2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Zaten kan pıhtılaşması için her gün iğne oluyorum şimdi de bu sadece 1 hafta dedi bakalım diyet listeni biraz daha azaltalım dedi ebru şallı gibi gideceğim doğuma kızlar aç bi ilaç geziyorum
Ay kiyamam.Neyse sonu guzel olsun insallah ,her sey bebisler icin

Ikiz anneleri bebeklerinizin hareketlerini nezaman hisettin benim alt kasiklarimda telefon titresimi gibi bisey oluyo ama imkansizzz degilmi bu haftalrda hisetmem

Ikiz anneleri bebeklerinizin hareketlerini nezaman hisettin benim alt kasiklarimda telefon titresimi gibi bisey oluyo ama imkansizzz degilmi bu haftalrda hisetmem
Bagirsak hareketleridir o canim.cunku cok minikler daha..ben de o haftalar oyle hissetmistim.gercek hareketleri 20.haftada hissettim.

Evet cnm yerim.var.da iste cok kararsızım.bunlar 4 yas a kadar kullanılıyormus ama biraz buyuyunce uyaninca.icinden kendi cikmasi rahat olsun da istiyorum.bunlardan cikamaz heralde
Ben ikeanın hensvik modelini aldım ilerde korkuluğu çıkartırım diye çıkmaz dediler ikeadan ama çıkarıp kullananı gordum

Malesef sallanmıyor ben odaları için 2 tane ondan aldım birde sallanmak isterlerse mecbur kalırsam portatif hamaklar var çantası fln var toplayıp istediğin yere taşıyorsun
Him.mantikli canim.kucuk besikler de hamaklar da daha mutlu oluyo bebisler sanirim.daha cok seviyorlar

Kızlar göbek deligime iģne batıyor sanki birde iğneyle çiziyorlar gibi bu neyin nesi acaba bebegin biri göbegime vuruyordu ondanmıdır

Mrs-cicek nasilsin arkadasim? Bebislerin nasil? Duamiz seninle..
Ben yavaş yavaş toparlaniyorum cnm sağol.Ama bebeklerim hala aynı sayılır sadece iyi olan beslenmeye başlamaları,hergün süt vermeye gidiyorum o arada görüyorum da...Şükür buna da ne yapalım..maalesef kalplerinde aciklik varmis bide ama doktor butun erken doganlarda oluyor ilac tedavisiyle gecer dedi Dualarınıza her daim ihtiyacımiz var.

Canım çok zorlama kendini yine de, ben 30-31 den sonra acayip ağırlaştım. Benim de işim şimdilik masa başı olmasına rağmen dayanamadım, stresi yetiyor. İnşallah kötü olmazsın da rahat rahat geçer canım zaman.

Canım inan hep dua ediyorum sana aklıma geldikçe, herkese de ediyorum. Bak sen toparlanmışsın bebeklerin de toparlanıyorlar, beslenmeleri bile gelişme. Yavaş yavaş olacak sabır sadece. Allah yardımcın olsun.

Canım allah güzel günler göstersin inşallah çarçabuk hepiniz toparlanıp evinize dönersiniz en kısa zamanda

Kizlar benim 2 gündür karnim cok sertlesiyo.ozellikle.soldaki bebek.dinlenmeme ragmendoktora mesaj attim bol.su ic.devam ederse.gel dedi.yarin.gidicem.sanirim.buyuk.ihtimalle nst ye.baglar.insallah sanci.cikmazcikarrsa ilac filan mi basliyo.onlenmesi.icin bir sey.var mi.progestan.ve magnezyum.kullaniyorum simdilik

Yer Gok dua canim.Sen tevekkul et.Benim icime guzel seyler doguyor.insallah her sey cok guzel olacak.minikler bir an once toparlanacaklar Allah in izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…