2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bilmiyorum ki canim.adalat dan.hic bahsetmedi.sali.tekrar.kontrole.gitcem.sularına bakar heralde azalma.olursa belki devam ettirmez endol e

Bilmiyorum ki canim.adalat dan.hic bahsetmedi.sali.tekrar.kontrole.gitcem.sularına bakar heralde azalma.olursa belki devam ettirmez endol e
Sanciyi.hisstmedim cnm sadece soldaki bebek surekli sertlesip.toplaniyordu.agri olmuyordu.ama.bgn.hastanede.sira beklerken cok darlandim.mahfoldum.oturunca.belim.karnim.cok agriyo.orda 2 saat.oturdum.o zaman agrim.oldu.zaten.nst ye bagladi.doktor.orda da.cikti sanci.baya

Kızlar doktor bugun proloton iğneyi 32. Haftaya kdr kullan dedi sadece bebeklerde tüylenme yapar oda Doğumdan sonra dökülür dedi ...
siz bukdr çok kullanacakmısınız
ben 24. haftadan beridir kullanıyorum ne zamana kadar belli değil bişey demedi.

Bence sanciyi tetiklemis olabilir.sonucta ac karnina sanci cikiyor.bir sey ler yedikten sonra bakiyorlar nst.etkiliyordur

Bence sanciyi tetiklemis olabilir.sonucta ac karnina sanci cikiyor.bir sey ler yedikten sonra bakiyorlar nst.etkiliyordur
Aynen.cnm
Bi de.normalde de.kahvaltida.filan cok oturunca zorlanıyorum.ki.orda 2 saat bekledim.baska.bi.kadin da.bekliyordu
Diyo hamile plsam dogururdum.diyo
Aynen.dedim.bende.o.durumdayim suan
Hemsirelere de.dedim.kac kere
Birazdan alacaz.deyip.durdularrr

Ya bu demir eksikliği bende de var hamilelik öncesi 40 tane maltofer içtim son testte ferritin eksikliği çıkmıştı şimdi test istediğinde umarım yine düşük çıkmaz.
İnşallah yükselir canım. Pekmez, kuru üzüm tüketmeye çalış bol bol, haftan buna elveriyor çünkü. Ben midem yüzünden hiç bişi yiyemedim

Benim doktorumda onermiyor genel ,bebekler etkileniyor narkozdan demişti bana
Allah allah hiç duymadım ve iki doktor değiştirdim ikisi de direkt genel dediler, tereddüt ettim şimdi okuyunca. Kanaman olabilir vs. deyip direkt genel dediler.

Çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca, ben özele gitmeme rağmen doktorun beni tam 6 saat orda beklettiğini biliyorum bu halimle. Çok ayıp yaptıkları. Kadın hastalıklarından da çok gittim doktora ama bizler ikiz gebeyiz zaten zor duruyoruz öncelik tanımaları gerekli. Hiç bir yerde anlayışlı insan görmedim hamileliğim boyunca. Ben hamile kalmadan önce kimi hamile görsem öncelik ya da yer verirdim. İnsanlar çok afedersin öküz gibi bildiğin.
Bu arada benim de sağdaki bebek topaklanıp duruyor iki gündür, randevum da cumartesiydi salıya ertelendi doktor hastaymış inşallah bişey yoktur.

Bekleyince zaten insan daha fena oluyor.bir keresinde ben de fenalasmistim,bos bir odada yatirmislardi.keske oncelik tanisalar,bizler sonucta riskli gebeleriz

Ben de sirt ustu yatmakta rahat ediyorum,gece uyurken bazen sirt ustu uyaniyorum.Bu kadardan bisi olmaz diye umuyorum.annelerimiz cok mu biliyordu boyle seyler,kimbilir nasil uyudular

Ah canim en az 4 hafta da sabr ederler insallah.1 cm acikligin vardi,o ne durumda peki?
İnşallah dururlar :) Dr.um diyor her an haber bekliyorum senden,bende beklemeyin gelmiyorum haftalarim dolmadan beyin gücüyle tutuyorum onları içeride dedim güldük :).Allahın izni ile tamamlarım günlerimi inşallah.Aşağıdaki bebeğin poposu rahime dayalı oldugudan bir yorum yapmadi görmedi birşey. Suyun falan gelmezse mudahale etmem gitti yere kadar bekliycez bu durumda.

Ay cok heyecanli :) insallah ben de o haftalara gelirim.Ama ben inaniyorum ki sen 2-3 hafta daha bekleyeceksin

Ay cok heyecanli :) insallah ben de o haftalara gelirim.Ama ben inaniyorum ki sen 2-3 hafta daha bekleyeceksin
İnşallah canım sen kaçıncı haftadasin. Allah hepimizin yardımcısı olsun zamaninda sağlıkla bebeklerimize kavuştursun insallah bizi gerçekten bundan sonrası heyecanlı bekleyiş

çok ağrın sancın var mıydı? ondan mı aldılar nstye? Proluton iyidir candır ben bir aydır kullanıyorum. Hayırlısıyla bekler bebişler merak etme canım. Her hafta iğne ve bol bol yatmaca. sıkma canını.

İnşallah canım sen kaçıncı haftadasin. Allah hepimizin yardımcısı olsun zamaninda sağlıkla bebeklerimize kavuştursun insallah bizi gerçekten bundan sonrası heyecanlı bekleyiş
Ben 25.haftadayim daha.keske soyle 36 lari gorsek hepimiz pek guzel olur

İstanbul'daki memorial ve şifa bana fiyat verirlerken biri 600 biri 400 fark var demişlerdi
fiyatları nasıl iki hastanenin? 10000 üstüdür diye tahmin ediyorum? Bana Şifa çok yakın ama sormadım bile Sgk yok küvez için şart bir dünya para alıyorlar ondan, Allah korusun erken doğumda çok uzun süre küvez ihtiyacı doğabiliyor. Sen nerde karar kıldın bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…