2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cidden ya vakit yaklastikca cok heyecan oluyor:)
Çok çok çok değişik ya, ameliyat korkusu, başka korkular, bebeklerimize kavuşacak olmanın heyecanı, mutluluk, karnımdaki vakitlerinin dolmasıyla ilgili yaşadığım hüzün, yetişebilecek miyim, ya iyi bakamazsam endişesi gibi gibi yüzlerce düşünce insanı yiyip bitiriyor zaman yaklaştıkça...
Ama süper anneler olarak hepsini bastırıp en çok evlatçıklarımıza kavuşacak olmanın mutluluğunu düşünmeliyiz sanırım.

Taşıma oto koltugu 0-13 kg oluyor bildiğim bende almadım henüz bakıyorum, alanlar yazarsa bizde fikir olur en azindan.
Ben de daha 8 haftalık hamileyim meraktan jokerden çıkmıyorum. Dün baktık ikiz arabaları var prego arka arkaya olan onların oto koltuğu yok fiyatı 1800 küsüratı vardı. İkisi yanyana olan var o bana çok basit geldi onunda fiyatı 800 dü yanlış hatırlamıyorsam ama 6 aydan önce kullanmak zor olur dediler. Tekli ve oto koltuğu olan kampanyalı normal fiyatı 1250 iken 700'e düşmüş ay sonuna kadar da bu kampanya varmış. Satış sorumlusu ocak şubat mart aylarında indirim olur nisan gibi fiyatlar yükselicek dedi. Tabi benim gönlümde mima xari var ama onun fiyatı da 5500 tl iki tane 11000 tl araba parası resmen

Normal doğum düşünen var mı arkadaşlar? Benim perinatalogum normal doğum yapabilirsin dedi kafam bi dünya. Aranızda yapacak varsa bana cesaret olur.

Peg Perego Book for Two aldık biz. Youtubedan izleyin. İkiz arabası olup da yanyana anakucağı monte edilebilen tek araba bu piyasada. Baya kullanışlı görünüyor. Krem rengini aldık. Set halinde 4400 tl.
Güle güle kullanin ins. Bizde ayri araba ve pusetlerden aldik babymall den yaklasik 1 bucuk 2 ay olmustur 3.200 tl (indirimdeydi gerci ama) alacaklar iyice arastirsin fiyat bakimindan

Normal doğum düşünen var mı arkadaşlar? Benim perinatalogum normal doğum yapabilirsin dedi kafam bi dünya. Aranızda yapacak varsa bana cesaret olur.
Canim.bana da ilk doktorum oyle demisti.pozisyonlar eger uygunsa normal.de olabilir diye ama tabi hayaller hayatlarrrr..simdi ikisi.ters pozisyonda ve erken gelmeye cabaliyorlarrr.her gun tembihliyirum bakin cok da guzel yasanilasi bir dunya.degil.lutfen acele etmeyin diye kuzularima

Sanirim kimse almadi henuz
Ben arkadaşlarımdan aldım kızlar, biri maxi cosi diğeri nuna nın. İlk etapta alınanlar ilk 6 ay kullanılabiliyor sadece zaten o yüzden 0-13 üne falan çok bakmayın büyüdüklerinde kullanılan oto koltuklarıyla hastaneden çıkarırken ve oturtamadığınız süreçte kullanılan oto koltuğu pusetler farklı. Bunlar ilk etapta bebek arabasında da kullanılmak zorunda 6 aya kadar.

Canim çok pahali yaa.tabi bana.gore..herkesin.maddiyati farklidir elbet.ama.ikiz.olmasi dogum.parasi masraflari bu tarz seyleri baya yuklu oluyo.o yuzden cok abartmak.istemiyorum.ben.bebek.arabasini filan.zaten ankara dayim.ailem.filan kimsem yok burda.surekli bebelerle.disari.cikacak durumum.yok..iste esimle alir avm.de takılıruz en cok..o yuzden bebek.arabasini abartmicam.ama.oto.koltugu iyi bir sey olsun.istiyorum.uzun.yol.cok yapıyoruz biz ailelerimiz.yanimizda olmadigi icin..bakalim.hayirlsi.bebek.arabasini.dogum dan sonra alcam sanirim

og ile cnm..
bisey daha sorcam cnm,nazal tup ile solunum sağlanıyor ama biri arada agiza geciyor bu da beni korkutuyor.seninkiler nsldi ?
Bizimkiler ikiside nasal hortum ile basladi. Sonra kuvez ici serbest oksikene gecildi ve alinan bu oksikenler maalesef bize rop olarak geri dondu. Buyugun ropu evre1deydi ve kemdiligimden y9k oldu. Minigim lazer operasyonu gecirdi. Simdi o da iyi sukur.

Canim ben soyle.istiyorum.uzun yol cok yapacağımız icin iyi bir.oto koltugu.olsun..ama hastane cikisinda.veya hastaneye filan.kontrollere bebelerle.giderken kullancagim bir de puset tarzi olsun istiyorum.buna.cok.para vermemek lazim o zamn.nasil yapsam ki.bilemedim kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…