- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.381
Canım acısın tepiklesinler hiç sorun değilde o korku yok mu. Aynen canım özellikle yururken adımlar çok zor ve dışarıdan hissediyorum nasıl ittiriyor kafasımı ayağımı bilmiyorum sağlıkla 36 yı geçelim inşallah hepimizKanama veya su filan yoksa normal canim. Benimkiler de tepikliyor oraları çıkışa doğru özellikle. Hatta ayağa kalkınca basınç arttı acıyor kasiklarim. Adımlar zoriki tane olunca mecbur bu tür zorlukları çekeceğiz. Allah saglik versin hepimize de varsın tepiklesinler :)
Canım sen çukurambar koru'da kime gidiyorsun? Riskli Doğum uzmanımı gittiğin doktor? Benim birçok arkadaşım güven'de Doğum yaptı hepsi de memnun kaldı ama hepsinin gebelikleri normaldi riskli bir durum yoktu ancak erken Doğum için bebek yoğun bakım var orda onun için çoğu özellikle orayı tercih etti bir de şöyle bir durum ver benim çalıştığım kurum İle Güven'in anlaşması var onun için hiç para ödemiyoruz yoksa gerçekten pahalı bir hastane üstelik SSK ile anlaşması da Yok.Bende ayarlayamadim cnm ya.gitigim doktor cok iyi ama.cukurambar koru da dogum 5000 uzeri.bana fazla geliyo.o yizden dogum icin nerde olcak karar veremedim.guven nasil acaba.haftaya etlik lokman hekimde elif terzi var ona gidicem.cok iyi imis.ama hastane nasil bilmiyorum.dogum nasil yenidogan filn.iyi degil demisti burdan biri.ah ahh cok kararsizim bende.sen kac haftaliksin
Canım çok çok çok sağol sorduğun için ilgilenmem yeter. Ne yapalım araştıracağız artık. Sen hangi hastanede Doğum yapacaksın? Doktorun kim?Canım malesef arkadaş artık orada çalışmıyormuş bir doktor önerisinde de bulunmadı. Üzgünüm
Amin cnm.yazarim insallah karar verince sana dACanım sen çukurambar koru'da kime gidiyorsun? Riskli Doğum uzmanımı gittiğin doktor? Benim birçok arkadaşım güven'de Doğum yaptı hepsi de memnun kaldı ama hepsinin gebelikleri normaldi riskli bir durum yoktu ancak erken Doğum için bebek yoğun bakım var orda onun için çoğu özellikle orayı tercih etti bir de şöyle bir durum ver benim çalıştığım kurum İle Güven'in anlaşması var onun için hiç para ödemiyoruz yoksa gerçekten pahalı bir hastane üstelik SSK ile anlaşması da Yok.
Benim daha çok Yen'i 5+4 deyim şuan :) ama birçok problemim var kan pıhtılaşması var bende, miyom var rahimde 2 tane onlarda alınsın istiyorum onun için özellikle riskli gebelik UZMANI ve iyi bir cerrah arıyorum.
Koru 5000 tl çok iyi benim arkadaşım TOBB'da normal Doğuma 5000 tl verdi. Bu ara TOBB da Doğumda çok tercih ediliyor bir araştır istersen.
Bir arkadaş etlik lokmsn hekim için pek iyi konuşmadı ama evet onun için içine sinen bi yer olsun. Araştırmaya devam et karar verince de bana da söyler mldin?
Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah
Hadi yasenin reflun ileri dereceydi sanirim. Cok zor ya.. Benim de kemiklerim birbirne giriyor gibi oluyor. Bir de aniden ense kokumdan asagisina kramp girer gibi olmaya basladi kac gündür anlamadim nedir :/ tutulur gibi oluyor anlik. Cok acili ama. Ay zor valla bunaldim yarin hava almak icin cikicam kisa mesafe artik nefes alamiyorum sanki.
Çok teşekkürler canım hepimize kolay gelsin inşallah herkesin sorunları var benzer. Ben 30'a girdiğimde aldım, bitmesini beklemene gerek yok.Kolay gelsin canim. Zamanin kaldikca dinlenmeye calis. Ben de izne ayrilma konusunu arastiriyordum. Acaba 30 bitince mi 30 a girince mi ayriliyoruz izne
Çeviri geliyor canım aslında ama 1000 karaktere 20 veren yok malesefÇeviri filan gelmiyor mu canim? Ayaklarını uzattığın yerden makale çevirisi filan yapabilirsin aslında 1000 karakteri 20 tl ye filan yapıyorlar. Bir makale 300 civarı tutuyor.
