- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.521
Allahım yardımcınız olsun, ben inanıyorum Allahın izniyle bugünleri atlatacaksınız.Ben yavaş yavaş toparlaniyorum cnm sağol.Ama bebeklerim hala aynı sayılır sadece iyi olan beslenmeye başlamaları,hergün süt vermeye gidiyorum o arada görüyorum da...Şükür buna da ne yapalım..maalesef kalplerinde aciklik varmis bide ama doktor butun erken doganlarda oluyor ilac tedavisiyle gecer dediDualarınıza her daim ihtiyacımiz var.
Çok moralim bozuk, 20 tane iğne bitirdim hala demir ve kanım yükselmemiş((( napıcam bilmiyorum artık...
Ben de senden 1 hafta ileriyim canim.bana da oluyor arada.rahmin buyemesine bagliyorum ben
Cok tesekkur ederim kızlar gecti sükür herseyden nem kapar oldumbende de olmuştu sonra geçti.
Serklaj oldum kızlar biliyorsunuz acayip korkuyorudum zerre agrım olmadı hastahaneye girip çıkmam 40 dk sürdü :) eger olacak olursa hiç kormasınlar :)
Ya oyle mi.dedigin.iyi oldu canim sagolBen jokerde gördüm bende bunlarsan almayı planlıyordum ama çok ince geldi yani bir misafir çocuğu beşiğe yüklense kenarının çıtası kırılır. (Neden böyle bir örnek verdim ilk doğumumda kızımın büyüyen beşiği vardı misafir çocuğu çekmecenin kulplarına basıp tepeden bakarak bebeği görmek isterken kulpları kırmıştı)
Yok tatlım ya hafif kansızlığım vardı ama gebeliğin başında iyiydik gayet. Hap kullanamadığım için düştü de düştü, çözüm de bulamadık, kaldım böyleHay Allahonceden kaninla ilgili bir sorun mu vardi? Allah yardimcin olsun canim. Bebekleri etkileyecek bir durum muymus?
Bende park yatak öneriririm. Kızımda kullandim kraft in almıştım memnun kaldim. Çocuk bir yaşından sonra bu tahtakaryolalardan tirmanmayi deniyor tehlikeli yani. Ama ben.park yatağın feemuarini açmayı öğretmiştim açıp geliyordu yanıma. Birde yatakta dönünce kenarlara çarpsa bile cani acımıyor. Sizin yataklari.jokerde gördüm inceledim kesinlikle tavsiye etmem. Hemen kiralacak türden. Birde şunu söyleyebilirim ben krafti 2011 de 300 civari aldığım sirada bir arkadasimda ebebekten markası duyulmamis bir park yatak almıştı 100 liraydi. Ayni şekilde dayanıklı çıktı. Yani canım ölçülerine bak krafta yakın ölçülerde ama daha uygun yataklarda.var boşuna o kadar para verme derim. Arkadasin oglundan kalan beşiği.simdi bebeklerden biri için kullanıcam ben. Hicbisey olmadi o park yatagada kraft gibiYa oyle mi.dedigin.iyi oldu canim sagol
Ben.yataktan.kalkamadigim.icin gidip bakamadim.hic...sen ne kullancaksin besik
Biraz formlari okudum da genelde ikkz anneleri park besik kullanmis kraft veya kanz.ilk 3 ay filan beraber yatmislar.sonra 2.besigi almislar..park.yatak a dogru kaydi fikrim.simdi.de
Bende park yatak öneriririm. Kızımda kullandim kraft in almıştım memnun kaldim. Çocuk bir yaşından sonra bu tahtakaryolalardan tirmanmayi deniyor tehlikeli yani. Ama ben.park yatağın feemuarini açmayı öğretmiştim açıp geliyordu yanıma. Birde yatakta dönünce kenarlara çarpsa bile cani acımıyor. Sizin yataklari.jokerde gördüm inceledim kesinlikle tavsiye etmem. Hemen kiralacak türden. Birde şunu söyleyebilirim ben krafti 2011 de 300 civari aldığım sirada bir arkadasimda ebebekten markası duyulmamis bir park yatak almıştı 100 liraydi. Ayni şekilde dayanıklı çıktı. Yani canım ölçülerine bak krafta yakın ölçülerde ama daha uygun yataklarda.var boşuna o kadar para verme derim. Arkadasin oglundan kalan beşiği.simdi bebeklerden biri için kullanıcam ben. Hicbisey olmadi o park yatagada kraft gibiYa oyle mi.dedigin.iyi oldu canim sagol
Biraz formlari okudum da genelde ikkz anneleri park besik kullanmis kraft veya kanz.ilk 3 ay filan beraber yatmislar.sonra 2.besigi almislar..park.yatak a dogru kaydi fikrim.simdi.de
Yok tatlım ya hafif kansızlığım vardı ama gebeliğin başında iyiydik gayet. Hap kullanamadığım için düştü de düştü, çözüm de bulamadık, kaldım böyleDoktorumla daha görüşmedim pazartesi konuşunca soracağım bebeklere inşallah yoktur bir zararı. Ameliyatta kan nakli gerekebiliyor diye okumuştum bi yerde inşallah öyle şeyler olmaz
Ya bu demir eksikliği bende de var hamilelik öncesi 40 tane maltofer içtim son testte ferritin eksikliği çıkmıştı şimdi test istediğinde umarım yine düşük çıkmaz.Çok moralim bozuk, 20 tane iğne bitirdim hala demir ve kanım yükselmemiş((( napıcam bilmiyorum artık...
Ben meraktan bakıyorum şimdiden ama karar veremedim 26. haftadan sonra netleştiririm diye düşünüyorum. Birde şu linkteki beşik hoşuma gitti ama gidip görmek lazım kaç yaşa kadar kullanılır diye. https://www.ilkebebe.com/urun/bambidoo-1071-sehzade-ahsap-besik-70x130-0344-529551#page=2Ya oyle mi.dedigin.iyi oldu canim sagol
Maşallah sizde kocaman olmussunuz :)belki benimde baslamistir boyle derinlerden gelen bi titresim gibi bisey ellimide koyunca karnimn ustune duruyo bide ben zayifimda zayiflar daha cabuk hisederlermis
Saol cnm tesekurller ama halla oyle karnim belirgin sekilde cikmadi sizn kacinci haftanizda belirrginlestiMaşallah sizde kocaman olmussunuz :)
Benimki 15te basladi canimSaol cnm tesekurller ama halla oyle karnim belirgin sekilde cikmadi sizn kacinci haftanizda belirrginlesti
Valla çok kolaymış hiç agrım olmadı narkozdan uyanıp kendime 20 dk geldim sonra çıktım hastahaneden işede başla dedi :)boşuna okdr stres yaptım kendime :)
Teşekkür ederim cnm Bnm :)Gecmis olsun :)
Hele benn ikinci gidisimde tansiyonum resmen çıktı korkudanValla çok kolaymış hiç agrım olmadı narkozdan uyanıp kendime 20 dk geldim sonra çıktım hastahaneden işede başla dedi :)boşuna okdr stres yaptım kendime :)
Teşekkür ederim cnm Bnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?