2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhabalar bebeklerim emmeye başladı çok şükür şimdi büyük olan ile hastanede anne bebek odasındayız. Bir gün burda gözlemde olacağız sonra çıkacağım bebeğimle. Küçük olan da bi kaç gün sonra çıkacak inşallah. Bu dönemide atlatıyoruz.

İyi geceler kızlar bugün benimde sol kaşığıyla vuran bıçak gibi
Gozunuz aydın çok sevindim hadi hayırlısı.

Dün herkese bir sancı uğramış sanırım,benimde sol kasıgıma vuran bıçak saplanması gibi bir ağrı var neyin nesi anlamadım.bebekler hareketli ama karnımın alt kısminda bir doluluk hissi var yatiyorum surekli karnımda sertlesiyor ara ara devam ederse yarın giderim dra

Bu bahsettiğin biraz daha fıtık ağrısına benziyor canım, normalde var mıydı fıtığın? Yoksa bile hamilelikte bebeklerin yükü bele bindikçe fıtık başlamış olabilir. Karnında bir ağrı sertleşme falan yoksa stres yapma bence stres yaptıkça birşey yoksa da sorun olmasın Allah korusun.

Hadi gözün aydın canım Allahım diğer bebeğini de bir an önce size kavuştursun inşallah sağlıklı bir şekilde. Sütün de boll bol gelsin yetsin doyursun inşallah bebişlerini

Nasil olmus anlamadim. Sizin msjin devamina yazilmis.
Hazal
cnm snn 1200 dogan kizin ne kadar kaldi hastanede ? ne kadar zamanda toparlandi.?bnm kucuk olan sutu reddediyor hala
Ben 30. Haftada dogum yaptm. 1600gr olan 23 gun. 1200 gr olan 39 gun kaldi kuvezde. Ikiside cikmadan 4 gun once biberona gecildi. Og varken daha hizli kilo aliyorlar panik yapma. Emmeye baslaynca efor harcadklarndan 1-2 gun duruyor kilo alimi. Eve gelince cok hizli aliyorlar. Og ile verilmiyormu damardanmi besleniyor?

og ile cnm..
bisey daha sorcam cnm,nazal tup ile solunum sağlanıyor ama biri arada agiza geciyor bu da beni korkutuyor.seninkiler nsldi ?

Son düzenleme:
Kizlar bu oto koltugu ana kucagi ikisi ayni anda mi kullaniliyor.o sekilde alinca kac kg arasi alinmasi gerekiyo.genelde 0-13 kg oluyo sanirim.pek bilgim yok da.siz aldiniz mi.hangi markayi tavsiye edersiniz.bebek arabasi ne aldiniz

Kizlar bu oto koltugu ana kucagi ikisi ayni anda mi kullaniliyor.o sekilde alinca kac kg arasi alinmasi gerekiyo.genelde 0-13 kg oluyo sanirim.pek bilgim yok da.siz aldiniz mi.hangi markayi tavsiye edersiniz.bebek arabasi ne aldiniz
Taşıma oto koltugu 0-13 kg oluyor bildiğim bende almadım henüz bakıyorum, alanlar yazarsa bizde fikir olur en azindan.

Yaa aslinda olabilir canim cunku bri iki haftadir ense kokumden birden tutulur gibi oluyorum sirtima dogru bir sanci iniyor uzandigimda. Sonra geciyordu. Belki de haklısın oyle olabilir hic yoktu daha önce. Allaha sukur sertleşme olmadi gercekten gecince de doktorumu aramadim yarin randevum oldugu icin

Cok şükür canim cok sevindim gözün aydin. Mis kokularini bizim icin de icine çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…