- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.881
Vallahi canım bende bugün sordum dedim hocam neden bu iğneyi oluyorum erken değil mi rahim kapalı kasılma yok vs.normalde 25.haftada yapıyorum sen 27desin dedi.tedbiri çok seviyor ne yapalım.proloton da yaptı birde.yarın diğer 2 dozu olacağım.bebişler iyi çok şükür herşey yolunda.darısı haber bekleyenlerin başınaHadi hayırlı haberler inşallah canım. Doktorun neden ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünüyor erken doğum riski falan mı gördü acaba? Yoksa her ihtimale karşı mı yapalım diyor. Benim doktorum o haftalarda erken doğum riskin olursa yaparız demişti daha 5. Ayda falan. Benimde sat 29 ağustos, herhangi bir iğne falan yapılmadı.
Bana 1 tane proloton yaptı 2ciğer geliştiriciyi karıştırıp yaptı sanırım 2 kere oldum çünkü.yarın tek seferde vurursa demek ki karıştırıyor ben sana yazarım durumuBana da doktorum verdi.25+2 yim.4 doz yazmis.2 doz seklinde olacagim.ilk 2 dozu ayri ayri popolardan mi olacagiz yoksa 2 dozu karistirip tek sefer de mi yapilacak?
canım kontrolün iyi geçer insallah benimde sat 3 ekim dogum senden sonra allah nasip ederseBenim sat 12 eylül bana yakın kimler var.bizde doğumu yakın arkadaşların ardından sıraya gireceklerizzz.ayy heyecan yaptım.dr kontrolüne gidiyorum ciğer geliştirici iğne yapacağım demişti bakalım.bize şans dileyin teyzeleri.
Sağolasın canım benim.senin tek çift hangisi?allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dilerim.canım kontrolün iyi geçer insallah benimde sat 3 ekim dogum senden sonra allah nasip ederse
doktora gidip gelmişsin bile canım ben biraz gec görmüsüm msjıVallahi canım bende bugün sordum dedim hocam neden bu iğneyi oluyorum erken değil mi rahim kapalı kasılma yok vs.normalde 25.haftada yapıyorum sen 27desin dedi.tedbiri çok seviyor ne yapalım.proloton da yaptı birde.yarın diğer 2 dozu olacağım.bebişler iyi çok şükür herşey yolunda.darısı haber bekleyenlerin başına
Olsun arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederimdoktora gidip gelmişsin bile canım ben biraz gec görmüsüm msjıiyi gecmesine sevindim
Amin canım tek çift derken anlamadım ama cift yumartA ikiziSağolasın canım benim.senin tek çift hangisi?allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dilerim.
Evet çift yumurta mı tek mi diye sormuştum.benimde çift yumurta biri kız biri erkek.kızım oğlumdan bayaa önde oğlum haftasında ama çok şükür.29 Mayıs gibi biter bu iş diyor dr.bakalım zaman güzellikler yazmış olsun inşallahAmin canım tek çift derken anlamadım ama cift yumartA ikizi
Ay hadi bakalim cnm guzel haberlerle geldin bende yarin ins guzel haberler ile gelirim bu defa..benim de kilosu az olan bas asagi duruyi.digeri ayaklar asagi da.ama benim bas asagi olanin kafasi baya asagida dedi.o sıkıntı biraz.ins dayanirlar benimkiler de 36 lara kadarKızlar ben doktordan döndüm. Cook şükür her sey yolundaymis. Basi asagi dönük olan oglum 1600 kusur olmus. Diğeri 2 kilo 70 gram. Sulari iyi, kordon dolanmis mi diye bakti yok cok şükür. Basi asagida olan da cok inmemis ve rahim agzi kapali dedi. Nst de hafif sanci cikti cok problem degil yatmaya devam dedi.
Dogum icin normalde buyugun basi asagida olsa normali denerdim ama kucuk once cikacagi icin digerini bacagindan cekip cikarsam bile onn basi takilir dedi riskli bir seymis. O yuzden spinal sezeryan yapariz dedi. 35. Haftayi bir gor istedigin her yere gidebilirsin dedi. Bekletebildigi kadar bekletecek bakalim:)
masallah sizeEvet çift yumurta mı tek mi diye sormuştum.benimde çift yumurta biri kız biri erkek.kızım oğlumdan bayaa önde oğlum haftasında ama çok şükür.29 Mayıs gibi biter bu iş diyor dr.bakalım zaman güzellikler yazmış olsun inşallah
Ne guzel haberler bunlar masallahKızlar ben doktordan döndüm. Cook şükür her sey yolundaymis. Basi asagi dönük olan oglum 1600 kusur olmus. Diğeri 2 kilo 70 gram. Sulari iyi, kordon dolanmis mi diye bakti yok cok şükür. Basi asagida olan da cok inmemis ve rahim agzi kapali dedi. Nst de hafif sanci cikti cok problem degil yatmaya devam dedi.
Dogum icin normalde buyugun basi asagida olsa normali denerdim ama kucuk once cikacagi icin digerini bacagindan cekip cikarsam bile onn basi takilir dedi riskli bir seymis. O yuzden spinal sezeryan yapariz dedi. 35. Haftayi bir gor istedigin her yere gidebilirsin dedi. Bekletebildigi kadar bekletecek bakalim:)
Benim arkadasim kullandi.cok faydasini gormus.bana da onerdi.aslinda cok mantikli bir seyKızlar söylemeyi unuttum dr.hamile kemeri al dedi bana.rahim üzerindeki baskıyı azaltır dedi.aranızda kullanan var mı?
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Maşallah miniklerine ya büyüyorlar ne güzel ^_^Kızlar ben doktordan döndüm. Cook şükür her sey yolundaymis. Basi asagi dönük olan oglum 1600 kusur olmus. Diğeri 2 kilo 70 gram. Sulari iyi, kordon dolanmis mi diye bakti yok cok şükür. Basi asagida olan da cok inmemis ve rahim agzi kapali dedi. Nst de hafif sanci cikti cok problem degil yatmaya devam dedi.
Benim 7 eylül :) sizden önce benim dr. Erken doğum riski görmüyorum suan dedi ciğer geliştirici yapmaya gerek duymuyorum dediBenim sat 12 eylül bana yakın kimler var.bizde doğumu yakın arkadaşların ardından sıraya gireceklerizzz.ayy heyecan yaptım.dr kontrolüne gidiyorum ciğer geliştirici iğne yapacağım demişti bakalım.bize şans dileyin teyzeleri.
Sağlıklı sıhhatli haberlerin olsun canım güzel şeyler duy inşallahYarın da benim kontrolüm var saat 3'te kızlar, meraktan ölüyorum, iki hafta oldu daha ama insan heyecanlanıyor. İyi dileklerinizi esirgemeyin ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?