Bu akşam sol karnıma ağrı saplandı doktora mesaj attım nst istedi, gittim azıcık sancı çıkmış sanırım ama doktor eve yolladı yat dinlen bol bol su iç dedi. Yatamıyorum midem yüzünden, bebeklerim iyi bile dayandı benim sorunlu vücudumda, psikolojim iyice saçmalıyor artık
Geçmiş olsun. Bebeklerinizde hayırlı olsun. Allah sağlıklı omurler versinKızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
Amin bebekleriyle hayirli ömürler nasip rabbim insallahGeçmiş olsun. Bebeklerinizde hayırlı olsun. Allah sağlıklı omurler versin
çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum,Kızlar ben 28 subatta doğum yaptım ve sezeryandan sonra hiç iyi olamadım agrılarım giderek arttı megersem iç kanama geçiriyormuşum ertesi gün tekrar ameliyata alındım 5ünite kan verildi ölümden döndüm resmen 5gün hastanede yattım bebeklerim de 10 gün küvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş çünkü. Şimdi evdeyiz ama hala toparlanamadım cok halsizim ikiz doğumlarda böyle olabiliyormuş bazen
canım benimde 2 gündür var, çok tuhaf hissediyorum, artık tekmeleri alttan geliyorKizlar yaa benim afedersiniz arka tarafimda dışa dogru bi basinc varmis.gibi oluyo.sanki buyuk.tuvaletim.varmis gibi.bir aydir filan boyle oluyo.sizde de bu durum.oluyo mu
Çok geçmiş olsun canım en azından 14. Haftaya kadar gerçekten çok dikkatli olmalısın, tabikii herşey olacağına varır ama sonradan keşke daha fazla dikkat etseydim diye pişmanlık yaşamaktansa elinden geldiğince dinlenmeye çalış. Progestan iğne vermedi mi? Düşük tehlikesi için çok kullanılan bir iğne ilaca göre falan daha etkili. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırsınKızlar günaydın, ben pazartesi gününden beri kanama sorunu yaşıyorum. Proluton muydu bir iğne yaptılar ve progestan verdiler dün yine kırmızı kanamam oldu yine doktora gittim ve bebeklerin kalp atışı normal görünüyor ama sağ tarafımda iki kesenin arasında 3 cm'lik bir kanama alanı var. Doktorum çok fazla ayakta kalmadan yorulmadan çalışabileceğimi düşüğün ilacı olmadığını mümkün oldukça dikkat edeceğimizi söyledi. Bir yandan Allah ne yazdıysa o olur deyip kendi halime bırakıyorum ama kan görünce de çok korkup lütfen birşey olmasın diye dualar ediyorum. 20. haftaya kadar riskli olduğunu ve mümkün oldukça dikkat etmemi söylediler çok korkuyorum.
Canım geçmiş olsun, kesinlikle dinlen, rapor alabiliyorsan al. Ve progestan 200 mg ben gebeliğimin başından geçen aya kadar günde 2 kez vajinal kullandım. Doktorum düşüğü engellemede en etkili yöntem olduğuna inanıyordu, lekelenmelerimi o sayede atlattım çok şükür. Doktoruna danışarak kanaman da varsa kullanımını sormanı öneririm.Kızlar günaydın, ben pazartesi gününden beri kanama sorunu yaşıyorum. Proluton muydu bir iğne yaptılar ve progestan verdiler dün yine kırmızı kanamam oldu yine doktora gittim ve bebeklerin kalp atışı normal görünüyor ama sağ tarafımda iki kesenin arasında 3 cm'lik bir kanama alanı var. Doktorum çok fazla ayakta kalmadan yorulmadan çalışabileceğimi düşüğün ilacı olmadığını mümkün oldukça dikkat edeceğimizi söyledi. Bir yandan Allah ne yazdıysa o olur deyip kendi halime bırakıyorum ama kan görünce de çok korkup lütfen birşey olmasın diye dualar ediyorum. 20. haftaya kadar riskli olduğunu ve mümkün oldukça dikkat etmemi söylediler çok korkuyorum.
