2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah korusun erken dogarlarsa zaten gerekli olmaz ki biberona falan,yoksa olur mu
34 den once doganlar kuveze alini
Dogru canim.34 den once dogarlarsa gerek olmaz biberon a emzige heralde.onlarin acelesi yok o zamn benim.icin.1 ay sonra hallederim dayanabilirsem o zaman a kadar insallahhhh

Kizlar yeni aldığınız biberon ve emzikleri nasil temizliyceksinz.kaynar suda mi bekletmek lazim.hastane cantama.koymak.icin hazirlicam da
Allah korusun erken dogarlarsa zaten gerekli olmaz ki biberona falan,yoksa olur mu
34 den once doganlar kuveze alinacaklari icin bir seye ihtiyac duyulmaz gibi geliyor bana,tabi tecrubeliler asil meseleyi biliyorlar

Kizlar didemce07 ,@hazal21umutmirza nasılsınız bebeklerimizin durumu nasıl hersey yolundadır inşallah.
Küvezde hala bebişler. Süt sağıp götürüyorum küçük olan emmeye başladı ama büyük nedense ememiyor biberonda da zorlanıyor yoksa çıkaracaklardı büyüğü. İyiler şuan durum sadece işte emme sorunu var 10 gün oldu neden almıyor onu da bilmiyorum normal diyorlar. Hergün uğraşıyorum emzirebilmek için.

Kizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti
bana bir arkadaşım kendisininkini verecek hiç kullanmamış. Ama ne marka bilmiyorum.

Tmm cnm kagitlarinda da.oyle yaziyor.5 dk kaynar suda kaynatin diye.simdiden kaynatip koysam olur mu ki.hastane.cantama koymak icin.dogum ne zamn belli degil tabi ama hastaneye gitmeden once mi yapsak o zamn da aklima bile gelmez telastan.bilemedim
cnm son dakikaya bırakma ama bence daha çok erken biraz daha bekle bence

Kizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti
ben almadım ihtiyaç duyunca almayı düşünüyorum bide alirsamda tekli elektrikli tipini almayı düşünüyorum

ben de alacağım yakında. listemde :)
Az once tamamladim hepsini cnm.bebek kiyafetleir.kalmisti.onlari esim yikadi.3 kere durulama.yaptik.komsum da sagolsun utuledi.bende 2 ayri.hurc yaptim kiz ve erkek.icin.sonra ayri ayri buzdolabi posetlerine koyup hurclara yerlestirdim..eksik kalan bi.sey var.mi.diye.düşünüyorum aklima geldikce eklerim.artik

Kızlar buarada gecelik ve pijamaları nasıl aldınız bir turlu karar veremiyorum bir suru eksiğim var daha beşiklerin yan korumalarınada karar veremedim karacanın uyku setlerinde hepsi var ama çok pahalı

Kızlar buarada gecelik ve pijamaları nasıl aldınız bir turlu karar veremiyorum bir suru eksiğim var daha beşiklerin yan korumalarınada karar veremedim karacanın uyku setlerinde hepsi var ama çok pahalı
Canim besik nasil aldin.e bebek de bazen uyku setleri.indirim e giriyo.ben bi kere denk geldim ordan aldim uyku seti.ama hesik almadim halabi tane n11 den gecelik aldim.bi de.lohusa pijama.takimi aldim.bi tane de.onden.düğmeli pijama takimi almayi.dusunuyirum
Cok begendigim.modeller.var.yukleyebulirsem paylasayim dur

Ben bir pijama takimi bir gecelik takimi aldim. Bir tane daha rahat bir gecelikle pijama almayi düşünüyorum. Guzel siteler var lohusa takimi yazip aratabilirsin canim

3. Modeli.cok.begendim ama.biraz.pahali alamicam.sanirim
Digerlerinden.birini.alcam

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-18-15-07-44-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2017-03-18-15-07-52-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2017-03-18-15-10-54-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2017-03-17-10-48-28-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2017-03-18-15-07-27-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 43
Odalarına ikeanın hensvik beşiklerini ve dolabını aldım pijamadada şunları beğendim ama sabahlıklı olanın önü açık sanki bilemedim

Eklentiler

• IMG-20170217-WA0002.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20170217-WA0003.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20170221-WA0003.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…