2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet tek yumurta o zamanlarda lisedeydim haftasini cok hatırlamıyorum ama kuvezde kalmadilar cok da zayiflardi üstelik iki kizi var cok benziyolar birbirlerine :)
Allah bağışlasın ne güzel :)
haftasını merak ediyorum normal doğumda ne zaman sancı geliyor acaba ikizlerde? Bilen var mı kızlar?

evet pozisyon olayı çok önemli. ya ne diyosun bebişlerine sen bakimmm acele etmesinler tabi ama korkutma onları dünya hakkında şimdiden

çok şükür canım ya

Kesinlikle, bütün endiselerimiz ayni. Ben karnimdan cikacak olmalarina da bazen uzuluyorum hakikaten

Canım nunanın bir de soo be nin ilk 6 ay kullanılacak olan hastaneden çıkışta da kullanacağın pusetler çok uygun 170-200 lira falan. Ben bebek arabalarını ayrı ayrı aldım arkadaşlarımdan aldığım pusetlerinde uyumlu olduğu. Geçen ay 1100 den 800 e düşmüştü öyle aldık bizde. 2 bebek çantaları bilmemnesi tek başımıza zaten çıkamayacağız diye iki ayrı araba alalım tek ikiz arabaları çok pahalı oluyor çünkü

Him dogru diyorsun cnm.ilk basta alcagim oto koltugu puset in cok kaliteli olmasina gerek yok zaten.uzun sureli kullanilmayacak.sonrasinda iyi bir sey alirim.bebek arabasi da cok kullanmam aile miz arkadas cevremiz.cok olmadigi.icin.bi park a avm.ye yakin mesafede ancak kullancam.ona.gore bir sey bakarım.heralde bakalim..

Ya baktığında hepsi araba işte içinin konforu bebek için iyi olsun gerisi çok da önemli değil 5000 e de var 500 e de var yetecek birşey bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…