- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.641
Diş etim bayaa kanadı sonra durdu şimdi sıkıntı yok ama burnum hiç kanamamıştı korktum bende.allahım korkutmasın.o kadar çok şey okuyup duruyoruz ki bişeyin habercisi mi filan sonra diyorum amaaaan bişey olursa hastaneye götürürler allaha emanet elimden bişey gelmeyecek şeyler için üzmeyeceğim kendimiOluyor canım benim sürekli kanıyor alıştım artık burun kanaması,dış eti kanaması hep var.geçmis olsun
Evet cnm kaynar suya atacam içinde bekletip kurulayip çantaya koyacağımKizlar yeni aldığınız biberon ve emzikleri nasil temizliyceksinz.kaynar suda mi bekletmek lazim.hastane cantama.koymak.icin hazirlicam da
Benimde hamileliğimin ilk zamanlarindan beri burnum kanıyor olabiliyormus hamilelikte cnmDiş etim bayaa kanadı sonra durdu şimdi sıkıntı yok ama burnum hiç kanamamıştı korktum bende.allahım korkutmasın.o kadar çok şey okuyup duruyoruz ki bişeyin habercisi mi filan sonra diyorum amaaaan bişey olursa hastaneye götürürler allaha emanet elimden bişey gelmeyecek şeyler için üzmeyeceğim kendimi
Geçmiş olsun cnm inşallah bebisler saglikla zamanın da gelsinler allah yardımcınız olsunDpktorum geldi ve nst de şiddeti çok olmasada düzenli kasılmalarim olduğunu söyledi. Bugün yatacaksın dedi adalat be endol baslayacaklar. Korkma haftan iyi bebeklerin kilosuda iyi ama biz ne kadar icerde tutarsak iyidir dedi. Bazen bu ilaclar bir gün bazen bir hafta onbesgun daha tutar hic belli olmaz dedi. Dua edin ya ne olur bebekler sağlıklı olsunda . Allah hepimize yardım etsin
Tmm cnm kagitlarinda da.oyle yaziyor.5 dk kaynar suda kaynatin diye.simdiden kaynatip koysam olur mu ki.hastane.cantama koymak icin.dogum ne zamn belli degil tabi ama hastaneye gitmeden once mi yapsak o zamn da aklima bile gelmez telastan.bilemedimEvet cnm kaynar suya atacam içinde bekletip kurulayip çantaya koyacağım
Amin canım inşallah. Allah seninde gönlüne göre versin hayirlisiyla sağ salim zamanında alalım yavrularımız kucaklarımıza,hepimizine ortak dileği sağlıklı olsunlar gerisi tuzu biberi zaten yavrulari iyiyse analar çekilen sıkıntıları zaten unutuyorNisan'ı görebilecek miyim acaba, umarım o kadar dayanır miniklerim36. haftayı görsem nasıl sevincem. Çok acı çekiyorum artık ama yine de onlar için katlanmaya razıyım, yeter ki içerde gelişimlerini tamamlasınlar. Allah hepimize zamanında güzel kolay doğumlar nasip etsin. Doğuranların da bebeklerine sağlık versin, küvözdekiler bir an önce toparlanıp çıksın inşallah.
Yok canım hormonlar dan kaynakli bu kanamalarda Allah esirgesin kötü birşey değil sen gönlünü ferah tutDiş etim bayaa kanadı sonra durdu şimdi sıkıntı yok ama burnum hiç kanamamıştı korktum bende.allahım korkutmasın.o kadar çok şey okuyup duruyoruz ki bişeyin habercisi mi filan sonra diyorum amaaaan bişey olursa hastaneye götürürler allaha emanet elimden bişey gelmeyecek şeyler için üzmeyeceğim kendimi
Bende aldım lansinoh 2li elektrikli aldım manuel zorlayabilir.hastane kuvez sureci olursa da gerekli,normal evde ikisini bir emziremiyecegimiz zamanlardada hazir sut olmasi icin gerekli geldi bana.gittigidiyorda diğer bebek mağazalarından uyguna buldum birde aklında olsunKizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti
valla ayni..Haftasonu oldugu icin görmeye de gidemedikMrs-cicek naptiniz canım son durum ne
Pazartesi kalp sonuclarimiz cikacak onun dışında hersey stabil..farkli bir durum yok
Herşey iyi çıkcak mis gibi büyüycekler sonrada yanina gelcekler inşvalla ayni..Haftasonu oldugu icin görmeye de gidemedikdualarinizi bekliyorum pazartesi kalp sonuclari cikacak.
Allah korusun erken dogarlarsa zaten gerekli olmaz ki biberona falan,yoksa olur muKizlar yeni aldığınız biberon ve emzikleri nasil temizliyceksinz.kaynar suda mi bekletmek lazim.hastane cantama.koymak.icin hazirlicam da
Emzik kutuları var cnm kaynar kurut içine koy kirlenmezTmm cnm kagitlarinda da.oyle yaziyor.5 dk kaynar suda kaynatin diye.simdiden kaynatip koysam olur mu ki.hastane.cantama koymak icin.dogum ne zamn belli degil tabi ama hastaneye gitmeden once mi yapsak o zamn da aklima bile gelmez telastan.bilemedim
Tmm cnm cok sagol.lansinoh yorumlari iyi idi geneldeBende aldım lansinoh 2li elektrikli aldım manuel zorlayabilir.hastane kuvez sureci olursa da gerekli,normal evde ikisini bir emziremiyecegimiz zamanlardada hazir sut olmasi icin gerekli geldi bana.gittigidiyorda diğer bebek mağazalarından uyguna buldum birde aklında olsun
Tmm cnm oyle yapayim.emzik ucu icin kutu var da tamamini icine alan kutulardan almadim.olmadi alip oyle yaparimEmzik kutuları var cnm kaynar kurut içine koy kirlenmez
Tamamını içine alanlar daha iyi daha kullanışlı kızımda kullanmıştım al kaynat koy için rahat etsin :)Tmm cnm oyle yapayim.emzik ucu icin kutu var da tamamini icine alan kutulardan almadim.olmadi alip oyle yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?