2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sorular aklına gelince yaz bence, bende ilk zaman aa şunu sormayı unuttum bunu dormayı unuttum diyordum çözümü yazmakta buldum. İnşallah tekrar kanaman olmaz da gerek kalmaz.

Allah yardımcınız olsun canım. arada ayağa kalk, bir iki hareket et. sen hamilesin kimse bişey demez.

göbeği çatlayan var mı ikiz anneleri? ben de bir kırmızı damar oluşmuş çatlayacak herhalde.

Olumlu düşün olur inşallah, Allah sana bağışlasın bebeklerini canım. Fitil gibi kullanmak hem yan etkilerini azaltıyor hem de daha etkili aklında olsun.

Canım tabi ki de yat sen. Benimki de yat hep dedi dün gece nst baktılar işte azıcık sancı çıkmış ama ikiz olduğu için olabilir dedi. Yat ve sürekli su iç diyor. İkisini de yapamıyorum. Allah'a emanetiz hepimiz.

göbeği çatlayan var mı ikiz anneleri? ben de bir kırmızı damar oluşmuş çatlayacak herhalde.
Ohoo hem de ne çatlama. Canavar gibi görünüyor göbeğim. Napim hiç umrumda değil. Baştan çok takıyordum ama sonra dedim bebeklerle ben sağlıklı olayım yeter. Baya mor mor derin derin çatlaklarım oldu benim karnımda.

Canim bende 15.haftamda yasadim ve hatta 5gun yattim bende kabızlık problemi vardi ve ayrica cok ayakta kaldigim icin bebegimin birinin esi rahim duvarindan 1cm disari cikmis progestan hap+proluton igne kullaniyodum igneyi 4tane verdi ve 4gun arayla yaptirmami istedi suan cok şükür sorunum yok yinede korkuyorum tabi artık yarım gün çalışıyorum ve surekli oturuyorum sadece yarim saat ataktayim bence sende dikkat et bide doktor arastirmani tavsiyw ederim kanama devam etseydi dikis atacakti cunku rahime önemli yani

Kizlar gogus ucu kremi kullanmaya ne zaman baslanmali? 34. Hafta falan gibi mi acaba. Bir de gogusu uyarmak iyi degil deniyor ya dogum baslatirmis falan. Bilemedim :/

Kizlar gogus ucu kremi kullanmaya ne zaman baslanmali? 34. Hafta falan gibi mi acaba. Bir de gogusu uyarmak iyi degil deniyor ya dogum baslatirmis falan. Bilemedim :/
Ben doğumdan önce kullanmam gerektiğini bile bilmiyordum O_O Doğumdan sonra emzirirken sürerim diyordum. Bu arada evet göğüs uyarılması rahim kasılmasına yol açıp doğumu başlatabiliyormuş.

30'u geçen kızlar, hep yatıyor musunuz ne durumdasınız?
Bende yatıyorum canım 28 haftamız doldurduğum günden bu yana sanci çıkınca ayaklarını kaldırıp yatacaksın dedi drum.10 gün önce gittim rahim açılmış dedi yatmaya devam yarın kontrol var bakalım ne diyecek ciğer geliştirici tekrar yapacak yatmaya devam ayaklar yukarı der mutlaka,yata yata büyüyecek ler inşallah

Benim pazartesi baktıklarında rahim ağzı kapalı ve uzunluğu da gayet iyi dedi. İkiz gebelik olduğu için ve ben 1,5 sene önce tüp mide ameliyatıyla kilo verdiğimden beslenme uzmanı kontrolündeydim hareketli olmak için çok yürüyordum sanırım kanamaya sebep oldu. Doktor olarak da şansıma hamilelik öncesi hazırlanma aşamasında Arda Lembet'e gitmiştim. O yüzden doktordan yana gönlüm rahat.

Allahım yardımcın olsun yatarak da olsa bebişler 36. haftayı geçirirler inşallah.

Allahım yardımcın olsun yatarak da olsa bebişler 36. haftayı geçirirler inşallah.
Amin çok teşekkür ederim canım,çok sıkılsam da yatmaktan sağlıkla zamanında olsunlar razıyım.
Sanada acil şifalar versin Rabbim inşallah geçer gider sıkıntıların , bu haftalarda kanama genelde olabiliyor bol bol dinlen mümkün olduğu kadar stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…