- 8 Eylül 2014
- 91
- 157
- 23
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.741
Dün herkese bir sancı uğramış sanırım,benimde sol kasıgıma vuran bıçak saplanması gibi bir ağrı var neyin nesi anlamadım.bebekler hareketli ama karnımın alt kısminda bir doluluk hissi var yatiyorum surekli karnımda sertlesiyor ara ara devam ederse yarın giderim dra
Benim de sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum, alt kısımda doluluk hissi var ve özellikle yarı oturur pozisyonda kucağımda hissediyorum bebekleri. Hareket ediyorlar ama dediğin gibi öne doğru toplanıp sertleşiyor karnım. İnşallah bunlar bu haftalarda olağan şeylerdir ve bebeklerimiz dayanır biraz daha. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım inşallah zaman yaklaştıkça korkuyor insan dedigin gibi bu haftalarin belirtisidir inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.Benim de sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum, alt kısımda doluluk hissi var ve özellikle yarı oturur pozisyonda kucağımda hissediyorum bebekleri. Hareket ediyorlar ama dediğin gibi öne doğru toplanıp sertleşiyor karnım. İnşallah bunlar bu haftalarda olağan şeylerdir ve bebeklerimiz dayanır biraz daha. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
mustela yağ kullanıyorum memnunum.Kızlar çatlak kremi alcam memnun kaldığınız ürün varmı :)
Ay şöyle haftalara baktamda sıra sıraya gidermiyiz doğuma çoğumuzun arasında 3-5 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de bunu merak ediyorumKizlar bu oto koltugu ana kucagi ikisi ayni anda mi kullaniliyor.o sekilde alinca kac kg arasi alinmasi gerekiyo.genelde 0-13 kg oluyo sanirim.pek bilgim yok da.siz aldiniz mi.hangi markayi tavsiye edersiniz.bebek arabasi ne aldiniz
Sanirim kimse almadi henuzBen de bunu merak ediyorum
Islevi hastaneden cikarken kullabmak ve arabada oto koltugu olarak kullanmak dimi?? Ev tipi ana kucagi baska aliniyor yani,merak etmekteyim ben deSanirim kimse almadi henuz
Haftasi ileri olanlar,dogurduktan sonra yazmayi unutmayin,merakla bekleniyorsunuz
Ay şöyle haftalara baktamda sıra sıraya gidermiyiz doğuma çoğumuzun arasında 3-5 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de bunu merak ediyorum
25+1 daa canimSeninkiler ne kadarlik canim?
Aa guzelmis bu,her yerde satiliyor mu ki?
Ev tipi anakucakları farklı ama bunlar da hem ev içinde hem de arabada kullanılabiliyor. Bir de sallanıyor. Yani oturma odasında yerde içine yatırıp sallayabiliriz de.
Aa guzelmis bu,her yerde satiliyor mu ki?
Peki araba bagajinda cok yer kapliyor mu ki?n11'den aldık biz canım
n11'den aldık biz canım
Benim de aklıma geldi bu, arka arkaya doğuma gidecekmişiz gibi geliyor. Öndenmitril :)
Güzel ama çok pahalı geldi bana simdilik sadece tasima oto koltugu alalım bakalım arabayı sonraya biraktikPeg Perego Book for Two aldık biz. Youtubedan izleyin. İkiz arabası olup da yanyana anakucağı monte edilebilen tek araba bu piyasada. Baya kullanışlı görünüyor. Krem rengini aldık. Set halinde 4400 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?