2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Annemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilir hic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim
Canım endişelenme bişey olduğunu sanmıyorum. Ben de her gün mecbur iğneye çıkıyorum 5 kat inip çıkıyorum ve her geldiğimde aynı sancılar. Artık çoğu zamanı koltuklarda uzanarak geçirmeliyiz ikiz olduğu için İnsan bunalıyor ama dayanacağız napalım.

Insallah canim. Evet artik sadece bekleyecegiz bebekleri saglikla insallah

Kızlar merhaba. Ben 17+5 günlüğüm. Dün akşamdan beri sağ kasığıma ağrı saplanıyor. Sırtüstü veya sol tarafa yatarken düzenli olarak ağrıyor, üstüne yatınca geçiyor. Bunlar rahminin genişlemesi yüzünden olan ağrılar mı acaba? Ağrı eşiğim biraz yüksek olduğu için korkuyorum ya doğumla ilgili bir sancıysa da ben anlamıyorsam diye. Kum döküyormuşum mesela onu hiç anlamamıştım. Normal bel ağrısı diye katlanıyordum. Bu aylarda karın sertleşmesi vs gibi ayırıcı özelliği oluyor mu tehlikeli sancıların?

Annemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilir hic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim
Stres yapma canım o daha kotu etkiler biraz zorladığın içindir dinlenirsen iyi gelir diye düşünüyorum bende bugün annemle alışverişe çıktım dinlene dinlene her girdiğim dükkanda oturdum ona ramen geldiğimde dik bile duramıyordum bundan sonrasını int ten halledicez heralde

Uyuyamadim ve arada azalmasi dışında pek gecmedi kizlar.. Belimin sagindan bacagima dogru vuran bir agri. Anlayamiyorum cok. Biraz da korktum herhalde dua okuyorum gecsin diye.. Tek tarafli agri bir de solumda yok. Bebekler de hareket ediyorlar.. Anlayamadim ama hic boyle olmamisti :/

İnşallah uyuyabilmişsindir. Sabah doktorunu arasan ya da mesaj atsan?

off ben de bütün gece uyuyamadım üstteki bebiş tepiş tepiş nefes alamıyorum. insan çok korkuyor bişey mi oldu diye

Dinlemeye ve yatmaya devam et endişe etme daha çok kasılırsın. Hafif bi sancı gibi bel de ve kasıklardan bacaklara ağrı olursa biraz sancı çıkıyor nst de. Uzun sürmediği sürece dinlen doktoruna da bir danış canım.

Sagol canim bence sanciydi muhtemelen. Gece biraz sürdü ben de panikledim. Bacaklarim titredi korkudan Karnim cok tas gibi olmadi ama. Hafifledi de uyuyabildim. Her ihtimale karsi bir konusacagim doktorumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…