- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.341
Doppler için perinatalogtan randevu alacaksın ya asistanına bir sordur bu haftada geliyorum ama içim rahat değil belki daha erken verir randevu24
.hafta bitmiş oluyor
Bende hem prematüre hemde yeni doğan aldım, ikisindende koymalısın bence ben öyle yapacağım,Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
canım merhaba ben de güven hastanesini düşünüyorum açıkçası ama orada kime gideceğimi bilemiyorum. senin Güvende bildiğin riskli doğum uzmanı var mı? ya da tavsiye edebileceğin?Canim ben doktorumdan memnunum Ma dogum cok pahali cukurambar koru da..o yuzden bu hafya etlik lokman hekim de elif terzi var cok.duydum adini ona randevum.var.bakalim nasipse.orda dogum.düşünüyorum.arkadasim da.ona.gidiyo.cok memnun..tabi ilk basta hastanenin yeni dogan.ünitesi.kuvoz vs.bilgilerini alcam..bakalim .sen nereye gidiyorsun kontrollerine
başkentin tüp bebek bölümü çok yoğun bu dediğin doktorlar da tüp bebek doktorları kadar yoğun mu acaba biliyor musun canım?Baskent ünv de iki tane doktor var biri sertaç biride yeni doçent oldu adını bilmiyorum ama prof. Hulusi bey onları öneriyor. Gelinimiz de oraya gidiyor. Gem acil bir durumda devlet hastanesine gic ihtiyaç duymuyorsun başkent ünv acile gitmen yeterli. Doktorunu ariyorsun para ödemeyi bırak neredeyse kimlik sormuyorlar. Mükemmel bir ilgi varmış
ben hıçkırık duymuyorum hiç. ama sanki cep telefonu yutmuşum gibi titreşim oluyor hep aynı yerde o da nesi
bildiğin cep telefonunu titreşime almışsın titriyor gibi gıdıklanıyorum bazenAniden boyle yerinde sallanir gibi mi oluyorsun? Ben deprem falan sanmistim kac kez esimin koluna yapistimneler neler yapıyorlar minnoslar icerde
çok teşekkür ederim canım sorarsan çok sevinirim. hala bulamadım kendime bir doktor. Ben Güven'i düşünüyorum daha çok. Orda gerçekten iyi bir riskli doğum uzmanı varsa içim rahat rahat oraya gidebilirim.Orda çalışan arkadaşlarım vardı bir sorayım hala oradalarsa. Baskente gelince tüp bebek bölümü gibi değil kesinlikle. Tüp bebekte beş saat beklediğimi bilirim
Bende ayarlayamadim cnm ya.gitigim doktor cok iyi ama.cukurambar koru da dogum 5000 uzeri.bana fazla geliyo.o yizden dogum icin nerde olcak karar veremedim.guven nasil acaba.haftaya etlik lokman hekimde elif terzi var ona gidicem.cok iyi imis.ama hastane nasil bilmiyorum.dogum nasil yenidogan filn.iyi degil demisti burdan biri.ah ahh cok kararsizim bende.sen kac haftaliksinçok teşekkür ederim canım sorarsan çok sevinirim. hala bulamadım kendime bir doktor. Ben Güven'i düşünüyorum daha çok. Orda gerçekten iyi bir riskli doğum uzmanı varsa içim rahat rahat oraya gidebilirim.
Canım çok çok geçmiş olsun ya, inanamadım. Hemen atlatırsın inşallah. Doğumdan sonra hastanede kalmadın mı hiç, kontrol etmediler mi? Özelde mi yaptın doğumunu? Bir de ne şekilde oldu ağrıların ameliyat yerinde mi?Kızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatıp sağlıkla bebeklerinizi büyütürsünüz.Kızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
Canım malesef arkadaş artık orada çalışmıyormuş bir doktor önerisinde de bulunmadı. Üzgünümçok teşekkür ederim canım sorarsan çok sevinirim. hala bulamadım kendime bir doktor. Ben Güven'i düşünüyorum daha çok. Orda gerçekten iyi bir riskli doğum uzmanı varsa içim rahat rahat oraya gidebilirim.
Çok çok geçmiş olsun canımm, Allahım seni bebişlerine bağışlamış. Bebişlerin de sende daha iyisinizdir umarımKızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
Prematüreleri koy ben sleepynin 1 nosunu aldım 0-3 kg kadar içinde 70 vardı bütün paketi istediler. 3 saatte bir değiştiriyorlar . Bir haftada 5 gün de 2 pkt bitti. Birde ıslak havlu 2 paket istiyorlar.Kizlar ben.premature bez de aldim da hastane cantama.onlari.mi.koysam.yoksa.normal 1 beden olan mi koysam.yoksa.ikisindende mi koysam.bi de kac tane koymak.lazim
Kızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
Tamam cnm tesekkur ederimPrematüreleri koy ben sleepynin 1 nosunu aldım 0-3 kg kadar içinde 70 vardı bütün paketi istediler. 3 saatte bir değiştiriyorlar . Bir haftada 5 gün de 2 pkt bitti. Birde ıslak havlu 2 paket istiyorlar.
Gecmis olsun acil şifalar diliyorum size biran önce toparlar siniz inşallah.Kızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?