2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım merhaba ben de güven hastanesini düşünüyorum açıkçası ama orada kime gideceğimi bilemiyorum. senin Güvende bildiğin riskli doğum uzmanı var mı? ya da tavsiye edebileceğin?

başkentin tüp bebek bölümü çok yoğun bu dediğin doktorlar da tüp bebek doktorları kadar yoğun mu acaba biliyor musun canım?

aslında ben güven hastanesini düşünüyorum açıkçası ama orada kime gideceğimi bilemiyorum. senin Güvende bildiğin riskli doğum uzmanı var mı? ya da tavsiye edebileceğin? Güven'in yeni doğan yoğun bakımını çok iyi diyorlar.

Orda çalışan arkadaşlarım vardı bir sorayım hala oradalarsa. Baskente gelince tüp bebek bölümü gibi değil kesinlikle. Tüp bebekte beş saat beklediğimi bilirim

Orda çalışan arkadaşlarım vardı bir sorayım hala oradalarsa. Baskente gelince tüp bebek bölümü gibi değil kesinlikle. Tüp bebekte beş saat beklediğimi bilirim
çok teşekkür ederim canım sorarsan çok sevinirim. hala bulamadım kendime bir doktor. Ben Güven'i düşünüyorum daha çok. Orda gerçekten iyi bir riskli doğum uzmanı varsa içim rahat rahat oraya gidebilirim.

Bende ayarlayamadim cnm ya.gitigim doktor cok iyi ama.cukurambar koru da dogum 5000 uzeri.bana fazla geliyo.o yizden dogum icin nerde olcak karar veremedim.guven nasil acaba.haftaya etlik lokman hekimde elif terzi var ona gidicem.cok iyi imis.ama hastane nasil bilmiyorum.dogum nasil yenidogan filn.iyi degil demisti burdan biri.ah ahh cok kararsizim bende.sen kac haftaliksin

Kızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen

Canım çok çok geçmiş olsun ya, inanamadım. Hemen atlatırsın inşallah. Doğumdan sonra hastanede kalmadın mı hiç, kontrol etmediler mi? Özelde mi yaptın doğumunu? Bir de ne şekilde oldu ağrıların ameliyat yerinde mi?

Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatıp sağlıkla bebeklerinizi büyütürsünüz.

Canım malesef arkadaş artık orada çalışmıyormuş bir doktor önerisinde de bulunmadı. Üzgünüm

Çok çok geçmiş olsun canımm, Allahım seni bebişlerine bağışlamış. Bebişlerin de sende daha iyisinizdir umarım

Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
Prematüreleri koy ben sleepynin 1 nosunu aldım 0-3 kg kadar içinde 70 vardı bütün paketi istediler. 3 saatte bir değiştiriyorlar . Bir haftada 5 gün de 2 pkt bitti. Birde ıslak havlu 2 paket istiyorlar.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasin. Güle güle büyütün bebislerinizi.

Bralhill çok geçmiş olsun canım, Rabbim yavrularina ömür bereketi versin.kan ilacı vitamin ve doğal olarak pekmez falanda yemeye çalış. Benimde kanım çok düşük dr. Dogumdan 1 gün önce yatis yapar 3 ünite kan veririz sana diyor. Rabbim sağlık versin hepimize inşaallah, en kısa sürede toparlanirsin inşaallah

Gecmis olsun acil şifalar diliyorum size biran önce toparlar siniz inşallah.

Kizlar yaa benim afedersiniz arka tarafimda dışa dogru bi basinc varmis.gibi oluyo.sanki buyuk.tuvaletim.varmis gibi.bir aydir filan boyle oluyo.sizde de bu durum.oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…