- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.481
Nidilqt tarzi ilac verir canim.onemli olan sancilara erken mudahale etmek.endiselenme benceKizlar benim 2 gündür karnim cok sertlesiyo.ozellikle.soldaki bebek.dinlenmeme ragmendoktora mesaj attim bol.su ic.devam ederse.gel dedi.yarin.gidicem.sanirim.buyuk.ihtimalle nst ye.baglar.insallah sanci.cikmaz cikarrsa ilac filan mi basliyo.onlenmesi.icin bir sey.var mi.progestan.ve magnezyum.kullaniyorum simdilik
Him bu ilac azaltıyor mu kasilmalari canim.ilacin bi zarari.var mi.acaba bebeklereNidilqt tarzi ilac verir canim.onemli olan sancilara erken mudahale etmek.endiselenme bence
Ben de senden 1 hafta ileriyim canim.bana da oluyor arada.rahmin buyemesine bagliyorum benKızlar göbek deligime iģne batıyor sanki birde iğneyle çiziyorlar gibi bu neyin nesi acababebegin biri göbegime vuruyordu ondanmıdır
Ben 4 haftadir kullaniyorum canim.Cogu gebe de kullaniyor.Sakincasi yok faydasi var.Benim sancim olmadi ama sanci ve kasilmayi onlesin diye doktorum verdi.Him bu ilac azaltıyor mu kasilmalari canim.ilacin bi zarari.var mi.acaba bebeklere
Hi oyle mi tamam.canim.cok.tesekkurler.cevabin.icinBen 4 haftadir kullaniyorum canim.Cogu gebe de kullaniyor.Sakincasi yok faydasi var.Benim sancim olmadi ama sanci ve kasilmayi onlesin diye doktorum verdi.
Arkadaslar aranizda asilama yaptran varmi ??
Cnm ben asilama.icin.kullanilan.igneler den.oldum.yumoslar gelişsin diye..sonra esim in.göreve.gitme.durumu.oldu.asilamayi erteledik.olmaz.ise.diger ay aşılama yapalim.dedik..sadece catlatma.ignesi.oldumArkadaslar aranizda asilama yaptran varmi ??
Benmde asilama yaptrali 9 gn oldu bgn ve dun kanda test yaotrdm 152.3 cikti acaba tutmus olabilirmi ??Cnm ben asilama.icin.kullanilan.igneler den.oldum.yumoslar gelişsin diye..sonra esim in.göreve.gitme.durumu.oldu.asilamayi erteledik.olmaz.ise.diger ay aşılama yapalim.dedik..sadece catlatma.ignesi.oldum
Ve o ay normal.yolla.hamile.kaldim.hamdolsun14.gun kan verdim.ilk.kan degerim 210.idi..1 hafta sonra.da.gidip.keseyi.gormustuk.ilk.hafta.tek.kese.idi.sonraki.hafta.kalp atisini.duymak.icin.gittigimde 2 ayri.kese.2 ayri.bebek.gorduk
Bence var gibi bi seyler canimBenmde asilama yaptrali 9 gn oldu bgn ve dun kanda test yaotrdm 152.3 cikti acaba tutmus olabilirmi ??
Canm bnde asilama taptrdm bugn 9.gunum.bitti asilama olali 9 gun bitti yani bn dun kanda test yaptrdm 152.02 cikti defer acaba tutmus olabilirmi ??Ben varim canim.
Ins canm.5 yillik rvliyiz 5 yildr gdyrm dktrlara butun tahlillerimz yapildi esimindr bnmde rahm flmine kadar ckildim ama hc kalmadm hamile dktrm hep yu.utlatkjlarn gzl olusmus gn asiri iliski vs diyordu ama her ay husran edat goruyordm bu ayda asilama yaptirdm ve 9 gn bitti bugn dnde dktr muayenesne grtm icersi gayt gzl adet grmessen test yap dedi ama bn dayanamadm dun test yapdm degerde bu ckti ama tek suphem ovitrelle vuruldu asilamadan 2 gn once acaba ondan mi bkadar yuksk cikti diyorm ??Bence var gibi bi seyler caniminsallah oyledir.iğnenin etkisi bu kadar yuksek olcaginj sanmiyorum.2 gun sonrA kan degerin yukselirse zaten hamilesindir.insalalh
Canm bnde asilama taptrdm bugn 9.gunum.bitti asilama olali 9 gun bitti yani bn dun kanda test yaptrdm 152.02 cikti defer acaba tutmus olabilirmi ??
Catlatma.ignesi.yapali kac gun oldu tam olarak canim.insalalh.guzel.sonuclar alirsin bu defaIns canm.5 yillik rvliyiz 5 yildr gdyrm dktrlara butun tahlillerimz yapildi esimindr bnmde rahm flmine kadar ckildim ama hc kalmadm hamile dktrm hep yu.utlatkjlarn gzl olusmus gn asiri iliski vs diyordu ama her ay husran edat goruyordm bu ayda asilama yaptirdm ve 9 gn bitti bugn dnde dktr muayenesne grtm icersi gayt gzl adet grmessen test yap dedi ama bn dayanamadm dun test yapdm degerde bu ckti ama tek suphem ovitrelle vuruldu asilamadan 2 gn once acaba ondan mi bkadar yuksk cikti diyorm ??
Canm asilamadan 2 gn once yaildi ovitrelle yarin 13.gun olcak igne yapali ???Catlatma.ignesi.yapali kac gun oldu tam olarak canim.insalalh.guzel.sonuclar alirsin bu defarabbim.hayirki saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallh
Geçmiş olsun canım inşallah herşey iyi olur. Doktorun da iyi demiş, yavaş yavaş düzelir onlarda . Bebeklerini emzirebiliyor musun yoksa sağıp mı veriliyorsun. Benim küçük olan emiyor büyük bir türlü almıyor onla uğraşıyoruz hala küvezdekerBen yavaş yavaş toparlaniyorum cnm sağol.Ama bebeklerim hala aynı sayılır sadece iyi olan beslenmeye başlamaları,hergün süt vermeye gidiyorum o arada görüyorum da...Şükür buna da ne yapalım..maalesef kalplerinde aciklik varmis bide ama doktor butun erken doganlarda oluyor ilac tedavisiyle gecer dediDualarınıza her daim ihtiyacımiz var.
Ayyy bence hamilesinnnCanm asilamadan 2 gn once yaildi ovitrelle yarin 13.gun olcak igne yapali ???
Erkenden gidiyosun dimi canım ac gitmek lazım çünküMerhaba cnm benimde 7+4 de şiddetli kanamam oldu 2 gün hastahanede yattım kanama alanım iki bebek arasında 3 cm den büyüktü
Gexen hafta baya azalmıştı ama yine vardı sürekli kahve lekelerim oldu bu 3-4 gündür bşy gelmiyor yarın serklaj olcam bakalım kanama alanım ne alemde .. ben 1 hafta hep yattım wc banyo yemek için kalktım sonra 20 gün rapor verdi evdeydim ama günlük hayatıma döndüm 2 haftadırda işe gidiyorum masa başı olduğu için
Ayy canm inss dedigin gbi olur rabbm hayirlisini nasip etsin hakkimzdaa ya cok istyorm ama bu ovitrelle yuksek gstermistir diyerekten umit etmiyorm olabilirmi bigmeden diyee ??Ayyy bence hamilesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?