2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar gogus ucu kremi kullanmaya ne zaman baslanmali? 34. Hafta falan gibi mi acaba. Bir de gogusu uyarmak iyi degil deniyor ya dogum baslatirmis falan. Bilemedim :/
Ne yapacağımızı şaşırdık zaten artık banada geç kaldın krem almasın diyolar birde uçlarıyla oynada uçları çıksın yoksa emziremezsin diyolar şaşırmış durumdayım

Kizlar gogus ucu kremi kullanmaya ne zaman baslanmali? 34. Hafta falan gibi mi acaba. Bir de gogusu uyarmak iyi degil deniyor ya dogum baslatirmis falan. Bilemedim :/
Süt gelmeden bebek emmeden o kremler hiç işe yaramıyor kızlar ben Doğuma 1 hafta vardı kullandım kızım emdikçe yara oldu kanlar falan akto herşeyi aldım sürdüm yinede işe yaramadı 4 ay baya agrı çektim sezeryan agrısı bile hafif kalıyor .. göbekteki çatlak nasıl kişiden kişiye deişiyorsa göğüs ucuda aynı erkenden sürmeye hiç gerek Yok

Çatlamadi ama bir kaç gündür inanılmaz kaşınıyor göbeğim sanırım çatlayacak krem bebe yağı falan sürüyorum dahada artıyor kasinmam
ben de kaşınma olmadı ama bir kırmızı çizgi var daha 28. haftaya giriyorum üstelik. annemde hiç çatlama olmamış diye heveslenmiştim ama bakalım. tek derdimiz bu olsun değil mi?

Merhaba cnm benimde 7+4 de şiddetli kanamam oldu 2 gün hastahanede yattım kanama alanım iki bebek arasında 3 cm den büyüktü
Gexen hafta baya azalmıştı ama yine vardı sürekli kahve lekelerim oldu bu 3-4 gündür bşy gelmiyor yarın serklaj olcam bakalım kanama alanım ne alemde .. ben 1 hafta hep yattım wc banyo yemek için kalktım sonra 20 gün rapor verdi evdeydim ama günlük hayatıma döndüm 2 haftadırda işe gidiyorum masa başı olduğu için

30'u geçen kızlar, hep yatıyor musunuz ne durumdasınız?
Ben 31+6 olmama ragmen hala geliyorum ve cok zor oluyo butun gun masa basi calismama ragmen bel agrisi ve aksam asiri yorgunluk oluyo ama izinlerimi dogum sonrasina aktarabilmek icin. Kotu olursam cok birakicam dr. Henüz gitme vs. Demedi 33.haftada dahil yani 2 hafta daha iyi olursam gelmeyi dusunuyorum 21 martta kontrolum var bakalim ne diyecek

Allah yardımcımız olsun, ben rapor istemedim evde yatamam daha çok yorulurum nasılsa masa başı çalışıyorum diye mesela dün gece progestanı fitil gibi kullandım sabah kahverengi lekem oldu şu ana kadar başka birşey olmadı inşallah böyle devam eder. Allah yardım etsin sanada inşallah şifa bulursun.

Kahve lekeler normal cnm benim 3 hafta hergün sürekli geldi bu günlerde Yok belki yine gelir belli olmaz .. kendini yorma masa başı çok yormuyor zaten benimde öyle :) insanın kafası dağılıyor işe gidince

Benim gecen hafta hafif çatlaklar olustu tam gobegin altinda.

demek ki çatlaklar kaçınılmaz napalım bebişler iyi olsunlarda.

vay be. benim karnım bir önde görsen kaşıntı yok ama bir kırmızı çizgi oluştu çatlaması yakındır
İlk gebelik değil ama canım benim etkisi olabilir belki herkes iç karnın genişmiş diyor ama diyorum bende bi tuhaflık mı var acaba?7.ay gibi iyice gerilme olur herhalde kızımda yaşadıklarımı hep unutmuşum yahu.

dur bakalım bu ay neler olacak

Bunlardan 2 tane.alsam kullanisli olur mu ki

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-09-10-16-48-1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…