- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.841
Ev icin anakucagi aldim cnm.oto koltugu da sanirim 0_18kg alcam.uzun sureli kullanmak icin.onun disinda hastaneye filan gidince kullanmak icinde portbebe alirim 2 tane.yeterli olur heralde.kararim yine degismez iseCanım oto koltuğu ztn puset olarak kullanılıyor ama ilk başta alınanlar 0-13kg arası oluyor yani ilk alınanlar biraz kısa süreli kullanılıyor ayrı almana gerek ama birde ev için anakıcakları var sallanıyor muzikli olanları fln var ama aldığın pusetide evde kullanabilirsin
benimde sat 12 agustos :) amin canım hayırlısı olsunHoşbulduk.12 ağustos benim satım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Merhaba, burda mideden en çok çeken benimdir heralde. Gerçi tabi ikiz olmalarının da bu kadar etkisi var. Korkunç kusmalarım vardı başlarda ve dediğin gibi hep ağlıyordum, günler geçmiyordu. Artık dayanamaz hal aldığım için doktorum Zofran (ya da muadili Zofer) diye bir ilaç verdi, sanırım 5 aya kadar ben onlarla biraz bir şeyler yiyebilmiştim, ayakta durabildim. Sonra kesildi kendiliğinden. Ama sonra da mide yanmam yüzünden yatamaz kalkamaz oldum. Hala da devam ediyor mide yanmalarım. Ama benim mide yanmam heralde öncesinde gastritim olmasından kaynaklı.Arkadaşlar merhaba, siz daha tecrübelisiniz danışmak istedim ikiz bekliyorum allah nasip ederse ama hiç iyi geçmiyor hamileliğim yani hep hasta gibiyim bi tuhafım istifra ediyorum cok ağlıyorum falan. Ben ne zaman normale dönücem yoksa ikiz olduğu için hep böyle mi gecicek. Gerçekten bebeklere de bu durumun zarar verdiğini düşünüyorum
Cok teşekkür ederim ben zofer kullanıyorum ama yine de kötüyümMerhaba, burda mideden en çok çeken benimdir heralde. Gerçi tabi ikiz olmalarının da bu kadar etkisi var. Korkunç kusmalarım vardı başlarda ve dediğin gibi hep ağlıyordum, günler geçmiyordu. Artık dayanamaz hal aldığım için doktorum Zofran (ya da muadili Zofer) diye bir ilaç verdi, sanırım 5 aya kadar ben onlarla biraz bir şeyler yiyebilmiştim, ayakta durabildim. Sonra kesildi kendiliğinden. Ama sonra da mide yanmam yüzünden yatamaz kalkamaz oldum. Hala da devam ediyor mide yanmalarım. Ama benim mide yanmam heralde öncesinde gastritim olmasından kaynaklı.
Bulantılarım benim bile geçtiyse herkesin geçer. Ama dediğim gibi çok dayanamıyorsan doktoruna bilgi ver bence. Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim ama korkma hepsi gececek ilerleyen haftalarda ben hala kusuyorum ama baslarda cok daha kötüydü kendimi cok kötü hissediyorumdum sonradan geciyor ama az sabretCok teşekkür ederim ben zofer kullanıyorum ama yine de kötüyüm
Benimkiler 30 haftalikti canim. Seninki biraz daha ileriymis. Korkma allahin izni ile bisey olmaz. Ben preeklamsi nobeti gecirdim acil gebeligi sonlandirdilar. 34 hafta bence iyi bir hafta cok kalmazlar diye dusunuyorum. Ama dayanabildigin kadar dayan derim. Allahim saglikla kurtarsinCanim kac haftalikti bebislerin. Ne kadaryapıyorsunuz kalmislardi kuvezde benimde bir hafta anca durur bebekler dedi doktorum merak ediyorum neyke karsilasacagimi
ben ikisini de aldım valla. bezi premature aldım ama.Kizlar hastane cikislarinizi premature olarak mi aliyorsunuz yoksa normal mi?
yok canım değil.mavimli canim senin doktorun ibrahim bildirici miydi?
sıkma canını, bol bol dinlen, bol bol dua et,Sanciyi.hisstmedim cnm sadece soldaki bebek surekli sertlesip.toplaniyordu.agri olmuyordu.ama.bgn.hastanede.sira beklerken cok darlandim.mahfoldum.oturunca.belim.karnim.cok agriyo.orda 2 saat.oturdum.o zaman agrim.oldu.zaten.nst ye bagladi.doktor.orda da.cikti sanci.baya
benimde o haftalarda sağ tarafımda ağrı oluyordu, doktoruma sordum rahim sağa doğru büyüyor, bundan dolayı dedi ama doktoruna danış muhakkakKızlar merhaba. Ben 17+5 günlüğüm. Dün akşamdan beri sağ kasığıma ağrı saplanıyor. Sırtüstü veya sol tarafa yatarken düzenli olarak ağrıyor, üstüne yatınca geçiyor. Bunlar rahminin genişlemesi yüzünden olan ağrılar mı acaba? Ağrı eşiğim biraz yüksek olduğu için korkuyorum ya doğumla ilgili bir sancıysa da ben anlamıyorsam diye. Kum döküyormuşum mesela onu hiç anlamamıştım. Normal bel ağrısı diye katlanıyordum. Bu aylarda karın sertleşmesi vs gibi ayırıcı özelliği oluyor mu tehlikeli sancıların?
Geçmiş olsun cnm 14-15. Haftalarda farkediyor benimde bulantım vardı ama tiksinme gibiydi kusmalarım sayılıdır ... kızımda hamileyken daha fazla kusmuştum bunlarda daha az ...Arkadaşlar merhaba, siz daha tecrübelisiniz danışmak istedim ikiz bekliyorum allah nasip ederse ama hiç iyi geçmiyor hamileliğim yani hep hasta gibiyim bi tuhafım istifra ediyorum cok ağlıyorum falan. Ben ne zaman normale dönücem yoksa ikiz olduğu için hep böyle mi gecicek. Gerçekten bebeklere de bu durumun zarar verdiğini düşünüyorum
Ne güzel,ne tesadüf.3 kişinin aynı.benimde sat 12 agustos :) amin canım hayırlısı olsun
bende varım :)Bende varim
bende iki ayrı travel sistem araba aldımIki ayri araba mi aldin cnm
benimde 25 ağustosBenim de 27 agustos
benimde doktorum İbrahim bildiricimavimli canim senin doktorun ibrahim bildirici miydi?
Allah razi.olsun insallah bir hafta daha dururlar. Tabi önce hayırlısıBenimkiler 30 haftalikti canim. Seninki biraz daha ileriymis. Korkma allahin izni ile bisey olmaz. Ben preeklamsi nobeti gecirdim acil gebeligi sonlandirdilar. 34 hafta bence iyi bir hafta cok kalmazlar diye dusunuyorum. Ama dayanabildigin kadar dayan derim. Allahim saglikla kurtarsin
Karistirmisim canim.yok canım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?