- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.681
Evet tatlım inşallah her şeyimiz yolunda gider, ne güzel moral vermişsin :)Bişey kalmamış canım benim hiç merak etme su akar yolunu bulur dünyada ikiz doğuran bir tek bizler değiliz ne şartlarda nice cocuklar dünyaya gözünü açıyor Sende bende buradaki herkes bir şekilde geçeceğiz bu merhalelerden.rabbim gönlüne göre versin pozitif ol güçlü ol ikiz annesi olmak bunu gerektirir
Ben aldım canım göğüs pompası e bebekten, markası mamajoh mu ne öyle bi şeydi elektrikli. Uyguna almıştım.Kizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti
Oh mis olmuştur ellerine sağlık. Ama neden buzdolabı poşetlerine koydun giysileri merak ettim, toz almasın diye mi?Az once tamamladim hepsini cnm.bebek kiyafetleir.kalmisti.onlari esim yikadi.3 kere durulama.yaptik.komsum da sagolsun utuledi.bende 2 ayri.hurc yaptim kiz ve erkek.icin.sonra ayri ayri buzdolabi posetlerine koyup hurclara yerlestirdim..eksik kalan bi.sey var.mi.diye.düşünüyorum aklima geldikce eklerim.artik
Canım ben iki takım önden düğmeli pijama takımı bi tane de gecelik aldım. Yeter diye düşünüyorum. Pijama ve geceliklerimi netten almadım, normal iç çamaşırcılarda daha uygun satılıyor. Burdan bi yerden sabahlığı bile olan şahane bi takımı 60 tl ye aldık.Kızlar buarada gecelik ve pijamaları nasıl aldınız bir turlu karar veremiyorum bir suru eksiğim var daha beşiklerin yan korumalarınada karar veremedim karacanın uyku setlerinde hepsi var ama çok pahalı
Cok guzelmis cnmOdalarına ikeanın hensvik beşiklerini ve dolabını aldım pijamadada şunları beğendim ama sabahlıklı olanın önü açık sanki bilemedim
Seninkiler nasıl canım
Canim bi kac takim ayri ayri koydum ki karistirmasinlar.her takimi ayri posetlesim.eldiven corap sapka zibin tulum vs.set oluyo ya.ayri ayri olsun da karismasin birbirlerine dedim.ama poset e koymam sagliksiz olur mu onu bilemedimEvet tatlım inşallah her şeyimiz yolunda gider, ne güzel moral vermişsin :)
Ben aldım canım göğüs pompası e bebekten, markası mamajoh mu ne öyle bi şeydi elektrikli. Uyguna almıştım.
Oh mis olmuştur ellerine sağlık. Ama neden buzdolabı poşetlerine koydun giysileri merak ettim, toz almasın diye mi?
Canım ben iki takım önden düğmeli pijama takımı bi tane de gecelik aldım. Yeter diye düşünüyorum. Pijama ve geceliklerimi netten almadım, normal iç çamaşırcılarda daha uygun satılıyor. Burdan bi yerden sabahlığı bile olan şahane bi takımı 60 tl ye aldık.
Uyku seti ben de alamadım vallaşimdilik daha ufak oldukları için nevresim takımı aldım, bim'e gelmiş daha yeni aldım, 25 tl şahane. Nasıl olsa yan korumalara çıkamayacaklar şu an için. Sonra alırım dedim.
Odalarına ikeanın hensvik beşiklerini ve dolabını aldım pijamadada şunları beğendim ama sabahlıklı olanın önü açık sanki bilemedim
Evde misin şimdivalla ayni..Haftasonu oldugu icin görmeye de gidemedikdualarinizi bekliyorum pazartesi kalp sonuclari cikacak.
Ben balılesirdeyim ve dukkanlarda hiç beğendiğim olmadı 100-150. Den aşağıda yok uyguna alamışsın gerçekten markası fln ne intten baksam belki bulurum:) istanbulda olunca alternatif çok gerçekten fiyatlarda daha makulEvet tatlım inşallah her şeyimiz yolunda gider, ne güzel moral vermişsin :)
Ben aldım canım göğüs pompası e bebekten, markası mamajoh mu ne öyle bi şeydi elektrikli. Uyguna almıştım.
Oh mis olmuştur ellerine sağlık. Ama neden buzdolabı poşetlerine koydun giysileri merak ettim, toz almasın diye mi?
Canım ben iki takım önden düğmeli pijama takımı bi tane de gecelik aldım. Yeter diye düşünüyorum. Pijama ve geceliklerimi netten almadım, normal iç çamaşırcılarda daha uygun satılıyor. Burdan bi yerden sabahlığı bile olan şahane bi takımı 60 tl ye aldık.
