2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cok mu sık çıktı sancılar Insallah dayanirlar canim sen yatip dinlen hep hareket tetiklermis sancıyı. Dualarim sizinle gececek insallah korkma

Dogrudur canim ben de bir konuşacağım. Peki sezeryanda epidural ya da spinal anestezi olunca fiyat farki oluyor mu?

Cok mu sık çıktı sancılar Insallah dayanirlar canim sen yatip dinlen hep hareket tetiklermis sancıyı. Dualarim sizinle gececek insallah korkma
Sagol canimeevt cok cikti sancilar doktor dedi dogum sancisi gibi.o da yat dinlen dedi bol bol.fitil.verdi ayrica.bi de 2 saat bekledim muayene sirami.o kadar daraldim ki mahfoldum.beklerken.sonra nst ye aldilar.nst de iken igne yaptilar canim cok acıdı.ayni zamanda.koluma.serum.takikdi.cok daraldim.acaba o da etkiledi mi sanci olayini.cunku.nst de iken.hic rahat degildim

Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol allah zamanlarında gelmeyi nasip etsin bebişlerinin.bence iyi dayanmışsın stres sancı seviyeni yükselmiştir gibi geliyor

Canim muhtemelen oyledir. Cunku ben de gece kanama olmustu sabah gittigimde cok korkuyordum hatta tansiyonum 15 cikmisti. Sonra nst ye girince benim de epey sancim çıktı. Sonrakilerde azalmisti ben de rahatlamıştim çünkü psikolojik olarak. Stres bizim dusmanimiz

Aynen cnm.rabbim.yardim.etsin.hepimizee;((

Canım benimde 28 haftada sancim çıkmıştı çok stres yaptım ama faydası yok dinlen bol bol,ayaklarını yükselt yat, yorulma hareketi azalt mümkün oldugunca bol su iç birde hayırlısıyla atlatacaksın sende geçmiş olsun.

Kizlar bebeklerin biri sağda biri solda olunca nasil yatacagimi bilemiyorum aksi gibi ikisininde kafalari disari doğru nasil yatcagimi bilemiyorum sırt üstü de onermiyolar kan akisini yavaslatiyomus siz nasil yatiyosunuz
Bende genelde sol yanıma yatıyorum,sırt üstü yatamıyorum

Cok sagol cnm.2 haftadir yatiyorum.zaten..bakalim.baska.yapabileceğim bir sey de.yok.zaten.sanirim sen ne kullandin ilac.filan.kullandin mi sanci.icin.bana.bgn.endol.fitil.verdi.etkili olur mu.acana.kasilmalara.cok.tedirginim.gercekten

Kizlar bebeklerin biri sağda biri solda olunca nasil yatacagimi bilemiyorum aksi gibi ikisininde kafalari disari doğru nasil yatcagimi bilemiyorum sırt üstü de onermiyolar kan akisini yavaslatiyomus siz nasil yatiyosunuz
Benimkiler de sağda solda sola yatmaya çalışıyorum daha rahat besleniyorlarmis

Cok sagol cnm.2 haftadir yatiyorum.zaten..bakalim.baska.yapabileceğim bir sey de.yok.zaten.sanirim sen ne kullandin ilac.filan.kullandin mi sanci.icin.bana.bgn.endol.fitil.verdi.etkili olur mu.acana.kasilmalara.cok.tedirginim.gercekten
Bana sanci çıktığında adalat başlamıştık günde 1 tane onu 3'e çıkarttı,antibiyotik verdi ve ciğer geliştirici yapti sürekli yatış verdi onun dışında birşey kullanmadım. 10 gün onceki kontrolde rahim 1cm açılmıştı yatmaya devam adalat'a devam bugünde kontrolüm vardı yazdım ayrıntıları adalat,magnezyum ve vitaminlere devam baska bisey vermedi drum.yata yata geçecek sıkma canını bebeklerimizi sağlığı için yapaça bişey yok Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bişey soracam benim sol göğsüm sızıyor sizde de oldu mu bu

Aminnn canim

Canim sancin oldugunu hissetmedin mi:s korkma ilaclarla ertelenir sancilar.endol fitil cok etkili.kasilmalari engelliyor ama cok kullanilmasi bebegin suyunu azaltiyor diyorlar.Ama senin haftan bayaga ileri belki ondan onu vermistir.adalat falan neden vermedi ki?

Ah canim en az 4 hafta da sabr ederler insallah.1 cm acikligin vardi,o ne durumda peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…