- 8 Eylül 2014
- 91
- 157
- 23
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.801
Hahhah kaçış yokkŞaka bi yana stres arttı valla, sırayla su gibi doğurup gelelim inşallah
Iki ayri araba mi aldin cnmGüle güle kullanin ins. Bizde ayri araba ve pusetlerden aldik babymall den yaklasik 1 bucuk 2 ay olmustur 3.200 tl (indirimdeydi gerci ama) alacaklar iyice arastirsin fiyat bakimindan
Senden önce ben varım sanırsamSonra da ben inşallah
Allah bağışlasın ne güzel :)Evet tek yumurta o zamanlarda lisedeydim haftasini cok hatırlamıyorum ama kuvezde kalmadilar cok da zayiflardi üstelik iki kizi var cok benziyolar birbirlerine :)
Hoşgeldin canım benimde 12 ağustos :)Hoşbulduk.12 ağustos benim satım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
AmiiiiinnnnnnnHahhah kaçış yokkŞaka bi yana stres arttı valla, sırayla su gibi doğurup gelelim inşallah
evet pozisyon olayı çok önemli. ya ne diyosun bebişlerine sen bakimmmCanim.bana da ilk doktorum oyle demisti.pozisyonlar eger uygunsa normal.de olabilir diye ama tabi hayaller hayatlarrrr..simdi ikisi.ters pozisyonda ve erken gelmeye cabaliyorlarrr.her gun tembihliyirum bakin cok da guzel yasanilasi bir dunya.degil.lutfen acele etmeyin diye kuzularima
Benim de 27 agustosHoşgeldin canım benimde 12 ağustos :)
çok şükür canım yaBizimkiler ikiside nasal hortum ile basladi. Sonra kuvez ici serbest oksikene gecildi ve alinan bu oksikenler maalesef bize rop olarak geri dondu. Buyugun ropu evre1deydi ve kemdiligimden y9k oldu. Minigim lazer operasyonu gecirdi. Simdi o da iyi sukur.
Çok çok çok değişik ya, ameliyat korkusu, başka korkular, bebeklerimize kavuşacak olmanın heyecanı, mutluluk, karnımdaki vakitlerinin dolmasıyla ilgili yaşadığım hüzün, yetişebilecek miyim, ya iyi bakamazsam endişesi gibi gibi yüzlerce düşünce insanı yiyip bitiriyor zaman yaklaştıkça...
Ama süper anneler olarak hepsini bastırıp en çok evlatçıklarımıza kavuşacak olmanın mutluluğunu düşünmeliyiz sanırım.
Gercekleri bilsinler acele etmesinlerevet pozisyon olayı çok önemli. ya ne diyosun bebişlerine sen bakimmmacele etmesinler tabi ama korkutma onları dünya hakkında şimdiden
Gercekleri bilsinler acele etmesinler
Canım nunanın bir de soo be nin ilk 6 ay kullanılacak olan hastaneden çıkışta da kullanacağın pusetler çok uygun 170-200 lira falan. Ben bebek arabalarını ayrı ayrı aldım arkadaşlarımdan aldığım pusetlerinde uyumlu olduğu. Geçen ay 1100 den 800 e düşmüştü öyle aldık bizde. 2 bebek çantaları bilmemnesi tek başımıza zaten çıkamayacağız diye iki ayrı araba alalım tek ikiz arabaları çok pahalı oluyor çünküCanim ben soyle.istiyorum.uzun yol cok yapacağımız icin iyi bir.oto koltugu.olsun..ama hastane cikisinda.veya hastaneye filan.kontrollere bebelerle.giderken kullancagim bir de puset tarzi olsun istiyorum.buna.cok.para vermemek lazim o zamn.nasil yapsam ki.bilemedim kafam karisti
Benimde 29Benim de 27 agustos
Him dogru diyorsun cnm.ilk basta alcagim oto koltugu puset in cok kaliteli olmasina gerek yok zaten.uzun sureli kullanilmayacak.sonrasinda iyi bir sey alirim.bebek arabasi da cok kullanmam aile miz arkadas cevremiz.cok olmadigi.icin.bi park a avm.ye yakin mesafede ancak kullancam.ona.gore bir sey bakarım.heralde bakalim..Canım nunanın bir de soo be nin ilk 6 ay kullanılacak olan hastaneden çıkışta da kullanacağın pusetler çok uygun 170-200 lira falan. Ben bebek arabalarını ayrı ayrı aldım arkadaşlarımdan aldığım pusetlerinde uyumlu olduğu. Geçen ay 1100 den 800 e düşmüştü öyle aldık bizde. 2 bebek çantaları bilmemnesi tek başımıza zaten çıkamayacağız diye iki ayrı araba alalım tek ikiz arabaları çok pahalı oluyor çünkü
Aynen cnmAnne karnindan daha rahat bir yer var mi ya oh mis gibi yatıyorlar iste ne bu erken gelme meraki bilmem :)
Ya baktığında hepsi araba işte içinin konforu bebek için iyi olsun gerisi çok da önemli değil 5000 e de var 500 e de var yetecek birşey bakmak lazım.Him dogru diyorsun cnm.ilk basta alcagim oto koltugu puset in cok kaliteli olmasina gerek yok zaten.uzun sureli kullanilmayacak.sonrasinda iyi bir sey alirim.bebek arabasi da cok kullanmam aile miz arkadas cevremiz.cok olmadigi.icin.bi park a avm.ye yakin mesafede ancak kullancam.ona.gore bir sey bakarım.heralde bakalim..
Aynen cnm saglikli olan ve yeteri kadar olcak birsey.biraz da bütçeye gore artikYa baktığında hepsi araba işte içinin konforu bebek için iyi olsun gerisi çok da önemli değil 5000 e de var 500 e de var yetecek birşey bakmak lazım.
Tmm cnm mustela ile liearac arasında kararsız kaldım ikisinde iyi diyorlar sanırımmustela yağ kullanıyorum memnunum.
Ben de lierac kullaniyorum.Doktor hindistan cevizi yagini onerdi.ondan da cok memnunum.kasintilarimi aliyorTmm cnm mustela ile liearac arasında kararsız kaldım ikisinde iyi diyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?