2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Doppler için perinatalogtan randevu alacaksın ya asistanına bir sordur bu haftada geliyorum ama içim rahat değil belki daha erken verir randevu
Bugün aradım sordum geç oluyor diye kadın da eğer aldırmayın düşünüyorsanız problem olursa başka yerde batırın bizde sıra yok dedi.bende hayır öyle bişey düşünmüyorum dedim o zaman 25.haftadan sonra da bakılabilir doğumdan sonra erken mudahale için yaptirmis oluyorsunuz dedi.

Kizlar yaa benim afedersiniz arka tarafimda dışa dogru bi basinc varmis.gibi oluyo.sanki buyuk.tuvaletim.varmis gibi.bir aydir filan boyle oluyo.sizde de bu durum.oluyo mu
Kabızlık ya da gaz sorunun varsa ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle canım.

Kızlar selam. Ben normal işimden gebelik iznime ayrıldım 30'da. Ama hamileliğim boyunca o işimin yanında bir de evde özel İngilizce ders vermek zorunda kaldım maddi sıkıntılar yüzünden, iki iş yaptım hep. Şu an yine aynı sıkıntılar yüzünden özel derse devam etmek zorundayım ama öğrenciler evime gelmesine rağmen çok yorulduğumu hissediyorum dayanamıyorum Acaba bi zararı oluyor mudur? Oturduğum yerden anlatıyorum ama artık çok ilerledi haftam. Eşim bırak diyor ama bırakınca dersleri çok fena eksilere düşüyoruz. Ne zor şeymiş ((

Kaldım canım kaldım sürekli takip ettiler karnım şişti agrılarım karnımda oldu daha cok özellikle sol tarafımda zaten kanama orada toplanmış. Kaldırmaya yürütmeye çalıştılar bikaç defa kalkamadım bayıldım. Tansiyonum ve kan degerlerim düştü sürekli öyle olunca sabah erken ameliyata alındım. Özel hastanede

Kolay degil canim gercekten. Maalesef ülkemizde yasamak maddi anlamda fazlasiyla zor olmaya basladi. Allah yardim eder bebeklerin rizki gelir elbet diye düşünüyorum. Bence zorlanmaya basladiysan, ki cok normal su an surekli oturup ders anlatman, birak derim ben. Erken dogum yapmaman daha önemli. Bebekler ne kadar kalirsa seninle o kadar iyi. Artik uzanip dinlenme zamanlarin çünkü. Ben azicik ayakta kalsam, dis fircalamak, veya kremlenmek vs aninda baski hissediyorum asagida. Belim agriyor. Yatinca geciyor. Artik azami dikkat lazim gercekten bu haftalarda. 36 yi bir görsek..

Canımm tekrar çok geçmiş olsun, Allah bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah, bebeklerinle sana sağlık versin.

Doğru diyorsun canım Doktor da aynısını diyor 36'yı görsek rahatız diyor da çok acayip hissediyorum. Hem doğuma daha çok varmış gibi, hem de çok az kalmış gibi nasıl olcak bilmiyorum.
Dersleri de bu hafta da vereyim haftaya bırakacağım artık dediğin gibi sanırım gerçekten dayanamıyorum artık. Bir de aksi gibi hep oturma pozisyonundayım, uzanmaya çalıştığım anda midem ağzıma geliyor, geceleri de dahil. Toplasan bütün gün 4 saat anca uzanabiliyorumdur

Hadi ya senin reflun ileri dereceydi sanirim. Cok zor ya.. Benim de kemiklerim birbirne giriyor gibi oluyor. Bir de aniden ense kokumdan asagisina kramp girer gibi olmaya basladi kac gündür anlamadim nedir :/ tutulur gibi oluyor anlik. Cok acili ama. Ay zor valla bunaldim yarin hava almak icin cikicam kisa mesafe artik nefes alamiyorum sanki.

Kolay gelsin canim. Zamanin kaldikca dinlenmeye calis. Ben de izne ayrilma konusunu arastiriyordum. Acaba 30 bitince mi 30 a girince mi ayriliyoruz izne

Çeviri filan gelmiyor mu canim? Ayaklarını uzattığın yerden makale çevirisi filan yapabilirsin aslında 1000 karakteri 20 tl ye filan yapıyorlar. Bir makale 300 civarı tutuyor.

Haftası benden ileri arkadaşlar bebekler kasıklarımda acayip hareket ediyorlar özellikle sağdaki ve hafif bir sızı var normal mi acil cevap lutfen

Haftası benden ileri arkadaşlar bebekler kasıklarımda acayip hareket ediyorlar özellikle sağdaki ve hafif bir sızı var normal mi acil cevap lutfen

Ben de 31. Haftadayim ve özellikle bugun ikiside kasigimda asiri hareket ettiler. Her gun farkli sekilde farkli hareketler oluyor Normal gibi geldi bana. Artik buyudukleri ici hareketleri aci verebilir sanirim :/

Kanama veya su filan yoksa normal canim. Benimkiler de tepikliyor oraları çıkışa doğru özellikle. Hatta ayağa kalkınca basınç arttı acıyor kasiklarim. Adımlar zor iki tane olunca mecbur bu tür zorlukları çekeceğiz. Allah saglik versin hepimize de varsın tepiklesinler :)

Bakıyorum da yaşadıklarımız birbirine çok benziyor.Bebişlerimizin hareketleri,hareketlerini hissetme şekillerimiz,ağrılarımiz, mide yanmalarımiz zorlanmalarimiz kaygilaramızda hep birbirininin aynı Allah hepimizin yardımcısı olsun zamanı geldiğinde en güzel şekilde sevindirsin inşallah hepimizi.

Bizim haftalarımız aynı ve aynı hareketlilik gerilme bendede var bir kaç gündür rahimde hissediyorum vuruslarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…