- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.601
olmam mı ikiz bu mübarekBana 32 ye kdr kullan dedi en az 28. Haftaya kdr kullanmalısın dediikiz bebeğin hamileligi nkdr zormuş
Bir bakmışsın zaman gecmış gitmiş, görürüz inşallah tabiki çok güzel olur :)Ben 25.haftadayim daha.keske soyle 36 lari gorsek hepimiz pek guzel olur
Aynen uykum vardı bir ara uyukluyordum gözüm acili verdi veletlerde kipir kipir :) neyse yatayım uyurum belki iyi geceler hepinize güzel anneler yarın görüşürüzooo kızlar gece uyuyamayanlar topiği gibiyiz
Memorial 10 bin ile 11 arasinda degisir demisti.ikizler de 500 tl bakim farkindan dolayi degisebiliyormus.kuvoz ise extra ucretliymis.fiyatları nasıl iki hastanenin? 10000 üstüdür diye tahmin ediyorum? Bana Şifa çok yakın ama sormadım bile Sgk yok küvez için şart bir dünya para alıyorlar ondan, Allah korusun erken doğumda çok uzun süre küvez ihtiyacı doğabiliyor. Sen nerde karar kıldın bu arada?
off ya çok para gerçektenMemorial 10 bin ile 11 arasinda degisir demisti.ikizler de 500 tl bakim farkindan dolayi degisebiliyormus.kuvoz ise extra ucretliymis.
Allah nasip ederse eger ben florence nightingale dusunuyorum.5600 tl dediler.Doktorun ucretini sormadim bile,o da kesin 8 bin falan ister
Kizlar bende 23.00 den beri hastanedeyim. Once doğum evine gittim nst de sancim 80 lere vurdu üç kez. Alttan bakti açıklık yok ama yumuşama var dedi.kuvez yok falan diye ağız ucuyla konustu zaten medical parca gidiyorum takip içindeyince hepten ilgiyi kesti. Bende simdi.medical parktayim serum taktilar ama burda hic sancim cikmadi. Dua edinde en.azindan ay sonuna kadar beklesinler en.erken. simdi daha cok küçükler ya.
Gibifiyatları nasıl iki hastanenin? 10000 üstüdür diye tahmin ediyorum? Bana Şifa çok yakın ama sormadım bile Sgk yok küvez için şart bir dünya para alıyorlar ondan, Allah korusun erken doğumda çok uzun süre küvez ihtiyacı doğabiliyor. Sen nerde karar kıldın bu arada?
Hiç sorma deli paralar istiyorlar küvöz ücretleri doğum kadar.benim eski dr geri döndü ona gidiyorum kartal umut hastanesi olacak yüksek ihtimalfiyatları nasıl iki hastanenin? 10000 üstüdür diye tahmin ediyorum? Bana Şifa çok yakın ama sormadım bile Sgk yok küvez için şart bir dünya para alıyorlar ondan, Allah korusun erken doğumda çok uzun süre küvez ihtiyacı doğabiliyor. Sen nerde karar kıldın bu arada?
Geçmiş olsun cnm nasıl bir şikayetle gittin hastaneye bu gece mide ağrısı gibi bir ağrı ile uyandım bende karnimin üst bölgesi taş gibiydi ve agriyordu tuvalete gittim soluma yatıp üzerini sivazladim geçti ama şimdi korkuyorum uyuyamadim bi daha olmadı gerçi dr. gitsem mi?Kizlar bende 23.00 den beri hastanedeyim. Once doğum evine gittim nst de sancim 80 lere vurdu üç kez. Alttan bakti açıklık yok ama yumuşama var dedi.kuvez yok falan diye ağız ucuyla konustu zaten medical parca gidiyorum takip içindeyince hepten ilgiyi kesti. Bende simdi.medical parktayim serum taktilar ama burda hic sancim cikmadi. Dua edinde en.azindan ay sonuna kadar beklesinler en.erken. simdi daha cok küçükler ya.
Geçmiş Olsun sanada canim. Benim butun gün ince bir agri vardi belimde karnimda bisey yoktu yinede korktum geldim doktora iyikide gelmişimGeçmiş olsun cnm nasıl bir şikayetle gittin hastaneye bu gece mide ağrısı gibi bir ağrı ile uyandım bende karnimin üst bölgesi taş gibiydi ve agriyordu tuvalete gittim soluma yatıp üzerini sivazladim geçti ama şimdi korkuyorum uyuyamadim bi daha olmadı gerçi dr. gitsem mi?
Geçmiş Olsun sanada canim. Benim butun gün ince bir agri vardi belimde karnimda bisey yoktu yinede korktum geldim doktora iyikide gelmişimGeçmiş olsun cnm nasıl bir şikayetle gittin hastaneye bu gece mide ağrısı gibi bir ağrı ile uyandım bende karnimin üst bölgesi taş gibiydi ve agriyordu tuvalete gittim soluma yatıp üzerini sivazladim geçti ama şimdi korkuyorum uyuyamadim bi daha olmadı gerçi dr. gitsem mi?
Sağol canım suan daha iyiyim doktoru bekliyorum.Gecmis olsum canim. Korkma serumla ignelerle durdururlar. Sen de çıkınca bol su icip yatip dinlen hep daha dururlar insallah annesi dua edelim
Çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle inşallah biraz daha sabredecek ufaklıklarda sen de. Bol bol su iç ve yat dinlen diyorlar böyle durumlarda bildiğim kadarıyla birde iğne verir doktorun miss gününe kadar beklerler inşallah. Sende bebişlerine kavuşmadan iyi bir istirahat etmiş olursun onlar gelince çok da dinlenemeyeceğiz malumKizlar bende 23.00 den beri hastanedeyim. Once doğum evine gittim nst de sancim 80 lere vurdu üç kez. Alttan bakti açıklık yok ama yumuşama var dedi.kuvez yok falan diye ağız ucuyla konustu zaten medical parca gidiyorum takip içindeyince hepten ilgiyi kesti. Bende simdi.medical parktayim serum taktilar ama burda hic sancim cikmadi. Dua edinde en.azindan ay sonuna kadar beklesinler en.erken. simdi daha cok küçükler ya.
Bende de oluyor arada canım nasıl bacaklarda kılcal damarlar çatlayıp hafif morluklar fln olabiliyorsa burundakilerde arada çatlayıp kanamaya sebep olabiliyor. Kan hacmimiz çok arttı, e o kadar demir ilaçları falan kan çıkacak yer arıyor resmen vücuttanSabah burnum kanadı yaaa sizde de oluyor mu?
Benim 3 defa falan kanadı doktorum normal dedi korkma canım.Sabah burnum kanadı yaaa sizde de oluyor mu?
Sağol canım benimBenim 3 defa falan kanadı doktorum normal dedi korkma canım.
Sana da geçmiş olsun cnm bana yazar mısın ne diyecek bakalım doktorun bende biraz uyumusum şimdi kalktım birşeyler yiyeyim gideyim bari uf ne zor işler inşaallah dr. Oradadır.Geçmiş Olsun sanada canim. Benim butun gün ince bir agri vardi belimde karnimda bisey yoktu yinede korktum geldim doktora iyikide gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?