- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.561
Kizlar bende hastaneden ciktim kontrole gitmistim.iyi haberlerle gelmedimnst de kocaman dogum sancilarim.cikti hastanede igne yaptilar pruluton.fitil filan verdiler.biri 28 biri 29 haftalik bebislerin henuz.doktor 32.haftayi ins.goruruz dedi cok onemli dedi cok.korkuyorum.insallah biraz daha dayanirlar
Genel önermiyor yani,her Dr. Farklı birşey söylüyor benim Dr düşüncesi çocukların nazkozdan etkilenip geç kendine gelmesi normal bebeklere göre daha küçükler birde banada mantıklı geldi söyledikleri
İstanbul'daki memorial ve şifa bana fiyat verirlerken biri 600 biri 400 fark var demişlerdiDogrudur canim ben de bir konuşacağım. Peki sezeryanda epidural ya da spinal anestezi olunca fiyat farki oluyor mu?
Sagol canimCok mu sık çıktı sancılarInsallah dayanirlar canim sen yatip dinlen hep hareket tetiklermis sancıyı. Dualarim sizinle gececek insallah korkma
Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol allah zamanlarında gelmeyi nasip etsin bebişlerinin.bence iyi dayanmışsın stres sancı seviyeni yükselmiştir gibi geliyorSagol canimeevt cok cikti sancilar doktor dedi dogum sancisi gibi.o da yat dinlen dedi bol bol.fitil.verdi ayrica.bi de 2 saat bekledim muayene sirami.o kadar daraldim ki mahfoldum.beklerken.sonra nst ye aldilar.nst de iken igne yaptilar canim cok acıdı.ayni zamanda.koluma.serum.takikdi.cok daraldim.acaba o da etkiledi mi sanci olayini.cunku.nst de iken.hic rahat degildim
Sagol canimeevt cok cikti sancilar doktor dedi dogum sancisi gibi.o da yat dinlen dedi bol bol.fitil.verdi ayrica.bi de 2 saat bekledim muayene sirami.o kadar daraldim ki mahfoldum.beklerken.sonra nst ye aldilar.nst de iken igne yaptilar canim cok acıdı.ayni zamanda.koluma.serum.takikdi.cok daraldim.acaba o da etkiledi mi sanci olayini.cunku.nst de iken.hic rahat degildim
Aynen cnm.rabbim.yardim.etsin.hepimizee;((Canim muhtemelen oyledir. Cunku ben de gece kanama olmustu sabah gittigimde cok korkuyordum hatta tansiyonum 15 cikmisti. Sonra nst ye girince benim de epey sancim çıktı. Sonrakilerde azalmisti ben de rahatlamıştim çünkü psikolojik olarak. Stres bizim dusmanimiz
Aminn hepimiz inşallah.Canim Allah kolaylik versin. Zor haftalara girdik :/ bir sorun olmaz insallah. Sonuma kadar gideriz hepimiz.
Sanırım öyle demek istedi daha Doğuma çok var ozaman konuşuruz diyince bşy diyemedim:)Yani basasagi olma durumlari mi canim?
Canım benimde 28 haftada sancim çıkmıştı çok stres yaptım ama faydası yok dinlen bol bol,ayaklarını yükselt yat, yorulma hareketi azalt mümkün oldugunca bol su iç birde hayırlısıyla atlatacaksın sende geçmiş olsun.Kizlar bende hastaneden ciktim kontrole gitmistim.iyi haberlerle gelmedimnst de kocaman dogum sancilarim.cikti hastanede igne yaptilar pruluton.fitil filan verdiler.biri 28 biri 29 haftalik bebislerin henuz.doktor 32.haftayi ins.goruruz dedi cok onemli dedi cok.korkuyorum.insallah biraz daha dayanirlar
Bende genelde sol yanıma yatıyorum,sırt üstü yatamıyorumKizlar bebeklerin biri sağda biri solda olunca nasil yatacagimi bilemiyorum aksi gibi ikisininde kafalari disari doğru nasil yatcagimi bilemiyorum sırt üstü de onermiyolar kan akisini yavaslatiyomus siz nasil yatiyosunuz
Cok sagol cnm.2 haftadir yatiyorum.zaten..bakalim.baska.yapabileceğim bir sey de.yok.zaten.sanirimCanım benimde 28 haftada sancim çıkmıştı çok stres yaptım ama faydası yok dinlen bol bol,ayaklarını yükselt yat, yorulma hareketi azalt mümkün oldugunca bol su iç birde hayırlısıyla atlatacaksın sende geçmiş olsun.
