- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.541
Bana sadece 3haftalik tedavi vermisti canimKızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
siz bukdr çok kullanacakmısınız
Gecmis olsun canım maşallah sanaSerklaj oldum kızlar biliyorsunuz acayip korkuyorudum zerre agrım olmadı hastahaneye girip çıkmam 40 dk sürdü :) eger olacak olursa hiç kormasınlar :)
Ben progestani kullaniyorum hala. Dogima kadarda kullanacagim. İçerikleri ayni sanırm. Erken dogumuda engelliyormuşKızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
Benim doktorumda onermiyor genel ,bebekler etkileniyor narkozdan demişti banaKizlar genel anestezi ikizlerde onerilmiyormus ikinci bebegin baygin çıkma ihtimalinden ötürü. Ben henüz konusmadim doktorumla ama size boyle diyen oldu mu? Genel olanlari görüyorum çünkü nasil dogdu bebekleriniz bir sorun olmus muydu?
Bana da yazmış dr sanırım 2 tane ciğer geliştirici ile vuracak.ama bu proloton için ikizlerde önerilmiyor filan diye okudum bazen internetten nefret ediyorum.eczacımda ciğer geliştirici tamamda proloton neden dedi kafam hepten uçtuKızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
Bana kanamam var die sadece 3haftalik tedavi vermisti zaten 4gun araylaydi ve sadece 4tane vuruldu başka yazmadıBana da yazmış dr sanırım 2 tane ciğer geliştirici ile vuracak.ama bu proloton için ikizlerde önerilmiyor filan diye okudum bazen internetten nefret ediyorum.eczacımda ciğer geliştirici tamamda proloton neden dedi kafam hepten uçtu
MasaAllah bebislere Rabim cumlemizinkini korusun insaAllahBenimki 15te basladi canim
Ben hala kullanıyorum bebeklerde tuylenmeyi duymamıştım ama bende yapıyorKızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
Ya iyi bşy Demi ozaman bu igne benim kanamam vardı bitene kdr vuruncam sanıyordum 32. Haftaya kdr olcan diyince üzüldüm biraz iğneden çok korkuyorum:)Ben hala kullanıyorum bebeklerde tuylenmeyi duymamıştım ama bende yapıyor
Korkulacak bşy deilmiş İnan bu netteki yorumları okumamak lazım onlar korkutuyor insanıHele benn ikinci gidisimde tansiyonum resmen çıktı korkudan
Bende kanamam var diye sanıyordum öyle deilmişBana sadece 3haftalik tedavi vermisti canim
Gecmis olsun canım maşallah sana
İnş erken dogmasınlarda vurunalımBen progestani kullaniyorum hala. Dogima kadarda kullanacagim. İçerikleri ayni sanırm. Erken dogumuda engelliyormuş
Valla insan ne yapacağını bilemiyorBana da yazmış dr sanırım 2 tane ciğer geliştirici ile vuracak.ama bu proloton için ikizlerde önerilmiyor filan diye okudum bazen internetten nefret ediyorum.eczacımda ciğer geliştirici tamamda proloton neden dedi kafam hepten uçtu
Ben doktora sormuştum eger bi bebek yukarıda ise genel oluyor ikisi aşagı inmişse epdural yapıyoruz dediKizlar genel anestezi ikizlerde onerilmiyormus ikinci bebegin baygin çıkma ihtimalinden ötürü. Ben henüz konusmadim doktorumla ama size boyle diyen oldu mu? Genel olanlari görüyorum çünkü nasil dogdu bebekleriniz bir sorun olmus muydu?
Ben doktora sormuştum eger bi bebek yukarıda ise genel oluyor ikisi aşagı inmişse epdural yapıyoruz dedihangisi iyi ise o olsun ondan öğün gelince daha kaderimde neyse onu yaşarım diyorum
genel sezeryan öneriyor spinal yada epidural sezeryan öneriyorlar bebekler etkileniyor nazkozdan diyeİkizlerde sezeryan oranı çok yüksek nasıl önerilmiyor anlamadım ben herkes normal doğum yapamaz ki epidural ve spinalden fark alıyorlar birde.benim dr daha kafadan sezeryan dedi
Genel önermiyor yani,her Dr. Farklı birşey söylüyor benim Dr düşüncesi çocukların nazkozdan etkilenip geç kendine gelmesi normal bebeklere göre daha küçükler birde banada mantıklı geldi söyledikleriN
genel sezeryan öneriyor spinal yada epidural sezeryan öneriyorlar bebekler etkileniyor nazkozdan diye
Gecmis olsun canım bozma moralini vardır elbet bir çaresi destek vs.inşallah yoluna girer.Çok moralim bozuk, 20 tane iğne bitirdim hala demir ve kanım yükselmemiş((( napıcam bilmiyorum artık...
İkizlerde sezeryan oranı çok yüksek nasıl önerilmiyor anlamadım ben herkes normal doğum yapamaz ki epidural ve spinalden fark alıyorlar birde.benim dr daha kafadan sezeryan dedi
Kızlar merhaba,bugün kontrole gittık nst de yine sancim çıktı.ciger geliştirici tekrarlanmadi doğuma yakın yaparız dedi faydasi var ama zararlarida varmis vücuttaki olan enfeksiyonu tetikliyor muş ciğerleri geliştiriyor ama imun sistemi basıkılıyor bebeklerin dedi.ben 10 günde 2 kilo almisim bebeklerin kiloları da iyi fakat birisinin boynunda kordon varmış hareketlerini takip et dedi.akıntımi sordu sarı gibi dedim antibiyotik tedavisi verecekti bu kadar sık zararlı değilmi dedim rahim ağzını yumuşatın bi enfeksiyon varmış onu söyledi kültür alalım o zaman ona göre verelim dedi.sonuçları 3-4 gün sonra çıkacak göbek deligimde eşimin dikkatini çeken bir sislik vardı onu sordu fıtık başlamış,kültür alırken hemoroidler çıkmış dedı böyle işte yok yok yani Allah beterinden korusun yinede birde bebeklerden birinin midesi küçük çıkmıştı ayrintili da yine birinin gayet iyi digeri kucuk,doğunca bakılacak ama inş. ciddi birşey değildir.Suyum gelmediği sürece yatmaya ve doğurmamaya devam yani Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?