2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben kızımdaki pijama takımlarımı giyeceğim 1 kere giydim yepyeni duruyorlar çok rahat etmiştim onlarla.birde madela'nın göğüs pompasını kullanmıştım çok memnun kaldım çok az olan sütüm onun sayesinde gelmişti 2 yıl emzirdim kızımı böylece.daha ne beşik ne çanta hiçbişeyim hazır değil ya 30da yaparım herhalde

Evet tatlım inşallah her şeyimiz yolunda gider, ne güzel moral vermişsin :)

Kizlar bir sey daha sorcam.gogus pompasi.aldiniz mi hepiniz.simdiden almak.gerekli mi.yoksa.ihtiyac duyunca mi almaliyiz.aldiysaniz ne marka tercih ettiniz.elektrikli mi manuel mi daha.iyi.cok.yorum.okudum ama.kafam karisti
Ben aldım canım göğüs pompası e bebekten, markası mamajoh mu ne öyle bi şeydi elektrikli. Uyguna almıştım.

Oh mis olmuştur ellerine sağlık. Ama neden buzdolabı poşetlerine koydun giysileri merak ettim, toz almasın diye mi?

Kızlar buarada gecelik ve pijamaları nasıl aldınız bir turlu karar veremiyorum bir suru eksiğim var daha beşiklerin yan korumalarınada karar veremedim karacanın uyku setlerinde hepsi var ama çok pahalı
Canım ben iki takım önden düğmeli pijama takımı bi tane de gecelik aldım. Yeter diye düşünüyorum. Pijama ve geceliklerimi netten almadım, normal iç çamaşırcılarda daha uygun satılıyor. Burdan bi yerden sabahlığı bile olan şahane bi takımı 60 tl ye aldık.
Uyku seti ben de alamadım valla şimdilik daha ufak oldukları için nevresim takımı aldım, bim'e gelmiş daha yeni aldım, 25 tl şahane. Nasıl olsa yan korumalara çıkamayacaklar şu an için. Sonra alırım dedim.

Seninkiler nasıl canım

Pijama takimi böyle. Bir de ekru renk bir sabahlikli gecelik takimi aldim yine onden düğmeli onu koyamadim üstünde marka yaziyor fotograf bulamadim. Dikkat ettigim sey düğmeleri oldu rahat emzirmek icin. Cok cesit var gerçekten her yerde. Gec vakte biraktim gezemedim o yuzden netten almak durumunda kaldim

Canim bi kac takim ayri ayri koydum ki karistirmasinlar.her takimi ayri posetlesim.eldiven corap sapka zibin tulum vs.set oluyo ya.ayri ayri olsun da karismasin birbirlerine dedim.ama poset e koymam sagliksiz olur mu onu bilemedim

Ben balılesirdeyim ve dukkanlarda hiç beğendiğim olmadı 100-150. Den aşağıda yok uyguna alamışsın gerçekten markası fln ne intten baksam belki bulurum:) istanbulda olunca alternatif çok gerçekten fiyatlarda daha makul

Aa benim beğendiğim takım ben bunu çok beğendim ama onu çok nu açık bilemedim geldimi canım nasıl duruyor ben biraz zayıfım ondan on kısmından emin olamadım ama bayıldım geldiyse rengi fln aynı resimdeki gibi mi

On kismi derken canim neresi gogus kismini mi diyorsun? Cok guzel bence tam ayarinda yani duruşu tavsiye ederim

Canim bi kac takim ayri ayri koydum ki karistirmasinlar.her takimi ayri posetlesim.eldiven corap sapka zibin tulum vs.set oluyo ya.ayri ayri olsun da karismasin birbirlerine dedim.ama poset e koymam sagliksiz olur mu onu bilemedim
Hmm şimdik anladım çok mantıklıymış :) Yoo bence sağlıksız olmaz iyi yapmışsın, hatta sanırım ben de öyle kaldıracağım. Hastane çantamda karıştıabilir annemler. Ben de biberonlar çantada toz olmasın diye onları buzdolabı poşetiyle kaldırdım.

Bi de benim iki bebe olunca kizli erkekli iyice karistirabilirler diye dusundum:)hurclarin en ustune hemsireye ilk verilecl poseti koydum.icine de birer tane bez koysam ki anlasilsin.biberon emzikler için de ayri bir hurc yaparim heralde.benim kıyafetlerim bavulun altinda bebelerinki ustte hurclar da olsun dedim ama bakalim aklima estikce degistiririm ekler cikaririm bi seyler

Evet canım alternatif fazla. Kozalüx benim takımların birinin markası, çok severek aldım, seviyorum kırmızıyı. ekliyorum görselini. Diğerleri de bi yavruağzı renk bi de toz pembe, farklı modeller ama.

Eklentiler

• IMG_4774.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 34
Evett benim de bi kız bi erkek minnoşlar, iyi yapmışsın, mutlu mutlu çantamızla gideriz hastanemize inşallah :)

Kizlar ben bugün biraz disari çıktım dayanamadim. Kuafore gittim. Arabada sarsildim sanirim biraz. Geldigimden beri yatiyorum ama simdi ufak adet sancisina benzeyen bir agrim var sag kasiga dogru. Ya insallah onemli bir sey degildir endiselendim uyku tutmaz beni kesin

Annemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilir hic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim

Annemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilir hic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim
Canim biraz.dinlenince.gecer.insallah.endiselenme
Ama.dedigin.gibi artik.surekli.yatmak.lazim sanirim.cok.yorulmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…