2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Vallahi canım bende bugün sordum dedim hocam neden bu iğneyi oluyorum erken değil mi rahim kapalı kasılma yok vs.normalde 25.haftada yapıyorum sen 27desin dedi.tedbiri çok seviyor ne yapalım.proloton da yaptı birde.yarın diğer 2 dozu olacağım.bebişler iyi çok şükür herşey yolunda.darısı haber bekleyenlerin başına

Bana da doktorum verdi.25+2 yim.4 doz yazmis.2 doz seklinde olacagim.ilk 2 dozu ayri ayri popolardan mi olacagiz yoksa 2 dozu karistirip tek sefer de mi yapilacak?
Bana 1 tane proloton yaptı 2ciğer geliştiriciyi karıştırıp yaptı sanırım 2 kere oldum çünkü.yarın tek seferde vurursa demek ki karıştırıyor ben sana yazarım durumu

canım kontrolün iyi geçer insallah benimde sat 3 ekim dogum senden sonra allah nasip ederse

doktora gidip gelmişsin bile canım ben biraz gec görmüsüm msjı iyi gecmesine sevindim

Kızlar ben doktordan döndüm. Cook şükür her sey yolundaymis. Basi asagi dönük olan oglum 1600 kusur olmus. Diğeri 2 kilo 70 gram. Sulari iyi, kordon dolanmis mi diye bakti yok cok şükür. Basi asagida olan da cok inmemis ve rahim agzi kapali dedi. Nst de hafif sanci cikti cok problem degil yatmaya devam dedi.

Dogum icin normalde buyugun basi asagida olsa normali denerdim ama kucuk once cikacagi icin digerini bacagindan cekip cikarsam bile onn basi takilir dedi riskli bir seymis. O yuzden spinal sezeryan yapariz dedi. 35. Haftayi bir gor istedigin her yere gidebilirsin dedi. Bekletebildigi kadar bekletecek bakalim:)

Ay hadi bakalim cnm guzel haberlerle geldin bende yarin ins guzel haberler ile gelirim bu defa..benim de kilosu az olan bas asagi duruyi.digeri ayaklar asagi da.ama benim bas asagi olanin kafasi baya asagida dedi.o sıkıntı biraz.ins dayanirlar benimkiler de 36 lara kadar

masallah sizeInsallah zamanında dogar miniklerimiz

Kızlar söylemeyi unuttum dr.hamile kemeri al dedi bana.rahim üzerindeki baskıyı azaltır dedi.aranızda kullanan var mı?

Ne guzel haberler bunlar masallah

Valla ben hiç duymadım kullananlar fikrini yazsın ona göre bakalım faydasını görürüz belki

Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Maşallah miniklerine ya büyüyorlar ne güzel ^_^
Benimki spinal ya da epidural hiç istemiyo anlamadım Direkt genel olacaksın dedi, ben aslında çok istiyordum o an bebeklerimi görmek. Ne şekilde çıkacağı belli değil bebeklerin, o şekilde görmeni istemem demişti ne demekse bu
35'i de göreceksin inşallah canım. Ben 34+ 4'teyim. Benim de ilk hedefim 36 inşallah, sonra 38'de alırım diyor zaten.

Benim 7 eylül :) sizden önce benim dr. Erken doğum riski görmüyorum suan dedi ciğer geliştirici yapmaya gerek duymuyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…