Uyku seti ben de alamadım vallaşimdilik daha ufak oldukları için nevresim takımı aldım, bim'e gelmiş daha yeni aldım, 25 tl şahane. Nasıl olsa yan korumalara çıkamayacaklar şu an için. Sonra alırım dedim.
Aa benim beğendiğim takım ben bunu çok beğendim ama onu çok nu açık bilemedim geldimi canım nasıl duruyor ben biraz zayıfım ondan on kısmından emin olamadım ama bayıldım geldiyse rengi fln aynı resimdeki gibi miEki Görüntüle 1969682
Pijama takimi böyle. Bir de ekru renk bir sabahlikli gecelik takimi aldim yine onden düğmeli onu koyamadim üstünde marka yaziyor fotograf bulamadim. Dikkat ettigim sey düğmeleri oldu rahat emzirmek icin. Cok cesit var gerçekten her yerde. Gec vakte biraktim gezemedim o yuzden netten almak durumunda kaldim
İnstagram pinguiplusbaby canımCok guzelmis cnm
En alttaki.model.hangi.siteden:
Aa benim beğendiğim takım ben bunu çok beğendim ama onu çok nu açık bilemedim geldimi canım nasıl duruyor ben biraz zayıfım ondan on kısmından emin olamadım ama bayıldım geldiyse rengi fln aynı resimdeki gibi mi
On kismi derken canim neresi gogus kismini mi diyorsun? Cok guzel bence tam ayarinda yani duruşu tavsiye ederim
Hmm şimdik anladım çok mantıklıymış :) Yoo bence sağlıksız olmaz iyi yapmışsın, hatta sanırım ben de öyle kaldıracağım. Hastane çantamda karıştıabilir annemler. Ben de biberonlar çantada toz olmasın diye onları buzdolabı poşetiyle kaldırdım.Canim bi kac takim ayri ayri koydum ki karistirmasinlar.her takimi ayri posetlesim.eldiven corap sapka zibin tulum vs.set oluyo ya.ayri ayri olsun da karismasin birbirlerine dedim.ama poset e koymam sagliksiz olur mu onu bilemedim
Bi de benim iki bebe olunca kizli erkekli iyice karistirabilirler diye dusundum:)hurclarin en ustune hemsireye ilk verilecl poseti koydum.icine de birer tane bez koysam ki anlasilsin.biberon emzikler için de ayri bir hurc yaparim heralde.benim kıyafetlerim bavulun altinda bebelerinki ustte hurclar da olsun dedim ama bakalim aklima estikce degistiririm ekler cikaririm bi seylerHmm şimdik anladım çok mantıklıymış :) Yoo bence sağlıksız olmaz iyi yapmışsın, hatta sanırım ben de öyle kaldıracağım. Hastane çantamda karıştıabilir annemler. Ben de biberonlar çantada toz olmasın diye onları buzdolabı poşetiyle kaldırdım.
Evet canım alternatif fazla. Kozalüx benim takımların birinin markası, çok severek aldım, seviyorum kırmızıyı. ekliyorum görselini. Diğerleri de bi yavruağzı renk bi de toz pembe, farklı modeller ama.Ben balılesirdeyim ve dukkanlarda hiç beğendiğim olmadı 100-150. Den aşağıda yok uyguna alamışsın gerçekten markası fln ne intten baksam belki bulurum:) istanbulda olunca alternatif çok gerçekten fiyatlarda daha makul
Evett benim de bi kız bi erkek minnoşlar, iyi yapmışsın, mutlu mutlu çantamızla gideriz hastanemize inşallah :)Bi de benim iki bebe olunca kizli erkekli iyice karistirabilirler diye dusundum:)hurclarin en ustune hemsireye ilk verilecl poseti koydum.icine de birer tane bez koysam ki anlasilsin.biberon emzikler için de ayri bir hurc yaparim heralde.benim kıyafetlerim bavulun altinda bebelerinki ustte hurclar da olsun dedim ama bakalim aklima estikce degistiririm ekler cikaririm bi seyler
Ayy amin insallah yaaa.elimizi kolumuzu sallayarak.gideriz.insalalhhhhEvett benim de bi kız bi erkek minnoşlar, iyi yapmışsın, mutlu mutlu çantamızla gideriz hastanemize inşallah :)
Canim biraz.dinlenince.gecer.insallah.endiselenmeAnnemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilirhic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?