2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben de bunu merak ediyorum
Evet canım pusete takılan bazı modeller arabada emniyet kemeri ile ya da kendine ait baza sistemi ile kullanılıyor bende 0 13kg düşünüyorum.hem bebek arabasına hem arabaya monte olabilen birşey alacağım.2 oto koltuğuyla nasıl yolculuk yapacağız o da muamma ya

Peki araba bagajinda cok yer kapliyor mu ki?

Arabanın bagajına henüz koymadık ama malesef bagajı kaplamayan bir ikiz arabası da yok :) bu da bizlerin kaderi. Ama ayrı ayrı olsalar daha çok yer kaplar. Ben şimdi katlı halde kilere koydum. Gözüme normal geliyor ama arabada nasıl olur bilemedim :)

Geldi mi peki? Genisligi falan nasil?

Geldi canım, genişliği güzel. Evin içinde kapıdan çok rahat geçiyor. Yani 80 cm olduğunu düşünürsek kapı aralıklarını genişlik benim için ideal. Bir de anakucağı olmadan puset halinde koltuklar tamamen arkaya yatıyor ya içine düz şekilde uyurken bebekleri yatırabilirim diye de düşünüyorum. Yani anakucağı olmadan da kullanılabilir. Ama ilk etapta taşımak için anakucakları lazım araba olmasa da. Fakat arkadaşın da dediği gibi arabada arkada iki anakucağı ile nasıl oturacağız biz bilemiyorum. Artık ortalarına geceriz. Bir birine bir diğerine yetmeyece çalışacağız.

Kizlar gittigidiyor da lansinoh elektrikli tekli gogus pompasi indirimde bgn.bi arakadas soruyordu da.ben de almayi.dusunuyorum ama simdi.mi alsam.yoksa gerek.duyunca mi alsam bilemedim.simdi

Merhaba arkadaşlar.uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri.ben de nasip olursa ikiz annesi olacağım.şu anda 31+2 deyim.bir de 3 yaşına girecek bir tane oğlum var.Bi arkadaş arka arkaya doğum yapıcaz herhalde yazınca ben de sizin aranıza katılmaya karar verdim.inşallah günlerimizi tamamlayıp doğum yaparız hepimiz.

Hosgeldin canim.amin insallahhh vaktinde saglikla gelir bebislerimiz..hangi ildesin

Him tmm canim dedigin iyi oldu.sagol.hangi marka.aldin

Ameda marka aldım. Çok araştırdım yorumları filan baya okudum. Eşim de okumuş. Diğer markalar sorun çıkarabiliyormuş. Çekiş gücü açısından bundan çok memnun kalmışlar. Çok kısa zamanda sağılabiliyormuş süt. Çalıştığım için bunu tercih ettim. Bir de diğer markalardan alanlar sonradan değiştirmişler memnun kalmayıp. İki masraf olacağına baştan iyisi olsun dedim.

Merhaba, hoşgeldin aramıza günlerimiz ayni ozaman :) .Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Tmm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…