- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.861
Premature kacar tane aldin canim? Bir de kuvezde giydirmiyorlar dimi?ben ikisini de aldım valla. bezi premature aldım ama.
Catlagin oldu mu canim?Kizlar biri sormustu bulamadim alintilamak icin. Ben de bio oil ve hindidtsn cevizi yağı kullaniyorum. Memnunum
Cnm stres yapma Allah Yardmcn olsun.sancı ciksada korkma cok.ilaclarla hafifletirler.ikizlerde cok erkenden baslayabilirmis sanci.tedrgin olma.insallah.hayirlsi olsun cnmKızlar dua edin rapor almaya geldim dr nts istedi nts ye gircem bişey çıkmasın karnım yine çok gergin korkuyorum
Catlagin oldu mu canim?
Cnm ikizlerde 2 haftada bir cagiriyorlar doktorlar bu haftalar dan sonra genelde.bi sikinti gormedi ise 1 ay sonra.gel demis doktorun demek ki.tedirgin olma.ama hareketlerini takio et.karninda agri karninin tamaminda sertlesme ile birlikte bacak kasik agrisi hissedersen erteleme git doktora cnm.her zaman temkinli olmak onlem almak lazim.ben nerdeyse haftada bir gidiyorum artik.sancilarim oldugu icin malesefsıkma canını, bol bol dinlen, bol bol dua et,
ben en son 25 şubatta gittim kontrole, kontrol günüm 28 mart çok fazla geldi bana, acaba bende sancı olursa nasıl hissederim ki, çok korkuyorum, bebişlere bir şey olursa ve ben bunu farkdemezsem çok üzülürüm, doktora sormuştum nst ye ne zaman girecem diye daha çok var demişti,
ben varım cnm :)Heyecanladım kızzSırayla gideceğiz valla. Benden ilerde olan yok mu, sıramı versem olmuyo muu
ben pramutere almadım cnmKizlar hastane cikislarinizi premature olarak mi aliyorsunuz yoksa normal mi?
inşallah birşey çıkmaz cnm olabiliyor bu haftalardaKızlar dua edin rapor almaya geldim dr nts istedi nts ye gircem bişey çıkmasın karnım yine çok gergin korkuyorum
Sonra da benSonra da ben inşallah
benim 3 gündür sağ tarafımda ağrı vardı, bugün geçti, kasığımda olmadı ağrı ama tedirgin oluyorumCnm ikizlerde 2 haftada bir cagiriyorlar doktorlar bu haftalar dan sonra genelde.bi sikinti gormedi ise 1 ay sonra.gel demis doktorun demek ki.tedirgin olma.ama hareketlerini takio et.karninda agri karninin tamaminda sertlesme ile birlikte bacak kasik agrisi hissedersen erteleme git doktora cnm.her zaman temkinli olmak onlem almak lazim.ben nerdeyse haftada bir gidiyorum artik.sancilarim oldugu icin malesef
Benim sat 12 eylül bana yakın kimler var.bizde doğumu yakın arkadaşların ardından sıraya gireceklerizzz.ayy heyecan yaptım.dr kontrolüne gidiyorum ciğer geliştirici iğne yapacağım demişti bakalım.bize şans dileyin teyzeleri.
Hayatım su olarak tüketme sende sıvıları canım benim zorla su içmek kadar kötü bişey yok.açık çay iç ayran iç soda iç eğer bunları tüketiyorsan da ekstra su içmiyorum diye üzülme bence.su elbette çok önemli ama vücudun ne dediğiYa ben su içemiyorum midemden delircemDoktor da bol bol içmen lazım bebekler susuz kalmasın diyor. Su içtiğim zaman kalp çarpıntım oluyor, midem bulanıyor, yanıyor. Başka şey olsa keseyim kullanmayayım dicem ama su bu yani nasıl keseyim, içemiyorum ama
Hadi hayırlı haberler inşallah canım. Doktorun neden ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünüyor erken doğum riski falan mı gördü acaba? Yoksa her ihtimale karşı mı yapalım diyor. Benim doktorum o haftalarda erken doğum riskin olursa yaparız demişti daha 5. Ayda falan. Benimde sat 29 ağustos, herhangi bir iğne falan yapılmadı.Benim sat 12 eylül bana yakın kimler var.bizde doğumu yakın arkadaşların ardından sıraya gireceklerizzz.ayy heyecan yaptım.dr kontrolüne gidiyorum ciğer geliştirici iğne yapacağım demişti bakalım.bize şans dileyin teyzeleri.
Bana da doktorum verdi.25+2 yim.4 doz yazmis.2 doz seklinde olacagim.ilk 2 dozu ayri ayri popolardan mi olacagiz yoksa 2 dozu karistirip tek sefer de mi yapilacak?Benim sat 12 eylül bana yakın kimler var.bizde doğumu yakın arkadaşların ardından sıraya gireceklerizzz.ayy heyecan yaptım.dr kontrolüne gidiyorum ciğer geliştirici iğne yapacağım demişti bakalım.bize şans dileyin teyzeleri.
2 ampul ilk vuruşta,12 saat sonra 2 ampul daha vuruluyorBana da doktorum verdi.25+2 yim.4 doz yazmis.2 doz seklinde olacagim.ilk 2 dozu ayri ayri popolardan mi olacagiz yoksa 2 dozu karistirip tek sefer de mi yapilacak?
Canım öyle yapmayı denicem artık, mahvoldumHayatım su olarak tüketme sende sıvıları canım benim zorla su içmek kadar kötü bişey yok.açık çay iç ayran iç soda iç eğer bunları tüketiyorsan da ekstra su içmiyorum diye üzülme bence.su elbette çok önemli ama vücudun ne dediği
24 saat sonra degil mi canim?2 ampul ilk vuruşta,12 saat sonra 2 ampul daha vuruluyor
12 saat arayla olmuştum ben de 2 2.24 saat sonra degil mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?