2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim doktorumda onermiyor genel ,bebekler etkileniyor narkozdan demişti bana

Kızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
siz bukdr çok kullanacakmısınız
Bana da yazmış dr sanırım 2 tane ciğer geliştirici ile vuracak.ama bu proloton için ikizlerde önerilmiyor filan diye okudum bazen internetten nefret ediyorum.eczacımda ciğer geliştirici tamamda proloton neden dedi kafam hepten uçtu

Bana kanamam var die sadece 3haftalik tedavi vermisti zaten 4gun araylaydi ve sadece 4tane vuruldu başka yazmadı

İkizlerde sezeryan oranı çok yüksek nasıl önerilmiyor anlamadım ben herkes normal doğum yapamaz ki epidural ve spinalden fark alıyorlar birde.benim dr daha kafadan sezeryan dedi

Kizlar bebeklerin biri sağda biri solda olunca nasil yatacagimi bilemiyorum aksi gibi ikisininde kafalari disari doğru nasil yatcagimi bilemiyorum sırt üstü de onermiyolar kan akisini yavaslatiyomus siz nasil yatiyosunuz

Kızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
siz bukdr çok kullanacakmısınız
Ben hala kullanıyorum bebeklerde tuylenmeyi duymamıştım ama bende yapıyor

Ben hala kullanıyorum bebeklerde tuylenmeyi duymamıştım ama bende yapıyor
Ya iyi bşy Demi ozaman bu igne benim kanamam vardı bitene kdr vuruncam sanıyordum 32. Haftaya kdr olcan diyince üzüldüm biraz iğneden çok korkuyorum:)
Hele benn ikinci gidisimde tansiyonum resmen çıktı korkudan
Korkulacak bşy deilmiş İnan bu netteki yorumları okumamak lazım onlar korkutuyor insanı
Bana sadece 3haftalik tedavi vermisti canim
Bende kanamam var diye sanıyordum öyle deilmiş
Gecmis olsun canım maşallah sana

Teşekkür ederim cnm allah razı olsun:)
Ben progestani kullaniyorum hala. Dogima kadarda kullanacagim. İçerikleri ayni sanırm. Erken dogumuda engelliyormuş
İnş erken dogmasınlarda vurunalım
Valla insan ne yapacağını bilemiyor tüp bebek doktorum vurun dedi diye içim rahat sonuçta tam bu işin içinde bide güven veriyor bana bakalım kendi kadın Doğum doktorum nediycek buna :)

Ben doktora sormuştum eger bi bebek yukarıda ise genel oluyor ikisi aşagı inmişse epdural yapıyoruz dedi hangisi iyi ise o olsun ondan öğün gelince daha kaderimde neyse onu yaşarım diyorum

Kızlar merhaba,bugün kontrole gittık nst de yine sancim çıktı.ciger geliştirici tekrarlanmadi doğuma yakın yaparız dedi faydasi var ama zararlarida varmis vücuttaki olan enfeksiyonu tetikliyor muş ciğerleri geliştiriyor ama imun sistemi basıkılıyor bebeklerin dedi.ben 10 günde 2 kilo almisim bebeklerin kiloları da iyi fakat birisinin boynunda kordon varmış hareketlerini takip et dedi.akıntımi sordu sarı gibi dedim antibiyotik tedavisi verecekti bu kadar sık zararlı değilmi dedim rahim ağzını yumuşatın bi enfeksiyon varmış onu söyledi kültür alalım o zaman ona göre verelim dedi.sonuçları 3-4 gün sonra çıkacak göbek deligimde eşimin dikkatini çeken bir sislik vardı onu sordu fıtık başlamış,kültür alırken hemoroidler çıkmış dedı böyle işte yok yok yani Allah beterinden korusun yinede birde bebeklerden birinin midesi küçük çıkmıştı ayrintili da yine birinin gayet iyi digeri kucuk,doğunca bakılacak ama inş. ciddi birşey değildir.Suyum gelmediği sürece yatmaya ve doğurmamaya devam yani Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah.

N
İkizlerde sezeryan oranı çok yüksek nasıl önerilmiyor anlamadım ben herkes normal doğum yapamaz ki epidural ve spinalden fark alıyorlar birde.benim dr daha kafadan sezeryan dedi
genel sezeryan öneriyor spinal yada epidural sezeryan öneriyorlar bebekler etkileniyor nazkozdan diye

N
genel sezeryan öneriyor spinal yada epidural sezeryan öneriyorlar bebekler etkileniyor nazkozdan diye
Genel önermiyor yani,her Dr. Farklı birşey söylüyor benim Dr düşüncesi çocukların nazkozdan etkilenip geç kendine gelmesi normal bebeklere göre daha küçükler birde banada mantıklı geldi söyledikleri

Kizlar bende hastaneden ciktim kontrole gitmistim.iyi haberlerle gelmedim nst de kocaman dogum sancilarim.cikti hastanede igne yaptilar pruluton.fitil filan verdiler.biri 28 biri 29 haftalik bebislerin henuz.doktor 32.haftayi ins.goruruz dedi cok onemli dedicok.korkuyorum.insallah biraz daha dayanirlar

Canim Allah kolaylik versin. Zor haftalara girdik :/ bir sorun olmaz insallah. Sonuma kadar gideriz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…