- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.441
Evet cnm yerim.var.da iste cok kararsızım.bunlar 4 yas a kadar kullanılıyormus ama biraz buyuyunce uyaninca.icinden kendi cikmasi rahat olsun da istiyorum.bunlardan cikamaz heraldeYerin geniş ise neden olmasın çok tatlı bence
Ben bunu düşünüyorum mesela
Him evet cok tatli duruyo.2 tane mi alcaksin canmBen bunu düşünüyorum mesela
Mustela o ney ilk defa duydum etkili oluyormu acabaMustela'nın yağını aldım onu sürüyorum banyodan sonra
Bakıyorum çizgi falan yok ama 2-3 günüdür tatlı bir kaşıntı var karnimda sık sık bebe yağı bio-oil birde parmers in kakao yagindan sürüyorum (günde 2 defa sık dediğim ) bu günlerde ama derisi biraz kuru gibi gobegimin ... bazen yolasim geliyorgöbeği çatlayan var mı ikiz anneleri? ben de bir kırmızı damar oluşmuş çatlayacak herhalde.
Şimdilik öyle düşünüyoruz ama allah bilir tabii benim eşim uzak yol kaptanı doğuma yetişir ise ben hallederim demişti eğer olmazsa ki Allah korusun kızımın park yatağında koyun koyuna yatarlarHim evet cok tatli duruyo.2 tane mi alcaksin canm
nerden alabiliriz? bayıldım ben buna. Türkiyede var mı?Ben bunu düşünüyorum mesela
Hayirlisi canimŞimdilik öyle düşünüyoruz ama allah bilir tabii benim eşim uzak yol kaptanı doğuma yetişir ise ben hallederim demişti eğer olmazsa ki Allah korusun kızımın park yatağında koyun koyuna yatarlar
ben de bio oil kullandım bitti şimdi mustela aldım tavsiye üzerine. bir de ben hergün kullanmıyordum hergün kullanmak gerek herhalde.Bakıyorum çizgi falan yok ama 2-3 günüdür tatlı bir kaşıntı var karnimda sık sık bebe yağı bio-oil birde parmers in kakao yagindan sürüyorum (günde 2 defa sık dediğim ) bu günlerde ama derisi biraz kuru gibi gobegimin ... bazen yolasim geliyor
çok beğendim jokerde varmış ama çok pahalı bir de iki bebiş için aparatlarıyla falan 5000 i bulur herhaldeBen bunu düşünüyorum mesela
bizim taşınma ihtimalimiz var bu kadar pahalısına yatırım yapamam şimdilik.Jokerde var canım.biraz pahalı ama uzun vadede kullanılan bir ürün olduğu için (11 yaş) alıp alıp değişmektense 2.elini bile bulsam temiz alacağım
Arkadaşım buldu temiz ikinci el şans bulursam ne ala bulamazsam zamanla alırım aparatları diyorum çok kullanışlı 5000 çok o kadar tutmaz yahu gidip konuşmadım jokere keza amabizim taşınma ihtimalimiz var bu kadar pahalısına yatırım yapamam şimdilik.
sana 2. el iki tane lazım ama :))
ikinci el iyi olur inşallah bulursun.Arkadaşım buldu temiz ikinci el şans bulursam ne ala bulamazsam zamanla alırım aparatları diyorum çok kullanışlı 5000 çok o kadar tutmaz yahu gidip konuşmadım jokere keza ama
Nasip bakalım daha vakit vardır inşallah bu tarz bir hazırlığım hiç yok çünkü.kızlar bişey soracağım endokrine gittim ben çıkan sonuç için büyük sıkıntı değil dedi.tokluk şekerini ölç eğer 140 üstü çıkmazsa hiç bişey vermeyeceğim dedi.bu parmaktan bakılan aletlerle ölçüm yapıyorum ama 3 öğünü ölçmek şart mı sabah kahvaltı ve daha sonra akşam yemeğinden sonra ölçsem olmaz mı siz nasıl yapıyorsunuz.acemisiyim bu işlerinikinci el iyi olur inşallah bulursun.
Gunde 3 kere olcum yapiyorlar canimNasip bakalım daha vakit vardır inşallah bu tarz bir hazırlığım hiç yok çünkü.kızlar bişey soracağım endokrine gittim ben çıkan sonuç için büyük sıkıntı değil dedi.tokluk şekerini ölç eğer 140 üstü çıkmazsa hiç bişey vermeyeceğim dedi.bu parmaktan bakılan aletlerle ölçüm yapıyorum ama 3 öğünü ölçmek şart mı sabah kahvaltı ve daha sonra akşam yemeğinden sonra ölçsem olmaz mı siz nasıl yapıyorsunuz.acemisiyim bu işlerin
Tokluk istiyor sadece 6 kere ölçüm demek o zaman 1.ve 2.saatleGunde 3 kere olcum yapiyorlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?