2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar hastane cikislarinizi premature olarak mi aliyorsunuz yoksa normal mi?

Ben de lierac kullaniyorum.Doktor hindistan cevizi yagini onerdi.ondan da cok memnunum.kasintilarimi aliyor
Hindistan cevizi yağı hemen emiliyormu ben çok sabırlı deilim kıyafetimi giymek isterim üstüm başım yağ olmasın istiyorum bide sabah işe giderken pratik olsun :)
Lierac yağlı mı acaba :)

Hindistan cevizi yağı hemen emiliyormu ben çok sabırlı deilim kıyafetimi giymek isterim üstüm başım yağ olmasın istiyorum bide sabah işe giderken pratik olsun :)
Lierac yağlı mı acaba :)
Ben 15.haftada lierac kullanmaya basladim.hemen emiliyor.Ama kasintilarim oluyordu.Doktor gorunce lierac catlak onleyici krem,nemlendirici olarak hindistan cevizi yagi kullan dedi.yani cildim pul pul idi.ben de sevmiyorum o yaglilik hissini ama en cok ondan memnunum.surunce kullanmadigim bir ust giyiyorum.oyle cozum buldum

Lierac ı ozaman sabah Hindistan cevizini akşam süreyim
Bu hafta alcam bi deneyeyim bunları teşekkür ederim :)

Kizlar tasima gerecleri konusiyorsunuzda tecrubeli anne olarak fikrimi soyleyeyim oglum su an 5 yasinda o gmadan puset almistk. 1 haftalikken ill kontrole cikacagimoz zaman bel kismi bana cukur geldi ve destelemek icin alt acagini altina yerlestirdim. Emniyet kemeri haloyle minik bebegi kavrayamadi ve oglum pisetten dustu. O gn attik puseti. Kulplu tasima cantalari var fortbebe de deniyor onunla cok rahat ettik. Ikizlerime de onlardan aldim arabada arkaya koyup ben ortalarinaoturuyorum.

Ben de puset almadım portbebe denilen kulplu çantalardan aldım iki tane. Bunu duyunca da iyi ki öyle yapmışım dedim açıkçası.

Aa guzelmis bu,her yerde satiliyor mu ki?
Canım bizde NUNA marka aldım oto koltuğu hastahane çıkışında da kullanılıyor arkadaşın dediği gibi ev içinde de ana kucagi gibide kullanabiliyorsun. Iki ayrı bebek arabadinida aldık bu oto koltukları bebek arabasına da takılıyor küçük bir aparatla ebebekten aldık

Ooo cok.kotu olmus.dusmeleri canim yaa Allah korusun..o dedigin porrbebeyi de arastirayim ben.tesekkurler.fikrin icin

Canım oto koltuğu ztn puset olarak kullanılıyor ama ilk başta alınanlar 0-13kg arası oluyor yani ilk alınanlar biraz kısa süreli kullanılıyor ayrı almana gerek ama birde ev için anakıcakları var sallanıyor muzikli olanları fln var ama aldığın pusetide evde kullanabilirsin

Cok alengirli isler bunlar,bilmeyince
Erken dogum riskim olmasa cikip bakardim ama simdilik boyle yitiniyorum.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Cok alengirli isler bunlar,bilmeyince
Erken dogum riskim olmasa cikip bakardim ama simdilik boyle yitiniyorum.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Haklısın canım biz daha önce bakmistik çok pahalı geldi ikiz arabaları puset falan daha var diye vazgeçtik. Arabamizin bagajında küçük zaten çoğu model sığmadı sigan sadece bu marka olmuştu ama o zaman alamadık sonra ebebek nette indirime girdi bizde internet şubesinden hemen aldık :) Allah bebislerimizin şansını bahtini açık eylesin gerisi hal olur...

Ben de port bebe alacağım basta kullanmak icin. Cok minik olacaklar ya çünkü oto koltugu gereksiz geliyor bana da. Biraz büyüsünler bakılır. Ya sağlıklı olsun da yavrular kucakta kundakla da tasinir zarari yok

Haklisin canim.kocaman AMIN diyorum

Canim kac haftalikti bebislerin. Ne kadaryapıyorsunuz kalmislardi kuvezde benimde bir hafta anca durur bebekler dedi doktorum merak ediyorum neyke karsilasacagimi

Bende kızımda kullandım puset ama içinde taşımadım gezmeye gidince ve arabada içine koymak için aldım
Bi kaç arkadaşım düşürdü içinden bebeği allah korusun insan korkuyor gerçekten
Çanta şeklinde olan bana çok hantal geliyor ve kulpları kopacak gibi geldiginden oda güven vermiyor en iyisi kucak sanki :) zaten ikizlerle dışarı kontrolden kontrole çıkarım uzun Bİsüre evde olcam yada ev gezmesine giderim onlarada yanımda birileri olur 3 çocukla tek başıma gezemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…