Evet fark alıyorlar epidural de spinal bilmiyorum ondanda alınır tahmin ediyorum.Dogrudur canim ben de bir konuşacağım. Peki sezeryanda epidural ya da spinal anestezi olunca fiyat farki oluyor mu?
Benim 14.haftadan sonra belirginlestiSaol cnm tesekurller ama halla oyle karnim belirgin sekilde cikmadi sizn kacinci haftanizda belirrginlesti
Benimkiler de sağda solda sola yatmaya çalışıyorum daha rahat besleniyorlarmisKizlar bebeklerin biri sağda biri solda olunca nasil yatacagimi bilemiyorum aksi gibi ikisininde kafalari disari doğru nasil yatcagimi bilemiyorum sırt üstü de onermiyolar kan akisini yavaslatiyomus siz nasil yatiyosunuz
Bana sanci çıktığında adalat başlamıştık günde 1 tane onu 3'e çıkarttı,antibiyotik verdi ve ciğer geliştirici yapti sürekli yatış verdi onun dışında birşey kullanmadım. 10 gün onceki kontrolde rahim 1cm açılmıştı yatmaya devam adalat'a devam bugünde kontrolüm vardı yazdım ayrıntıları adalat,magnezyum ve vitaminlere devam baska bisey vermedi drum.yata yata geçecek sıkma canını bebeklerimizi sağlığı için yapaça bişey yok Allah yardımcımız olsun.Cok sagol cnm.2 haftadir yatiyorum.zaten..bakalim.baska.yapabileceğim bir sey de.yok.zaten.sanirimsen ne kullandin ilac.filan.kullandin mi sanci.icin.bana.bgn.endol.fitil.verdi.etkili olur mu.acana.kasilmalara.cok.tedirginim.gercekten
Aminnn canimBana sanci çıktığında adalat başlamıştık günde 1 tane onu 3'e çıkarttı,antibiyotik verdi ve ciğer geliştirici yapti sürekli yatış verdi onun dışında birşey kullanmadım. 10 gün onceki kontrolde rahim 1cm açılmıştı yatmaya devam adalat'a devam bugünde kontrolüm vardı yazdım ayrıntıları adalat,magnezyum ve vitaminlere devam baska bisey vermedi drum.yata yata geçecek sıkma canını bebeklerimizi sağlığı için yapaça bişey yok Allah yardımcımız olsun.
Canim sancin oldugunu hissetmedin mi:s korkma ilaclarla ertelenir sancilar.endol fitil cok etkili.kasilmalari engelliyor ama cok kullanilmasi bebegin suyunu azaltiyor diyorlar.Ama senin haftan bayaga ileri belki ondan onu vermistir.adalat falan neden vermedi ki?Kizlar bende hastaneden ciktim kontrole gitmistim.iyi haberlerle gelmedimnst de kocaman dogum sancilarim.cikti hastanede igne yaptilar pruluton.fitil filan verdiler.biri 28 biri 29 haftalik bebislerin henuz.doktor 32.haftayi ins.goruruz dedi cok onemli dedi cok.korkuyorum.insallah biraz daha dayanirlar
Ah canim en az 4 hafta da sabr ederler insallah.1 cm acikligin vardi,o ne durumda peki?Kızlar merhaba,bugün kontrole gittık nst de yine sancim çıktı.ciger geliştirici tekrarlanmadi doğuma yakın yaparız dedi faydasi var ama zararlarida varmis vücuttaki olan enfeksiyonu tetikliyor muş ciğerleri geliştiriyor ama imun sistemi basıkılıyor bebeklerin dedi.ben 10 günde 2 kilo almisim bebeklerin kiloları da iyi fakat birisinin boynunda kordon varmış hareketlerini takip et dedi.akıntımi sordu sarı gibi dedim antibiyotik tedavisi verecekti bu kadar sık zararlı değilmi dedim rahim ağzını yumuşatın bi enfeksiyon varmış onu söyledi kültür alalım o zaman ona göre verelim dedi.sonuçları 3-4 gün sonra çıkacak göbek deligimde eşimin dikkatini çeken bir sislik vardı onu sordu fıtık başlamış,kültür alırken hemoroidler çıkmış dedı böyle işte yok yok yani Allah beterinden korusun yinede birde bebeklerden birinin midesi küçük çıkmıştı ayrintili da yine birinin gayet iyi digeri kucuk,doğunca bakılacak ama inş. ciddi birşey değildir.Suyum gelmediği sürece yatmaya ve doğurmamaya devam yani Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?