2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim de sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum, alt kısımda doluluk hissi var ve özellikle yarı oturur pozisyonda kucağımda hissediyorum bebekleri. Hareket ediyorlar ama dediğin gibi öne doğru toplanıp sertleşiyor karnım. İnşallah bunlar bu haftalarda olağan şeylerdir ve bebeklerimiz dayanır biraz daha. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de epeydir bacaklarimda hissediyorum yan yattigimda. Normalmis canim doktorum oyle demisti. Benimkiler de bayadir asagida. O yüzden hep yatmak zorundayim :/

Amin canım inşallah zaman yaklaştıkça korkuyor insan dedigin gibi bu haftalarin belirtisidir inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.

Kizlar bu oto koltugu ana kucagi ikisi ayni anda mi kullaniliyor.o sekilde alinca kac kg arasi alinmasi gerekiyo.genelde 0-13 kg oluyo sanirim.pek bilgim yok da.siz aldiniz mi.hangi markayi tavsiye edersiniz.bebek arabasi ne aldiniz
Ben de bunu merak ediyorum

Benim de aklıma geldi bu, arka arkaya doğuma gidecekmişiz gibi geliyor. Önden mitril :)
Peg Perego Book for Two aldık biz. Youtubedan izleyin. İkiz arabası olup da yanyana anakucağı monte edilebilen tek araba bu piyasada. Baya kullanışlı görünüyor. Krem rengini aldık. Set halinde 4400 tl.
Güzel ama çok pahalı geldi bana simdilik sadece tasima oto koltugu alalım bakalım arabayı sonraya biraktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…