- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.621
Haklisin canim,benim saglik sigortasi olmasa ben de unv hastanesi dusunurdum.cok az bir ucret verip ozel oda falan da veriyorlar.zeynep kamil zaten donanimlidir,off ya çok para gerçektenben düşündüm taşındım ve zeynepkamile karar verdim yenilemişler otel odası gibiydi. tam teşekküllü ve bedava özellere yedirmeyeceğim valla
Gecmis olsun canim,erken fark etmen cok iyi olmusKizlar bende 23.00 den beri hastanedeyim. Once doğum evine gittim nst de sancim 80 lere vurdu üç kez. Alttan bakti açıklık yok ama yumuşama var dedi.kuvez yok falan diye ağız ucuyla konustu zaten medical parca gidiyorum takip içindeyince hepten ilgiyi kesti. Bende simdi.medical parktayim serum taktilar ama burda hic sancim cikmadi. Dua edinde en.azindan ay sonuna kadar beklesinler en.erken. simdi daha cok küçükler ya.
Gunaydin canim,ben de boyleyim yaa niye boyleyim diyordum.gece uyku yok ve minikler masallah cok hareketliler,herhalde gece uyumuyacaklaryeniden günaydın kızlar :) bütün gece oturduktan sonra altı gibi uyumuşum şimdi kalktım. benim minişler gece daha hareketli oluyor nedense
Amin inşallah ama kolay birşey değil yaşadığımız iki tane can taşıyoruz düşünsene. Ee bu kadar büyük bir ödülün arada zorlukları da olacak tabi, dediğin gibi Allahım beterinden korusun inşallahAy içimi rahatlattın canım benim yaa haklısın birde iğne vuruluyorum kan sulandırıcı.birden olunca korktum kızımda hiç yaşamadığım şeyler.bu aralar bu topiğe nazar değdi yaa herkese bişeyler oluyor.allah beterinden korusun inşallah
Insallah cnm.benim gittigim yer dr ozel be randevulu olsan bile 1 saat bekliyorsun.doktor cok yogun..bilseydim cikar musaade odasinda yatardim bana sira gelene kadar..hemsireler birazdan alacagiz deyip durdularİnşallah yükselir canım. Pekmez, kuru üzüm tüketmeye çalış bol bol, haftan buna elveriyor çünkü. Ben midem yüzünden hiç bişi yiyemedim
Allah allah hiç duymadım ve iki doktor değiştirdim ikisi de direkt genel dediler, tereddüt ettim şimdi okuyunca. Kanaman olabilir vs. deyip direkt genel dediler.
Çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca, ben özele gitmeme rağmen doktorun beni tam 6 saat orda beklettiğini biliyorum bu halimle. Çok ayıp yaptıkları. Kadın hastalıklarından da çok gittim doktora ama bizler ikiz gebeyiz zaten zor duruyoruz öncelik tanımaları gerekli. Hiç bir yerde anlayışlı insan görmedim hamileliğim boyunca. Ben hamile kalmadan önce kimi hamile görsem öncelik ya da yer verirdim. İnsanlar çok afedersin öküz gibi bildiğin.
Bu arada benim de sağdaki bebek topaklanıp duruyor iki gündür, randevum da cumartesiydi salıya ertelendi doktor hastaymış inşallah bişey yoktur.
Aynen cnm bi de ozel gittigim yer.randevuku olsan bile 1 saat bekliyor sn doktor cok yogunBekleyince zaten insan daha fena oluyor.bir keresinde ben de fenalasmistim,bos bir odada yatirmislardi.keske oncelik tanisalar,bizler sonucta riskli gebeleriz
Yok canim onceki gun bebekler ozellikle soldaki surekli toplanip duruyordu bende doktorla gorustum devam ederse yarin gel dedi.gittigimde iyi odim agrim filan yoktu.ama 2 saat koltukta oturup bekleyince cok daraldim mahfoldum heryerime agri girdi..iste sonra muayeneye aldi.karnin sert baya dedi.nst ye yolladi.nst de iken de hem igne yapti pruluton hem koluma serum takildi.orda da xok1 daraldim.ve bir suru sancim cikti kocamançok ağrın sancın var mıydı? ondan mı aldılar nstye? Proluton iyidir candır ben bir aydır kullanıyorum. Hayırlısıyla bekler bebişler merak etme canım. Her hafta iğne ve bol bol yatmaca. sıkma canını.
Dpktorum geldi ve nst de şiddeti çok olmasada düzenli kasılmalarim olduğunu söyledi. Bugün yatacaksın dedi adalat be endol baslayacaklar. Korkma haftan iyi bebeklerin kilosuda iyi ama biz ne kadar icerde tutarsak iyidir dedi. Bazen bu ilaclar bir gün bazen bir hafta onbesgun daha tutar hic belli olmaz dedi. Dua edin ya ne olur bebekler sağlıklı olsunda . Allah hepimize yardım etsinSana da geçmiş olsun cnm bana yazar mısın ne diyecek bakalım doktorun bende biraz uyumusum şimdi kalktım birşeyler yiyeyim gideyim bari uf ne zor işler inşaallah dr. Oradadır.
