- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.701
Tşkkk ederim kaçıncı ayda başlamak mantıklı hergünmü sürmeli acabaBenim beslenme uzmanı gliserin ve bebeyağı kullan hem eski çatlakların rengini açar hemde yeni oluşacak çatlakları hafifletir dedi.
Canim biraz.dinlenince.gecer.insallah.endiselenme
Ama.dedigin.gibi artik.surekli.yatmak.lazim sanirim.cok.yorulmamak lazim.
Canım endişelenme bişey olduğunu sanmıyorum. Ben de her gün mecbur iğneye çıkıyorum 5 kat inip çıkıyorum ve her geldiğimde aynı sancılar. Artık çoğu zamanı koltuklarda uzanarak geçirmeliyiz ikiz olduğu içinAnnemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilirhic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim
Canım endişelenme bişey olduğunu sanmıyorum. Ben de her gün mecbur iğneye çıkıyorum 5 kat inip çıkıyorum ve her geldiğimde aynı sancılar. Artık çoğu zamanı koltuklarda uzanarak geçirmeliyiz ikiz olduğu içinİnsan bunalıyor ama dayanacağız napalım.
Yok cnm belimde agri filan yoktu.karnim cok sertti tas gibi olmustuBelime dogru vurdu biraz sagdan simdi. Sana da olmus muydu canim sanci ciktiginda? Karnimda toplanma sertlesme yok. Insallah sadece yorulmaktandir
Ne planlar yapmıştık...
Dogum fotografcisindan,tacima terligime kadar..
Ama olmadi..sabah yine agri sanciyla uyandim,ardindan yine kanama..hem de oluk oluk..sanirim seni en iyi ben anlarim. Hastaneden elin bos donmek,bebegini 10 gun sonra camekan arkasndan gorup tum can acini unutup onun bakislarina cakilip kalmak. Nasil bir yalvarmaydi o allahim. Su an gozyaslarima hakim olamiyorum. Ben tum himcimi goguslerimden cikarmistim. Dua ederek sagdigim sutlerle kizlarim sifa buldu. Zor gunlerdi evet ama gecti gitti. Seninkide gececek. Gidince konus onlarla evde onlari beklediginizi anlat. Benim 4 ay once 1200 gr dogan k8zim su anda 6 kilo ve bize guluckler saciyor. Ustumuze atliyor abileriylrle debeleniyorlar. Siznkilerde cikacak once buna inan.
Stres yapma canım o daha kotu etkiler biraz zorladığın içindir dinlenirsen iyi gelir diye düşünüyorum bende bugün annemle alışverişe çıktım dinlene dinlene her girdiğim dükkanda oturdum ona ramen geldiğimde dik bile duramıyordum bundan sonrasını int ten halledicez heraldeAnnemde kaldigim icin kiyafet almak icin evime de ugradim tabi merdiven cikip inmek de kotu yapmis olabilirhic kalkmadan yatacagim demek ki. Artik daha dikkatli olmak lazim
İnşallah uyuyabilmişsindir. Sabah doktorunu arasan ya da mesaj atsan?Uyuyamadim ve arada azalmasi dışında pek gecmedi kizlar.. Belimin sagindan bacagima dogru vuran bir agri. Anlayamiyorum cok. Biraz da korktum herhalde dua okuyorum gecsin diye.. Tek tarafli agri bir de solumda yok. Bebekler de hareket ediyorlar.. Anlayamadim ama hic boyle olmamisti :/
en son resim pijama olan yani nerden canım?Odalarına ikeanın hensvik beşiklerini ve dolabını aldım pijamadada şunları beğendim ama sabahlıklı olanın önü açık sanki bilemedim
off ben de bütün gece uyuyamadım üstteki bebiş tepiş tepiş nefes alamıyorum. insan çok korkuyor bişey mi oldu diyeUyuyamadim ve arada azalmasi dışında pek gecmedi kizlar.. Belimin sagindan bacagima dogru vuran bir agri. Anlayamiyorum cok. Biraz da korktum herhalde dua okuyorum gecsin diye.. Tek tarafli agri bir de solumda yok. Bebekler de hareket ediyorlar.. Anlayamadim ama hic boyle olmamisti :/
yazmışsın burayaİnstagram pinguiplusbaby canım
evet cnm.3.gunu taburcu ettiler beniEvde misin şimdi
nasılsın bebişler ne durumda meraktayım.evet cnm.3.gunu taburcu ettiler beni
Dinlemeye ve yatmaya devam et endişe etme daha çok kasılırsın. Hafif bi sancı gibi bel de ve kasıklardan bacaklara ağrı olursa biraz sancı çıkıyor nst de. Uzun sürmediği sürece dinlen doktoruna da bir danış canım.Uyuyamadim ve arada azalmasi dışında pek gecmedi kizlar.. Belimin sagindan bacagima dogru vuran bir agri. Anlayamiyorum cok. Biraz da korktum herhalde dua okuyorum gecsin diye.. Tek tarafli agri bir de solumda yok. Bebekler de hareket ediyorlar.. Anlayamadim ama hic boyle olmamisti :/
Dinlemeye ve yatmaya devam et endişe etme daha çok kasılırsın. Hafif bi sancı gibi bel de ve kasıklardan bacaklara ağrı olursa biraz sancı çıkıyor nst de. Uzun sürmediği sürece dinlen doktoruna da bir danış canım.
off ben de bütün gece uyuyamadım üstteki bebiş tepiş tepiş nefes alamıyorum. insan çok korkuyor bişey mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?