2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Oluyor canım benim sürekli kanıyor alıştım artık burun kanaması,dış eti kanaması hep var.geçmis olsun
Diş etim bayaa kanadı sonra durdu şimdi sıkıntı yok ama burnum hiç kanamamıştı korktum bende.allahım korkutmasın.o kadar çok şey okuyup duruyoruz ki bişeyin habercisi mi filan sonra diyorum amaaaan bişey olursa hastaneye götürürler allaha emanet elimden bişey gelmeyecek şeyler için üzmeyeceğim kendimi

Kizlar yeni aldığınız biberon ve emzikleri nasil temizliyceksinz.kaynar suda mi bekletmek lazim.hastane cantama.koymak.icin hazirlicam da

Benimde hamileliğimin ilk zamanlarindan beri burnum kanıyor olabiliyormus hamilelikte cnm

Geçmiş olsun cnm inşallah bebisler saglikla zamanın da gelsinler allah yardımcınız olsun

Evet cnm kaynar suya atacam içinde bekletip kurulayip çantaya koyacağım
Tmm cnm kagitlarinda da.oyle yaziyor.5 dk kaynar suda kaynatin diye.simdiden kaynatip koysam olur mu ki.hastane.cantama koymak icin.dogum ne zamn belli degil tabi ama hastaneye gitmeden once mi yapsak o zamn da aklima bile gelmez telastan.bilemedim

Amin canım inşallah. Allah seninde gönlüne göre versin hayirlisiyla sağ salim zamanında alalım yavrularımız kucaklarımıza,hepimizine ortak dileği sağlıklı olsunlar gerisi tuzu biberi zaten yavrulari iyiyse analar çekilen sıkıntıları zaten unutuyor

Yok canım hormonlar dan kaynakli bu kanamalarda Allah esirgesin kötü birşey değil sen gönlünü ferah tut

Kizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti

Kizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti
Bende aldım lansinoh 2li elektrikli aldım manuel zorlayabilir.hastane kuvez sureci olursa da gerekli,normal evde ikisini bir emziremiyecegimiz zamanlardada hazir sut olmasi icin gerekli geldi bana.gittigidiyorda diğer bebek mağazalarından uyguna buldum birde aklında olsun

Kizlar yeni aldığınız biberon ve emzikleri nasil temizliyceksinz.kaynar suda mi bekletmek lazim.hastane cantama.koymak.icin hazirlicam da
Allah korusun erken dogarlarsa zaten gerekli olmaz ki biberona falan,yoksa olur mu
34 den once doganlar kuveze alini

Tmm cnm cok sagol.lansinoh yorumlari iyi idi genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…