Dpktorum geldi ve nst de şiddeti çok olmasada düzenli kasılmalarim olduğunu söyledi. Bugün yatacaksın dedi adalat be endol baslayacaklar. Korkma haftan iyi bebeklerin kilosuda iyi ama biz ne kadar icerde tutarsak iyidir dedi. Bazen bu ilaclar bir gün bazen bir hafta onbesgun daha tutar hic belli olmaz dedi. Dua edin ya ne olur bebekler sağlıklı olsunda . Allah hepimize yardım etsin
Oglum 2,kızımda 1900 küsur du carsamba günü. Ciğer geliştirici yaptırmıştım 30. haftamda doktorum onun için daha rahat bakalim ne olacakGelmezler insallah daha canim.ama korkma haftan iyi dedigi gibi. Kilolari nasil? Gerci kilo degil daha cok gelisimleri önemli Allah sag salim kucagina aldirsin
aynen özel oda tutacağım kısmetse. dur bakalım neler olacak bazen planlar altüst oluyor bebişler ne zaman gelecek nasıl gelecek? inşallah herşey yolunda gider.Haklisin canim,benim saglik sigortasi olmasa ben de unv hastanesi dusunurdum.cok az bir ucret verip ozel oda falan da veriyorlar.zeynep kamil zaten donanimlidir,
iyi iyi maşallah sıkıntı yapma canım, ciğer geliştirici de vurulmuşsun çok şükür.Oglum 2,kızımda 1900 küsur du carsamba günü. Ciğer geliştirici yaptırmıştım 30. haftamda doktorum onun için daha rahat bakalim ne olacak
yandık deseneGunaydin canim,ben de boyleyim yaa niye boyleyim diyordum.gece uyku yok ve minikler masallah cok hareketliler,herhalde gece uyumuyacaklar
Dualarimdasin cnm inşaallah geçer kasilmalar ilaçlarla dururlar çok geçmiş olsun stres yapma pozitif ol. Bende gittim dr. Toplanıp aciliyorsa korkma hareket varsa korkma saat başı sertlesirse gel dedi baktı bebeklere iyiler dedi.Dpktorum geldi ve nst de şiddeti çok olmasada düzenli kasılmalarim olduğunu söyledi. Bugün yatacaksın dedi adalat be endol baslayacaklar. Korkma haftan iyi bebeklerin kilosuda iyi ama biz ne kadar icerde tutarsak iyidir dedi. Bazen bu ilaclar bir gün bazen bir hafta onbesgun daha tutar hic belli olmaz dedi. Dua edin ya ne olur bebekler sağlıklı olsunda . Allah hepimize yardım etsin
İnşallah bu ayi cikarirsiniz canım haftan güzel tabiki yine de anne karni daha önemliOglum 2,kızımda 1900 küsur du carsamba günü. Ciğer geliştirici yaptırmıştım 30. haftamda doktorum onun için daha rahat bakalim ne olacak
Bişey kalmamış canım benim hiç merak etme su akar yolunu bulur dünyada ikiz doğuran bir tek bizler değiliz ne şartlarda nice cocuklar dünyaya gözünü açıyor Sende bende buradaki herkes bir şekilde geçeceğiz bu merhalelerden.rabbim gönlüne göre versin pozitif ol güçlü ol ikiz annesi olmak bunu gerektirirNisan'ı görebilecek miyim acaba, umarım o kadar dayanır miniklerim36. haftayı görsem nasıl sevincem. Çok acı çekiyorum artık ama yine de onlar için katlanmaya razıyım, yeter ki içerde gelişimlerini tamamlasınlar. Allah hepimize zamanında güzel kolay doğumlar nasip etsin. Doğuranların da bebeklerine sağlık versin, küvözdekiler bir an önce toparlanıp çıksın inşallah.
Gecmis olsun canım, belki yalancı doğum sancısıdır bunlar.Dualarım sizinle hakkinda hayırlısı olsunKizlar bende 23.00 den beri hastanedeyim. Once doğum evine gittim nst de sancim 80 lere vurdu üç kez. Alttan bakti açıklık yok ama yumuşama var dedi.kuvez yok falan diye ağız ucuyla konustu zaten medical parca gidiyorum takip içindeyince hepten ilgiyi kesti. Bende simdi.medical parktayim serum taktilar ama burda hic sancim cikmadi. Dua edinde en.azindan ay sonuna kadar beklesinler en.erken. simdi daha cok küçükler ya.
Oluyor canım benim sürekli kanıyor alıştım artık burun kanaması,dış eti kanaması hep var.geçmis olsunSabah burnum kanadı yaaa sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?