- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.421
Ne yapacağımızı şaşırdık zaten artık banada geç kaldın krem almasın diyolar birde uçlarıyla oynada uçları çıksın yoksa emziremezsin diyolar şaşırmış durumdayımKizlar gogus ucu kremi kullanmaya ne zaman baslanmali? 34. Hafta falan gibi mi acaba. Bir de gogusu uyarmak iyi degil deniyor ya dogum baslatirmis falan. Bilemedim :/
Süt gelmeden bebek emmeden o kremler hiç işe yaramıyor kızlar ben Doğuma 1 hafta vardı kullandım kızım emdikçe yara oldu kanlar falan akto herşeyi aldım sürdüm yinede işe yaramadı 4 ay baya agrı çektim sezeryan agrısı bile hafif kalıyor .. göbekteki çatlak nasıl kişiden kişiye deişiyorsa göğüs ucuda aynı erkenden sürmeye hiç gerek YokKizlar gogus ucu kremi kullanmaya ne zaman baslanmali? 34. Hafta falan gibi mi acaba. Bir de gogusu uyarmak iyi degil deniyor ya dogum baslatirmis falan. Bilemedim :/
ben de kaşınma olmadı ama bir kırmızı çizgi varÇatlamadi ama bir kaç gündür inanılmaz kaşınıyor göbeğim sanırım çatlayacak krem bebe yağı falan sürüyorum dahada artıyor kasinmam
Merhaba cnm benimde 7+4 de şiddetli kanamam oldu 2 gün hastahanede yattım kanama alanım iki bebek arasında 3 cm den büyüktüKızlar günaydın, ben pazartesi gününden beri kanama sorunu yaşıyorum. Proluton muydu bir iğne yaptılar ve progestan verdiler dün yine kırmızı kanamam oldu yine doktora gittim ve bebeklerin kalp atışı normal görünüyor ama sağ tarafımda iki kesenin arasında 3 cm'lik bir kanama alanı var. Doktorum çok fazla ayakta kalmadan yorulmadan çalışabileceğimi düşüğün ilacı olmadığını mümkün oldukça dikkat edeceğimizi söyledi. Bir yandan Allah ne yazdıysa o olur deyip kendi halime bırakıyorum ama kan görünce de çok korkup lütfen birşey olmasın diye dualar ediyorum. 20. haftaya kadar riskli olduğunu ve mümkün oldukça dikkat etmemi söylediler çok korkuyorum.
Ben 31+6 olmama ragmen hala geliyorum ve cok zor oluyo butun gun masa basi calismama ragmen bel agrisi ve aksam asiri yorgunluk oluyo ama izinlerimi dogum sonrasina aktarabilmek icin. Kotu olursam cok birakicam dr. Henüz gitme vs. Demedi 33.haftada dahil yani 2 hafta daha iyi olursam gelmeyi dusunuyorum 21 martta kontrolum var bakalim ne diyecek30'u geçen kızlar, hep yatıyor musunuz ne durumdasınız?
Allah yardımcımız olsun, ben rapor istemedim evde yatamam daha çok yorulurum nasılsa masa başı çalışıyorum diye mesela dün gece progestanı fitil gibi kullandım sabah kahverengi lekem oldu şu ana kadar başka birşey olmadı inşallah böyle devam eder. Allah yardım etsin sanada inşallah şifa bulursun.Merhaba cnm benimde 7+4 de şiddetli kanamam oldu 2 gün hastahanede yattım kanama alanım iki bebek arasında 3 cm den büyüktü
Gexen hafta baya azalmıştı ama yine vardı sürekli kahve lekelerim oldu bu 3-4 gündür bşy gelmiyor yarın serklaj olcam bakalım kanama alanım ne alemde .. ben 1 hafta hep yattım wc banyo yemek için kalktım sonra 20 gün rapor verdi evdeydim ama günlük hayatıma döndüm 2 haftadırda işe gidiyorum masa başı olduğu için
29 da kanama olduSlm kızlar bende ikiz annesiyim 36 da doğum yaptım tam korkmayın bende çok korktum 39 da kaynanam fada kanalan oldu çok şükür hepsini atlattik şimdi beşinci aya giriyoruz bidiklarimla şükür darısı başınıza inş
Kahve lekeler normal cnm benim 3 hafta hergün sürekli geldi bu günlerde Yok belki yine gelir belli olmaz .. kendini yorma masa başı çok yormuyor zaten benimde öyle :) insanın kafası dağılıyor işe gidinceAllah yardımcımız olsun, ben rapor istemedim evde yatamam daha çok yorulurum nasılsa masa başı çalışıyorum diye mesela dün gece progestanı fitil gibi kullandım sabah kahverengi lekem oldu şu ana kadar başka birşey olmadı inşallah böyle devam eder. Allah yardım etsin sanada inşallah şifa bulursun.
Benim gecen hafta hafif çatlaklar olustu tam gobegin altinda.
Ohoo hem de ne çatlama. Canavar gibi görünüyor göbeğim. Napim hiç umrumda değil. Baştan çok takıyordum ama sonra dedim bebeklerle ben sağlıklı olayım yeter. Baya mor mor derin derin çatlaklarım oldu benim karnımda.
Bende daha kaşıntı ve çatlama yok karnımda öle devasa çıkmadı açıkçası gören tek gebelik sanıyordemek ki çatlaklar kaçınılmaznapalım bebişler iyi olsunlarda.
vay be.Bende daha kaşıntı ve çatlama yok karnımda öle devasa çıkmadı açıkçası gören tek gebelik sanıyor
İlk gebelik değil ama canım benim etkisi olabilir belki herkes iç karnın genişmiş diyor ama diyorum bende bi tuhaflık mı var acaba?7.ay gibi iyice gerilme olur herhalde kızımda yaşadıklarımı hep unutmuşum yahu.vay be.benim karnım bir önde görsen kaşıntı yok ama bir kırmızı çizgi oluştu çatlaması yakındır
dur bakalım bu ay neler olacakİlk gebelik değil ama canım benim etkisi olabilir belki herkes iç karnın genişmiş diyor ama diyorum bende bi tuhaflık mı var acaba?7.ay gibi iyice gerilme olur herhalde kızımda yaşadıklarımı hep unutmuşum yahu.
Mustela'nın yağını aldım onu sürüyorum banyodan sonraKarnınıza ne kullanıyorsunuz krem yağ hangisi etkili olur genede tedbiri almak Lazım
Stokke minileri çok beğeniyorum ben her odaya götürebileceğin kadar küçük ve kullanışlı ayrıca aparatları ile büyüyebiliyor zamanlaKizlarrrr besik ne alcaksinizzz cok kararsizimmm
Yerin geniş ise neden olmasın çok tatlı benceBunlardan 2 tane.alsam kullanisli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?