2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Memorial 10 bin ile 11 arasinda degisir demisti.ikizler de 500 tl bakim farkindan dolayi degisebiliyormus.kuvoz ise extra ucretliymis.
Allah nasip ederse eger ben florence nightingale dusunuyorum.5600 tl dediler.Doktorun ucretini sormadim bile,o da kesin 8 bin falan ister

off ya çok para gerçekten ben düşündüm taşındım ve zeynepkamile karar verdim yenilemişler otel odası gibiydi. tam teşekküllü ve bedava özellere yedirmeyeceğim valla

Kizlar bende 23.00 den beri hastanedeyim. Once doğum evine gittim nst de sancim 80 lere vurdu üç kez. Alttan bakti açıklık yok ama yumuşama var dedi.kuvez yok falan diye ağız ucuyla konustu zaten medical parca gidiyorum takip içindeyince hepten ilgiyi kesti. Bende simdi.medical parktayim serum taktilar ama burda hic sancim cikmadi. Dua edinde en.azindan ay sonuna kadar beklesinler en.erken. simdi daha cok küçükler ya.

Gecmis olsum canim. Korkma serumla ignelerle durdururlar. Sen de çıkınca bol su icip yatip dinlen hep daha dururlar insallah annesi dua edelim

Bende aynen senin
Gibi
Hiç sorma deli paralar istiyorlar küvöz ücretleri doğum kadar.benim eski dr geri döndü ona gidiyorum kartal umut hastanesi olacak yüksek ihtimal

Geçmiş olsun cnm nasıl bir şikayetle gittin hastaneye bu gece mide ağrısı gibi bir ağrı ile uyandım bende karnimin üst bölgesi taş gibiydi ve agriyordu tuvalete gittim soluma yatıp üzerini sivazladim geçti ama şimdi korkuyorum uyuyamadim bi daha olmadı gerçi dr. gitsem mi?

Geçmiş Olsun sanada canim. Benim butun gün ince bir agri vardi belimde karnimda bisey yoktu yinede korktum geldim doktora iyikide gelmişim

Geçmiş Olsun sanada canim. Benim butun gün ince bir agri vardi belimde karnimda bisey yoktu yinede korktum geldim doktora iyikide gelmişim

Çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle inşallah biraz daha sabredecek ufaklıklarda sen de. Bol bol su iç ve yat dinlen diyorlar böyle durumlarda bildiğim kadarıyla birde iğne verir doktorun miss gününe kadar beklerler inşallah. Sende bebişlerine kavuşmadan iyi bir istirahat etmiş olursun onlar gelince çok da dinlenemeyeceğiz malum

Sabah burnum kanadı yaaa sizde de oluyor mu?
Bende de oluyor arada canım nasıl bacaklarda kılcal damarlar çatlayıp hafif morluklar fln olabiliyorsa burundakilerde arada çatlayıp kanamaya sebep olabiliyor. Kan hacmimiz çok arttı, e o kadar demir ilaçları falan kan çıkacak yer arıyor resmen vücuttan

Ay içimi rahatlattın canım benim yaa haklısın birde iğne vuruluyorum kan sulandırıcı.birden olunca korktum kızımda hiç yaşamadığım şeyler.bu aralar bu topiğe nazar değdi yaa herkese bişeyler oluyor.allah beterinden korusun inşallah

Sana da geçmiş olsun cnm bana yazar mısın ne diyecek bakalım doktorun bende biraz uyumusum şimdi kalktım birşeyler yiyeyim gideyim bari uf ne zor işler inşaallah dr. Oradadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…