- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.761
Evet canım pusete takılan bazı modeller arabada emniyet kemeri ile ya da kendine ait baza sistemi ile kullanılıyor bende 0 13kg düşünüyorum.hem bebek arabasına hem arabaya monte olabilen birşey alacağım.2 oto koltuğuyla nasıl yolculuk yapacağız o da muamma yaBen de bunu merak ediyorum
İyi günler de güle güle kullanın :)
Ev tipi anakucakları farklı ama bunlar da hem ev içinde hem de arabada kullanılabiliyor. Bir de sallanıyor. Yani oturma odasında yerde içine yatırıp sallayabiliriz de.
Güzel ama çok pahalı geldi bana simdilik sadece tasima oto koltugu alalım bakalım arabayı sonraya biraktik
Benim de aklimda olan bu cnm.ama.indirim ini bekliyorum.bi ara 1.300 e dusmustu subat indiriminde sanirim.bebek arabasinin simdilik acelesi yok da.oto koltugu ilk asamada almak lazim sanirim..hastaneden filan çıkışta o lazim oluyo di mihttp://m.babymall.com.tr/britax-romer-agile-double-ikiz-bebek-arabasi-neon-black_RMR-1297
Ben de bu ürünü beğenmiştim. Kullananlar memnunmus
Peki araba bagajinda cok yer kapliyor mu ki?
@mitril, B belovedone ,Benim de aklıma geldi bu, arka arkaya doğuma gidecekmişiz gibi geliyor. Önden @mitril :)
Geldi mi peki? Genisligi falan nasil?
Hosgeldin canim.amin insallahhh vaktinde saglikla gelir bebislerimiz..hangi ildesinMerhaba arkadaşlar.uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri.ben de nasip olursa ikiz annesi olacağım.şu anda 31+2 deyim.bir de 3 yaşına girecek bir tane oğlum var.Bi arkadaş arka arkaya doğum yapıcaz herhalde yazınca ben de sizin aranıza katılmaya karar verdim.inşallah günlerimizi tamamlayıp doğum yaparız hepimiz.
Kizlar gittigidiyor da lansinoh elektrikli tekli gogus pompasi indirimde bgn.bi arakadas soruyordu da.ben de almayi.dusunuyorum ama simdi.mi alsam.yoksa gerek.duyunca mi alsam bilemedim.simdi
Him tmm canim dedigin iyi oldu.sagol.hangi marka.aldinİkiz annelerine 2li göğüs pompalarını öneriyorlar daha hızlı sağmak için. Ben de ikili aldım canım.
Him tmm canim dedigin iyi oldu.sagol.hangi marka.aldin
İzmirHosgeldin canim.amin insallahhh vaktinde saglikla gelir bebislerimiz..hangi ildesin
Merhaba, hoşgeldin aramıza günlerimiz ayni ozaman :) .Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar.uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri.ben de nasip olursa ikiz annesi olacağım.şu anda 31+2 deyim.bir de 3 yaşına girecek bir tane oğlum var.Bi arkadaş arka arkaya doğum yapıcaz herhalde yazınca ben de sizin aranıza katılmaya karar verdim.inşallah günlerimizi tamamlayıp doğum yaparız hepimiz.
Tmm cnmAmeda marka aldım. Çok araştırdım yorumları filan baya okudum. Eşim de okumuş. Diğer markalar sorun çıkarabiliyormuş. Çekiş gücü açısından bundan çok memnun kalmışlar. Çok kısa zamanda sağılabiliyormuş süt. Çalıştığım için bunu tercih ettim. Bir de diğer markalardan alanlar sonradan değiştirmişler memnun kalmayıp. İki masraf olacağına baştan iyisi olsun dedim.
Hoşbulduk.12 ağustos benim satım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Merhaba, hoşgeldin aramıza günlerimiz ayni ozaman :) .Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sonra da ben inşallah@mitril, B belovedone ,rose32_45 , gnc10 , @Ekarhan,ben hakkımızda hayırlısı varmı atladığım varsa eklesin listeye kendini
Ayyy cok heycanli yaa inşallah hepinizden güzel haberler alırız :)Sonra da ben inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?