Sağol canım benim sadece Pazartesi proluton iğne yaptılar önümüzdeki pazartesi bir tane daha olucam iğne onun dışında progestan kapsül verdiler onuda sabah 1 tane gece de 1 tane yutup 2. yi fitil gibi kullanabilirsin dedi. Bakalım rabbimden hayırlısı ne yazdıysa onu yaşayacağız.Çok geçmiş olsun canım en azından 14. Haftaya kadar gerçekten çok dikkatli olmalısın, tabikii herşey olacağına varır ama sonradan keşke daha fazla dikkat etseydim diye pişmanlık yaşamaktansa elinden geldiğince dinlenmeye çalış. Progestan iğne vermedi mi? Düşük tehlikesi için çok kullanılan bir iğne ilaca göre falan daha etkili. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın
Sağol canım progestanı bana da verdi günde 3 defa sabah 1 tane gece 2 tane yut veya birini yut diğerini fitil gibi kullan dedi. Muhasebeciyim ve yıl kapanışları için en yoğun olduğumuz dönem izin kullanmam mümkün değil eşim sağ olsun arabayla bırakıp alıyor evde de iş yapmadan yatıyorum sadece yemek vs. Bakalım inşallah tutunurlar zaten olmazsa bir daha hamilelik düşünmem herhalde çok zormuş. 2. çocuk hevesimiz vardı ama Allahtan hayırlısı artık.Canım geçmiş olsun, kesinlikle dinlen, rapor alabiliyorsan al. Ve progestan 200 mg ben gebeliğimin başından geçen aya kadar günde 2 kez vajinal kullandım. Doktorum düşüğü engellemede en etkili yöntem olduğuna inanıyordu, lekelenmelerimi o sayede atlattım çok şükür. Doktoruna danışarak kanaman da varsa kullanımını sormanı öneririm.
Valla canım ben gebeliğimin başından 14-15. Haftaya kadar her gün progestan iğne oldum. Evet çok ağrılı oluyor, delik deşik hatta mosmor oluyorsun, bezelerden iğne yapacak yer bulamıyorlar bir zaman sonra ama sana tutunmalarını sağlıyor. Benim hiç kanamam olmadığı halde doktorum çok garantici olduğu için kullandırdı 15 ten sonra dayanamıyorum artık ben fitil devam etsem ne olur dedim de öyle kestik, ilaca ve fiyile göre daha etkili olduğunu söylemişti ama hepsinin tekniği tedavi şekli farklı tabi.Sağol canım benim sadece Pazartesi proluton iğne yaptılar önümüzdeki pazartesi bir tane daha olucam iğne onun dışında progestan kapsül verdiler onuda sabah 1 tane gece de 1 tane yutup 2. yi fitil gibi kullanabilirsin dedi. Bakalım rabbimden hayırlısı ne yazdıysa onu yaşayacağız.
Canım çıkabiliyorsan ne mutlu sana, çık ama çok dikkat et. Ben her gün kan ve demir iğneleri için çıkmak zorundayım ama geri dönüşte 5 kat merdiven çıkmak öldürüyorEvet bu arada reflüm mahvetti beni, gastrit vardı bir de çünkü.
Senin sırt ve bel bölgen zorlanıyor sanırsam ondan diye düşünüyorum o ağrılar. Hep yatıyor pozisyonda mısın evde?
30'u geçen kızlar, hep yatıyor musunuz ne durumdasınız?
İnşallah tekrarlamaz ama eğer bir daha olursa bende iğne isterim o zaman. Gerçi cumartesi kalp atışını dinlemek için gidicez unutmazsam sorarım. Gitmeden aklımda bir sürü soru oluyor ultrasonda görünce hepsi aklımdan uçup gidiyor :)Valla canım ben gebeliğimin başından 14-15. Haftaya kadar her gün progestan iğne oldum. Evet çok ağrılı oluyor, delik deşik hatta mosmor oluyorsun, bezelerden iğne yapacak yer bulamıyorlar bir zaman sonra ama sana tutunmalarını sağlıyor. Benim hiç kanamam olmadığı halde doktorum çok garantici olduğu için kullandırdı 15 ten sonra dayanamıyorum artık ben fitil devam etsem ne olur dedim de öyle kestik, ilaca ve fiyile göre daha etkili olduğunu söylemişti ama hepsinin tekniği tedavi şekli farklı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?