- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.501
Igne yapilali kac gun oldu canim?Ayy canm inss dedigin gbi olur rabbm hayirlisini nasip etsin hakkimzdaa ya cok istyorm ama bu ovitrelle yuksek gstermistir diyerekten umit etmiyorm olabilirmi bigmeden diyee ??
Cnm sen.dun test yaptin 11.gub oluyo sanirim.ignenin etkisinin.o kadar.yuksek.cikacagini sanmiyirum 11 gun sonra.hayirlsi olsunAyy canm inss dedigin gbi olur rabbm hayirlisini nasip etsin hakkimzdaa ya cok istyorm ama bu ovitrelle yuksek gstermistir diyerekten umit etmiyorm olabilirmi bigmeden diyee ??
Canm igne yapali 12 gn oldu asilama yaplilai 9 gn oldu ??Igne yapilali kac gun oldu canim?
Igne yapilali 12 gn oldu canm asilama yapilami 9 gn oldu dumde test yaptim 152.02 ciktii??Cnm sen.dun test yaptin 11.gub oluyo sanirim.ignenin etkisinin.o kadar.yuksek.cikacagini sanmiyirum 11 gun sonra.hayirlsi olsun
Canim ignenin etkisi de olabilir ama 9 gunde bu deger ciktiysa hamileysen ikiz olabilir,insallah :))Canm igne yapali 12 gn oldu asilama yaplilai 9 gn oldu ??
Ewt canm dun yaptrdim kan testini 152.02 ckti bndr acaba igneden dlayimi biole diyorm ?Canim ignenin etkisi de olabilir ama 9 gunde bu deger ciktiysa hamileysen ikiz olabilir,insallah :))
Yanlis bilmiyorsam ignenin etkisi 9-10 gun.bence yarin bir daha yaptirEwt canm dun yaptrdim kan testini 152.02 ckti bndr acaba igneden dlayimi biole diyorm ?
10 da alcak inş şimdi uyandım heycanlıyım :)Erkenden gidiyosun dimi canım ac gitmek lazım çünkü
aynı benGunler gecmiyor,hatta saatler bile gecmiyormegersem 20.haftadan sonrasi beklemek daha zormus.Sanki her an kotu bir sey olacakmis gibi kendimi dinlemekten yoruldum vallahi.Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Allah bana da akil ve ruh sagligi versin ne aldigim kitaplari okuyabiliyorum,ne de tv falan izleyebiliyorum.malak gibi evde yatiyorum
canım hep aklımdasın, bol bol dua ediyorum, sen güçlü olursan yavrularında bunu hisseder, en kısa sürede inş bebişler toparlanıp alırsın kucağınaBen yavaş yavaş toparlaniyorum cnm sağol.Ama bebeklerim hala aynı sayılır sadece iyi olan beslenmeye başlamaları,hergün süt vermeye gidiyorum o arada görüyorum da...Şükür buna da ne yapalım..maalesef kalplerinde aciklik varmis bide ama doktor butun erken doganlarda oluyor ilac tedavisiyle gecer dediDualarınıza her daim ihtiyacımiz var.
ben 14. haftada başladım hissetmeye.Ikiz anneleri bebeklerinizin hareketlerini nezaman hisettin benim alt kasiklarimda telefon titresimi gibi bisey oluyo ama imkansizzz degilmi bu haftalrda hisetmem
bende de olmuştu sonra geçti.Kızlar göbek deligime iģne batıyor sanki birde iğneyle çiziyorlar gibi bu neyin nesi acababebegin biri göbegime vuruyordu ondanmıdır
belki benimde baslamistir boyle derinlerden gelen bi titresim gibi bisey ellimide koyunca karnimn ustune duruyo bide ben zayifimda zayiflar daha cabuk hisederlermisben 14. haftada başladım hissetmeye.
Benim beslenme uzmanı gliserin ve bebeyağı kullan hem eski çatlakların rengini açar hemde yeni oluşacak çatlakları hafifletir dedi.Karnınıza ne kullanıyorsunuz krem yağ hangisi etkili olur genede tedbiri almak Lazım
Geçmiş olsun bununla atlatmış ol inşallah.Serklaj oldum kızlar biliyorsunuz acayip korkuyorudum zerre agrım olmadı hastahaneye girip çıkmam 40 dk sürdü :) eger olacak olursa hiç kormasınlar :)
İnş cnm teşekkür ederim yapacak olan varsa hiç korkmasın:)Geçmiş olsun bununla atlatmış ol inşallah.
Ben jokerde gördüm bende bunlarsan almayı planlıyordum ama çok ince geldi yani bir misafir çocuğu beşiğe yüklense kenarının çıtası kırılır. (Neden böyle bir örnek verdim ilk doğumumda kızımın büyüyen beşiği vardı misafir çocuğu çekmecenin kulplarına basıp tepeden bakarak bebeği görmek isterken kulpları kırmıştı)Bunlardan 2 tane.alsam kullanisli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?