2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allahım yardımcınız olsun, ben inanıyorum Allahın izniyle bugünleri atlatacaksınız.

Çok moralim bozuk, 20 tane iğne bitirdim hala demir ve kanım yükselmemiş ((( napıcam bilmiyorum artık...

Ya oyle mi.dedigin.iyi oldu canim sagol
Ben.yataktan.kalkamadigim.icin gidip bakamadim.hic...sen ne kullancaksin besik
Biraz formlari okudum da genelde ikkz anneleri park besik kullanmis kraft veya kanz.ilk 3 ay filan beraber yatmislar.sonra 2.besigi almislar..park.yatak a dogru kaydi fikrim.simdi.de

Hay Allah onceden kaninla ilgili bir sorun mu vardi? Allah yardimcin olsun canim. Bebekleri etkileyecek bir durum muymus?
Yok tatlım ya hafif kansızlığım vardı ama gebeliğin başında iyiydik gayet. Hap kullanamadığım için düştü de düştü, çözüm de bulamadık, kaldım böyle Doktorumla daha görüşmedim pazartesi konuşunca soracağım bebeklere inşallah yoktur bir zararı. Ameliyatta kan nakli gerekebiliyor diye okumuştum bi yerde inşallah öyle şeyler olmaz

Bende park yatak öneriririm. Kızımda kullandim kraft in almıştım memnun kaldim. Çocuk bir yaşından sonra bu tahtakaryolalardan tirmanmayi deniyor tehlikeli yani. Ama ben.park yatağın feemuarini açmayı öğretmiştim açıp geliyordu yanıma. Birde yatakta dönünce kenarlara çarpsa bile cani acımıyor. Sizin yataklari.jokerde gördüm inceledim kesinlikle tavsiye etmem. Hemen kiralacak türden. Birde şunu söyleyebilirim ben krafti 2011 de 300 civari aldığım sirada bir arkadasimda ebebekten markası duyulmamis bir park yatak almıştı 100 liraydi. Ayni şekilde dayanıklı çıktı. Yani canım ölçülerine bak krafta yakın ölçülerde ama daha uygun yataklarda.var boşuna o kadar para verme derim. Arkadasin oglundan kalan beşiği.simdi bebeklerden biri için kullanıcam ben. Hicbisey olmadi o park yatagada kraft gibi

Bende park yatak öneriririm. Kızımda kullandim kraft in almıştım memnun kaldim. Çocuk bir yaşından sonra bu tahtakaryolalardan tirmanmayi deniyor tehlikeli yani. Ama ben.park yatağın feemuarini açmayı öğretmiştim açıp geliyordu yanıma. Birde yatakta dönünce kenarlara çarpsa bile cani acımıyor. Sizin yataklari.jokerde gördüm inceledim kesinlikle tavsiye etmem. Hemen kiralacak türden. Birde şunu söyleyebilirim ben krafti 2011 de 300 civari aldığım sirada bir arkadasimda ebebekten markası duyulmamis bir park yatak almıştı 100 liraydi. Ayni şekilde dayanıklı çıktı. Yani canım ölçülerine bak krafta yakın ölçülerde ama daha uygun yataklarda.var boşuna o kadar para verme derim. Arkadasin oglundan kalan beşiği.simdi bebeklerden biri için kullanıcam ben. Hicbisey olmadi o park yatagada kraft gibi

Yaa anladim canim kullanamadiysan normal. Insallah gerek kalmaz ya

Çok moralim bozuk, 20 tane iğne bitirdim hala demir ve kanım yükselmemiş ((( napıcam bilmiyorum artık...
Ya bu demir eksikliği bende de var hamilelik öncesi 40 tane maltofer içtim son testte ferritin eksikliği çıkmıştı şimdi test istediğinde umarım yine düşük çıkmaz.

Ben meraktan bakıyorum şimdiden ama karar veremedim 26. haftadan sonra netleştiririm diye düşünüyorum. Birde şu linkteki beşik hoşuma gitti ama gidip görmek lazım kaç yaşa kadar kullanılır diye. https://www.ilkebebe.com/urun/bambidoo-1071-sehzade-ahsap-besik-70x130-0344-529551#page=2

Kizlar genel anestezi ikizlerde onerilmiyormus ikinci bebegin baygin çıkma ihtimalinden ötürü. Ben henüz konusmadim doktorumla ama size boyle diyen oldu mu? Genel olanlari görüyorum çünkü nasil dogdu bebekleriniz bir sorun olmus muydu?

Kızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
siz bukdr çok kullanacakmısınız

Valla çok kolaymış hiç agrım olmadı narkozdan uyanıp kendime 20 dk geldim sonra çıktım hastahaneden işede başla dedi :)boşuna okdr stres yaptım kendime :)

Teşekkür ederim cnm Bnm :)
Hele benn ikinci gidisimde tansiyonum resmen çıktı korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…