2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Nidilqt tarzi ilac verir canim.onemli olan sancilara erken mudahale etmek.endiselenme bence

Kızlar göbek deligime iģne batıyor sanki birde iğneyle çiziyorlar gibi bu neyin nesi acaba bebegin biri göbegime vuruyordu ondanmıdır
Ben de senden 1 hafta ileriyim canim.bana da oluyor arada.rahmin buyemesine bagliyorum ben

Arkadaslar aranizda asilama yaptran varmi ??
Cnm ben asilama.icin.kullanilan.igneler den.oldum.yumoslar gelişsin diye..sonra esim in.göreve.gitme.durumu.oldu.asilamayi erteledik.olmaz.ise.diger ay aşılama yapalim.dedik..sadece catlatma.ignesi.oldum
Ve o ay normal.yolla.hamile.kaldim.hamdolsun14.gun kan verdim.ilk.kan degerim 210.idi..1 hafta sonra.da.gidip.keseyi.gormustuk.ilk.hafta.tek.kese.idi.sonraki.hafta.kalp atisini.duymak.icin.gittigimde 2 ayri.kese.2 ayri.bebek.gorduk

Benmde asilama yaptrali 9 gn oldu bgn ve dun kanda test yaotrdm 152.3 cikti acaba tutmus olabilirmi ??

Bence var gibi bi seyler caniminsallah oyledir.iğnenin etkisi bu kadar yuksek olcaginj sanmiyorum.2 gun sonrA kan degerin yukselirse zaten hamilesindir.insalalh
Ins canm.5 yillik rvliyiz 5 yildr gdyrm dktrlara butun tahlillerimz yapildi esimindr bnmde rahm flmine kadar ckildim ama hc kalmadm hamile dktrm hep yu.utlatkjlarn gzl olusmus gn asiri iliski vs diyordu ama her ay husran edat goruyordm bu ayda asilama yaptirdm ve 9 gn bitti bugn dnde dktr muayenesne grtm icersi gayt gzl adet grmessen test yap dedi ama bn dayanamadm dun test yapdm degerde bu ckti ama tek suphem ovitrelle vuruldu asilamadan 2 gn once acaba ondan mi bkadar yuksk cikti diyorm ??

Canm bnde asilama taptrdm bugn 9.gunum.bitti asilama olali 9 gun bitti yani bn dun kanda test yaptrdm 152.02 cikti defer acaba tutmus olabilirmi ??

Merhaba, hayırlı olsun aşılamanız. Bu değere göre hamilesiniz. Ben tam sayıyı hatırlamıyorum ama 12. günde ilk testimi yaptirmistim bundan düşüktü değerim. Çoğul gebelik olmasi muhtemel. 2 gün arayla tekrarlaniyor kanda beta hcg testi artış devam ediyorsa tutmuş demek. 2 hafta kadar sonra da dr ultrasonda alttan ama bakıyor ve keseleri görüyor. Allah gönlünüze göre versin insallah :)

Catlatma.ignesi.yapali kac gun oldu tam olarak canim.insalalh.guzel.sonuclar alirsin bu defarabbim.hayirki saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallh

Geçmiş olsun canım inşallah herşey iyi olur. Doktorun da iyi demiş, yavaş yavaş düzelir onlarda . Bebeklerini emzirebiliyor musun yoksa sağıp mı veriliyorsun. Benim küçük olan emiyor büyük bir türlü almıyor onla uğraşıyoruz hala küvezdeker

Erkenden gidiyosun dimi canım ac gitmek lazım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…