazarim burdan sana
Baskent de mauyene ucretleri nasil canim pekiBen genelde kadin doğumda en iyi doktorlarin erkeklerden çıktığını düşünüyorum.Hastane ve kuvez olarakta tabiki baskent ünv hastanesi diyebilirim. Ama illaki bayan.istersen de lütfen.önceliğin hastanenin tecrübesi olsun. Lokman hekim kesinlikle tercihlerin arasinda olmamali. Eğer bir bayan önerisi olursa yazarim burdan sana
Telefonla randevu alınabiliyor ve sanirim 104 lira muayene ucreti.Baskent de mauyene ucretleri nasil canim peki
ben 21. haftada girdim. Galiba ideali o sıralar. bir arayıp sor istersen sanki biraz geç vermişler haklısın.Kızlar bişey daha soracam bugün fakülteye gittim ayrıntılı randevusu nü almak için 28 nisan a verdi randevuyu çok geç olmuyor mu siz kaçıncı haftada girdiniz ayrintiliya
ben hıçkırık duymuyorum hiç. ama sanki cep telefonu yutmuşum gibi titreşim oluyor hep aynı yerde o da nesiBenim de biri kasigimda biri karnimin solunda hickiriyor:) bayiliyorum hickirmalarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?